Duyarlılık Haberleri

Duyarlılık Haberleri

Belediyeden Duyarlılık Çağrısı

Çevre temizliği için çalışan Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri denetimlerde Bodrum Torba Liman’da çöp konteynerlerinin çevresinde çeşitli atıklar tespit etti. 

ERASTA AVM’DE ‘’DEPREME DUYARLILIK FOTOĞRAF SERGİSİ’’

Türkiye'yi sarsan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin 23'üncü yılı dolayısıyla, Fethiye Erasta AVM’de ‘’Depreme duyarlılık’’ adlı fotoğraf sergisi düzenlendi.

Azerbaycanlı Gardaşlarımızdan Bayrak Hassasiyeti

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki orman yangını için Azerbaycan'dan gelen itfaiyeciler, alevle mücadelelerini Türk bayrağına olan saygı ve duyarlılıklarını da ihmal etmeden özveriyle sürdürüyor.

Başkan Karaca’dan hayırsever vatandaşa teşekkür plaketi

Fethiye’de yardımseverliği ile bilinen, Bekir Kaya, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti. Başkan Karaca, Bekir Kaya’ya yardımları ve göstermiş olduğu duyarlılık için teşekkür ederek, teşekkür plaketi verdi.

MSKÜ Dünyanın En Çevre Dostu Üniversiteleri Arasında

Dünya üniversitelerini çevreye duyarlılık, enerji, atık, ulaşım yönetimi ve sürdürülebilirlik alanlarında her yıl değerlendiren GreenMetric Dünya Üniversiteler sıralamasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi dünya 408.’si ve Türkiye 22.’si oldu.