Toklu, 'Köktener benim için ata emaneti'

İş insanı Mustafa Toklu, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Toklu, Köktener ile dostluklarının eskiye dayandığını belirterek 'Köktener benim için ata emaneti' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İş insanı Mustafa Toklu tarafından SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’e ziyaret gerçekleştirildi. Sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Toklu, “Köktener benim için ata emaneti” dedi. Basın sektörü hakkında da bilgi alan Toklu, siyaset ile ilgili de çeşitli açıklamalarda da bulundu.

Toklu, “SED Medya'ya iade-i ziyaret borcumuz vardı”
Ziyarette konuşan iş insanı Mustafa Toklu," SED Medya'ya iade-i ziyaret borcumuz vardı, onu ödemeye geldik. Seda kardeşim de bizi çok güzel ağırladı. Seda, bize rahmetli babasından emanettir. Biz gençlik kolları başkanlığından beri uzun süren bir dostluğumuz vardır. Seda'nın basın dışında insan olarak da benim için çok önemli bir yeri vardır. Seda Bey’in nezdinde SED Medya çalışanlarına da bir kolay gelsin diyelim dedik. Bugünkü gelişimiz siyasi değildi. Zaten şuanda siyasi bir kimliğimiz yok. Seda kardeşimi ziyarete geldim" dedi.
Köktener, “Siyaseti, kulisleri, tüyoları Mustafa Toklu zamanından almışımdır”
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktaner ise, "Mustafa abimin dediği gibi ben ona babamdan emanetim. Her ne kadar kendisi siyasetle işim yok dese de biz medya olarak, bütün siyasetçilerim zamanı gelir geçer ama biz hala siyasetin içerisindeyizdir. Siyaseti, kulisleri, tüyoları Mustafa Toklu zamanından almışımdır. Onun dönemindeki siyaseti biz her dönem ararız. Mustafa Toklu'nun başkan olduğu dönemlerde siyaset bir farklıydı. Şimdi teknolojinin geliştiği bir siyasette çok adaplı bir ortam yok. Siyaset için gelmedim ama inşallah kendisini görmek isteriz. Çünkü o zamanki siyaseti çok özledik. Ben kendisini milletvekili adaylığını, belediye başkanlığı adaylığını, sokak sokak yapılan toplantılarda hep Mustafa Toklu hep önlerde olmuştur. İnşallah önümüzdeki günlerde kendisinden bir hamle bekliyoruz. SED Medya olarak ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN