1.Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali Başladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda  Fethiye'nin yöresel ürünlerini, dünya çapında tanıtma yolunda ilk adımın atılacağı, Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali, Fethiye Beşkaza Meydanı'nda renkli görüntülerle başladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda, Birbirinden değerli Türk ve Yunan aşçıların, köşe yazarlarının, gazetecilerin, akademisyenlerin katılımlarıyla 1. Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali renkli görüntülerle başladı. Festivalde; Sirtaki ve dans gösterileri eğlenceli anlara sahne oldu. Gösterilerin ardından şefler yemeklerini hazırlayıp jürilere sundu. Etkinlikte coğrafi işaret alan ürünler stantlara kuruldu. 
Festivale; Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, Fethiye Deniz Ticaret Odası Başkanı İlkay Tugay, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Fethiye'nin yenilgisiz Avrupa ve Dünya Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, Orka Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Torunoğulları, Likya Kadın Kooperatifi Başkanı Çiğdem Karaca, Ünlü oyuncu Mert Öcal, Survivor yarışmacısı Sude Burcu ve yemekseverler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN