Ersoy Özdemir Haberleri

Ersoy Özdemir Haberleri

SERA ÜRÜNÜ ZAMLI GELDİ

Kış ayının başlamasıyla birlikte tarla ürünlerinde sona yaklaşıldı. Sera ürünlerinin satışının başlaması da fiyatları arttırdı. FRT TV'ye konuşan esnaf Ersoy Özdemir ise, 'Tarla ürünü bitti fiyatlar yükseldi' dedi.

‘’TALEP BEKLENTİLERİ KARŞILAMIYOR’’

Haftanın Salı günleri kurulan pazarda, esnafların getirdiği en taze ürünler tezgâhlarda vatandaşların alımına sunuluyor. Fakat pazara talepten şikâyetçi olan esnaf Ersoy Özdemir, pazarın 2 haftadan beri beklentileri karşılamadığı konusunda FRT TV mikrofonlarına konuştu.

SOĞUK BİTMEDİ SEBZE FİYATI DÜŞMEDİ

Kış aylarının sert geçmesi ve Mart Ayı’nın sonu gelmesine rağmen hava sıcaklıkları yükselmedi. Havaların soğuk gitmesi sebze ve meyve fiyatlarını da etkiledi. Girdi maliyetlerinin artmasının yanı sıra birde hava sıcaklıklarının düşük olması sebze ve meyve fiyatlarının daha yüksek olmasına sebep oldu.

Salı Pazarı’nda fiyatlar düştü

Hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte Salı Pazarı’ndaki ürünlerin fiyatları da düştü. Geçen hafta kilosu 22 liradan satılan salatalık bugün 15 liradan tezgâhlarda yerini aldı. Düşen fiyatlar ve havanın güneşli olmasından dolayı vatandaşlar pazara akın etti.