Eğitim Kurumları Haberleri

Eğitim Kurumları Haberleri

Okullarda ilk zil çaldı: uyum haftası başladı

Yaklaşık 4 milyon okulöncesi ve ilkokul 1’inci sınıf okula başladı. Konuyla ilgili olarak Nursel Özdemir Eğitim Kurumları Kurucusu Salih Dündar ve Akran Akademi bünyesinde görev yapan Psikolog Hande İnce ailelere uyarılarda bulundu.

Fethiye'de Limit Eğitim Kurumları Öğrencileri LGS'de Başarılı Oldu!

Fethiye Limit Eğitim Kurumları, kurulduğu günden bu yana Fethiye’de eğitim alanında öncü bir kurum olarak dikkat çekiyor. Fethiye Limit Eğitim Kurumları'nda eğitim gören ve kurumun da yardımıyla LGS sınavında Türkiye birinciliği elde eden Ayşe Feyza Kaya ve Uzay Enes Sarıbaş, Fethiye Yengeç Restaurant'ta düzenlenen kahvaltı sonrasında ödüllendirildi.

Limit Özel Öğretim Kursu ve Çocuk Kulübüyle protokol imzalandı

Fethiye Belediyesi ile Fethiye Limit Özel Öğretim Kursu ve Çocuk Kulübünü kapsayan protokol imzalandı.

Kökten, Farkındalık Etkinliğine Katıldı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliğine katıldı. Kökten, “Sadece bir gün değil her zaman özel bireylerin yanında olacağız” dedi.

Muğla Genelinde Kurum Temsilcileri Bir Araya Geldi

Özel Eğitim Dernekleri Konfederasyonu Muğla İl Başkanlığı ile Avrupa Özel Eğitim Kurumları Federasyonu işbirliğinde Muğla’da bir restoranda gerçekleştirilen toplantıda, Muğla genelinde kurum temsilcileri bir araya geldi.

Nursel Özdemir Kurumları’nda Yılsonu Coşkusu 

Fethiye’de eğitim alanında hizmet sunan ve başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren Nursel Özdemir Kurumları’nda yılsonu coşkusu yaşandı. Düzenlenen program renkli görüntülere sahne olurken, eğitim kurumlarında öğrenim gören özel gereksinimli öğrencilere sertifikaları törenle takdim edildi. 

FTSO üyelerine, Boğaziçi Eğitim Kurumlarında indirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Boğaziçi Eğitim Kurumları arasında imzalanan protokolle, FTSO üyelerine, yüzde 25 özel indirim yapılacak.

Fethiye Limit Eğitim Kurumları’ndan FTSO üyelerine indirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Limit Eğitim Kurumları arasında imzalanan protokol kapsamında Fethiye Limit Özel Öğretim Kursu ve Fethiye Limit Özel Çocuk Kulübü’nden hizmet alan FTSO üyeleri yüzde 10 indirimden yararlanacak. 

SALİH DÜNDAR, “OTİZMİN TEK TEDAVİSİ EĞİTİMDİR”

Fethiye’de, "2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü" dolayısıyla Nursel Özdemir Eğitim Kurumlarında etkinlik düzenlendi.

ÖZEL FETHİYE’DE LGS’DE TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

Özel Fethiye Eğitim Kurumları akademik alandaki başarılarına bir yenisi daha ekledi. Özel Fethiye Eğitim Kurumları 2022 LGS de 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu. Ayrıca bugün açıklanan LGS yerleştirme sonuçları ile de 2022 LGS de 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olan 8. Sınıf öğrencisi Aslı Koçak Galatasaray Lisesi’ne yerleşti. İki sevinci bir arada yaşayan okul öğrencisi Aslı Koçak’ı ve ailesini okulda yapılan törenle tebrik etti.

ÖZEL FETHİYE İZMİR UZAY KAMPINDA

Özel Fethiye Eğitim Kurumları 5 ve 6.sınıf öğrencilerinden oluşan 51 öğrenci ve 4 öğretmen ile 13-15 Mayıs 2022 tarihlerinde İzmir Uzay Kampı gezisi düzenlendi.

ÜNİVERSİTE HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER

Haziran ayının gelmesi ile birlikte üniversite sınavına girecek öğrencilerin heyecanlarını arttı. Fethiye Kaymakamlığı himayesin de Fethiye Belediyesi ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destekleriyle Birey Eğitim Kurumlarının düzenlemiş olduğu Birey-sel üniversite tanıtım günleri düzenledi. 36 üniversitenin katılım sağladığı Birey-sel Üniversite Tanıtım günleri öğrencilerle buluştu.

ÜNİVERSİTELER ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Birey Eğitim Kurumları ile yaptığı protokol kapsamında 30 üniversite Fethiye’yi ziyaret ederek öğrencilere üniversitelerinin tanıtımlarını yaptılar.

ÖZEL FETHİYE İZMİR’DE

Özel Fethiye Eğitim Kurumları Gezi, Tanıtım ve Turizm Kulübü tarafından organize edilen İzmir okul gezisi çok renkli geçti.

Üniversiteler Fethiye’yi ziyaret edecekler

Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Birey Eğitim Kurumları ile yaptığı protokol kapsamında 30 üniversite Fethiye’yi ziyaret ederek öğrencilere üniversitelerinin tanıtımlarını yapacaklar.

ÖZEL FETHİYE’DE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 107. YILI COŞKUSU

Çanakkale Zaferinin 107. Yılı Özel Fethiye Eğitim Kurumları bahçesinde gerçekleştirilen programla coşkulu bir şekilde kutlandı.

Özel Fethiye’de İstiklal Marşı heyecanı

Türk Milletinin Kurtuluş Mücadelesi’nin ardından sahip olduğu en büyük değer olan İstiklal Marşımızın kabul edilişinin 101. Yılı Özel Fethiye Eğitim Kurumlarında coşkuyla kutlandı.

Özel Fethiye’de Sivil Savunma Ve Deprem Tatbikatı

28 Şubat Sivil Savunma Günü ile 1-7 Mart Deprem Haftası çerçevesinde Özel Fethiye Eğitim Kurumları Sivil Savunma Kulübü tarafından sivil savunma ve deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Birey Eğitim Kurumları Karaca’yı Ziyarette Bulundu

Fethiye Birey Eğitim Kurumları Kurucusu Şerif Özdemir ve eğitim kadrosu Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular.

Fethiye Add’den Okul Öncesi Din Eğitimi Açıklaması

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi tarafından Okul Öncesi Eğitim Kurumları’nda din eğitimi verilmesi için öneri kararı alındığı ifade edilerek bu öneri kararının çocuğun üstün yararı ilkesine ve pegadoji bilimine aykırı olduğu gerekçesi ile basın açıklaması yapıldı.

Birey Eğitim Kurumları yemekte buluştu

Fethiye Birey Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Birey Kurs Merkezi ve Birey Okulları yöneticileri, öğretmenleri ile görevli personelleri; akşam yemeğinde bir araya geldi. Tanışma ve kaynaşma amaçlı olarak düzenlenen organizasyon, Fethiye sahil bandında bulunan Barbunn Restoran’da gerçekleştirildi.

Nursel Özdemir Kurumlarından Kaymakam Eyüp Fırat’a Ziyaret

3 Kurumuyla Fethiye’ye hatta bölgemize ilkleri getiren, yepyeni programları bölgemize kazandıran, her zaman alanından uzman kişilerle çalışmayı tercih eden Nursel Özdemir Kurumları, Avrupa Disleksi Birliği tarafından kabul edilen 1-8 Ekim Disleksi farkındalık haftası kapsamında ziyaretlerde bulundu.

Temel Eğitimde Demokrasi Kültürünün Güçlendirilmesi Projesi çalışmaları devam ediyor

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Temel Eğitim Kurumları’na yönelik hayata geçirilen Temel Eğitimde Demokrasi Kültürünün Güçlendirilmesi Projesi çalışmaları devam ediyor.

Nursel Özdemir Eğitim Kurumları Uygulamalı Davranış Analizi (ABA) programını bünyesine ekledi

Nursel Özdemir Kurumları, Uygulamalı Davranış Analizi (ABA) programını da bünyesine dahil ederek, Muğla genelinde bir ilke daha imza attı. Türkiye genelinde daha önce 14 kurumda kullanılan sistemin 15. temsilcisi olduklarını vurgulayan Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu Salih Dündar, böylelikle öğrencilerin sıkıntılarını en aza indirmek istediklerinin altını çizdi.

Nursel Özdemir Kurumları Ata Koleji’ni ağırladı

Fethiye’nin en eski ve en başarılı kolejlerinden Ata koleji, bölgenin ileri gelen Özel Eğitim kurumlarından olan Nursel Özdemir kurumlarını ziyaret etti. Ata okulları adına ziyareti kurum Müdürü Serkan Gürtuna, Müdür Yardımcısı Arif Ünal ve Halkla ilişkileri Şeyma Selçuk gerçekleştirdi. Ziyareti Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu Salih Dündar, Kurum Müdürü Ezel Demirbaş, Kurum Müdür Yardımcısı Ayşe Yiğit karşıladı.

Özel Fethiye’de Mezuniyet Sevinci

Özel Fethiye Eğitim Kurumları’nın 2020–2021 Ders yılı 22. Dönem Mezuniyet Töreni ve Geleneksel Keşkek Günü okul kurucuları, öğretmenleri, öğrencileri, velileri ve okul çalışanlarının katılımı ile 28 Haziran 2021 Pazartesi günü resmi bir tören ile gerçekleşti.

1-7 Haziran hayat boyu öğrenme haftası sergisi açıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Yönetmeliğinde yapılan değişiklik ile Haziran ayının ilk haftası Hayat Boyu Öğrenme Haftası olarak kutlanmaya başlandı. Fethiye’de de 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme haftası kapsamında sergi açılışı yapıldı. Sergi açılışını Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat gerçekleştirdi.

Özel Çocukların 23 Nisan Coşkusu

Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurumları’nın, Fethiye ve Seydikemer’de bulunan şubeleri, öğrencileri için, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenledi. Kurum, gün boyu gerçekleştirdiği etkinliklerle özel çocuklara, 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşattı.

Nursel Özdemir kurumlarını mavi ışıkla aydınlatıyor

Mavi rengi, tüm dünyada otizme farkındalık oluşturmak adına belirlenmiş herkes için ortak simgesel bir renktir. Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurumları otizme dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak amacıyla ‘Mavi Işık Yak’ adı altında Fethiye ve Seydikemer ilçelerindeki her üç kurumun dış yapılarını Nisan Otizm Farkındalık Ayı boyunca mavi ışıkla aydınlatıyor.

Elit, otizmli çocuklar için maviye büründü

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Nursel Özdemir Eğitim Kurumları’nda gün boyu etkinlikler düzenlendi. Otizme konusunda farkındalık oluşturmak için etkinliğe katılanlar, mavi kıyafetleriyle dikkat çekti. Nursel Özdemir Eğitim Kurumlarının Elit şubesinde gerçekleşen etkinlikte özel çocuklar canlı müzik eşliğinde eğlenirken doyasıya resim de yaptılar. Kurum Sahibi Salih Dündar “Azımsanmayacak kadar fazla olan otizmin farkında olunması ve bu bireylerin de topluma kazandırılması adına çalışmalarımızı her daim sürdürüyoruz” dedi.