Fethiye Salı Pazarı Haberleri

Fethiye Salı Pazarı Haberleri

Fethiye’de yalnızca bir dilim karpuzun fiyatı görenleri hayrete düşürdü!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde her Salı günleri kurulan Fethiye Salı Pazarı’nda karpuzun fiyatını görenler hayrete düştü. Bakın Fethiye Salı Pazarı’nda karpuzun dilimi kaç lira? Kilosu kaç lira? Siz değerli okuyucularımız için öğrendik..

Fethiye Salı Pazarı Esnafının Belediye Başkan Adaylarından Beklentisi Neler?

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ne sayılı günler kala Fethiye Belediye Başkan Adayları, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Adaylar, ziyaretlerinde Fethiye Salı Pazarı’nı ihmal etmiyor. Peki, Fethiye Salı Pazarı esnafının Fethiye Belediye Başkan Adayları’ndan beklentileri neler? Kendilerine sorduk..

Başkan Hıra, “Fethiye Salı Pazarı’ndaki Fiyatlar Gayet Makul”

Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, Fethiye Salı Pazarı’nda yaptığı açıklamada üretim maliyetlerine göre şuan pazardaki satış fiyatlarının gayet makul olduğunu söyledi.

Fethiye Salı Pazarı’nda Çağla Tezgâhlarda! Fiyatını Duyan Tekrar Soruyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Salı günleri kurulan Fethiye Salı Pazarı’nda bahar aylarının vazgeçilmez lezzeti olan çağla, tezgâhlarda yerini almaya başladı. Peki kilogram fiyatı ne kadar? Fiyatını duyanlar tekrar soruyor!

Salı Pazarı Soğuk Havalardan Dolayı Yarım Açıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Salı günleri kurulan Fethiye Salı Pazarı, Fethiye’de havaların birden bire soğumasından ötürü yarım bir şekilde açıldı.

Fethiye’de Emekli Vatandaş, Yeni Emekli Maaşına Sitem Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emekli maaşı alt sınırını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkarıyoruz." demişti. Buna göre; 2024 yılında uygulanacak olan en düşük emekli maaşı 10 bin lira olacak. Fethiye Salı Pazarı’nda konuşan emekli vatandaş Mehmet Orhan, yeni emekli maaşından memnun olmadığını dile getirerek en az asgari ücret seviyesinde olması gerektiğini vurguladı.

Fethiye’de Keşkek ve Arabaşı Çorbası Kermesi Düzenlendi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği, gelirin tamamının Seki’nin yararına harcanması yönünde keşkek ve arabaşı çorbası kermesi düzenledi. Fethiye Salı Pazarı’nda düzenlenen kermes etkinliğine yoğun katılım olduğu gözlemlendi.

“Biz esnaflar olarak halka yardımcı olmaya çalışıyoruz"

Fethiye Salı Pazarı’nda peynir satışı yapan İbrahim Bey, peynire aslında zam geldiğini fakat vatandaşların yanında olduklarını belirtip zamları müşterilerine yansıtmadıklarını mikrofonlarımıza belirtti.

Yongacı, “Pazarda işler iyi durumda”

Fethiye Salı Pazarı’nda Esnaf Remziye Yongacı, Fethiye halkının Salı Pazarı’na ilgisinin yoğun olduğunu mikrofonlarımıza belirtti. Yongacı, Fethiye halkının pazarda en çok sarımsağı tercih ettiğini belirtti.

'Yüzde yüz tavsiye ederim'

Nar, C vitamini açısından oldukça zengin bir meyvedir. C vitamini, her türlü enfeksiyona karşı savaşır, hücrelerde hasar oluşumunu engelleyerek önemli bir rol oynar. Fethiye Salı Pazarı Esnafı Erşin Papuşçu, narın faydalarından bahsetti.

Sarımsağa enflasyon vurdu

Birçok hastalığa çare olan sarımsak, Fethiye Salı Pazarı’nda kilosu 150 liradan satılıyor. Sarımsağın kilosunun Fethiye Salı Pazarı’nda 150 lira olması tüketicinin kafasını karıştırıyor.

Galatasaray – Bayern Münih Formalarına yoğun ilgi

Fethiye Salı Pazarı’nda, bugün oynanacak Galatasaray – Bayern Münih şampiyonlar ligi maçı için formalara ilgi arttı. Yerli ve yabancı turistler, dev müsabaka için formalarını Salı Pazarı’ndan tercih ediyor. Salı Pazarı esnafı Erdi Uluçay, maçtan dolayı formalara rağbetin arttığını mikrofonlarımıza anlattı.

Başkan Karaca Salı Pazarı’nda

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Salı Pazarı’nda esnaflarla bir araya geldi.

Giyim pazarına yabancı turist akını

Fethiye salı pazarında yabancı turistlerin alış veriş yapmasıyla yoğunluk yaşanıyor. Turistler daha çok giyim pazarında alışveriş yaparak, pazar esnafına can suyu oluyor.

Milletvekili Adayı Demir, “Soğan ve Patatesin Kokusunu Özledik” 

Fethiye Salı Pazarında esnafları ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, soğan ve patates satıp, “Soğan ve Patatesin Kokusunu Özledik” diyerek, fiyatların yüksekliğine dikkat çekti. 

PAZARDA YOĞUNLUK DEVAM EDİYOR

Taze ve kaliteli ürünlerin bulunduğu, haftanın Salı günleri kurulan Salı Pazarı’nda yoğunluk devam ediyor.

SALI PAZARI’NDA SABAH HAREKETLİLİĞİ

Her haftanın Salı günleri kurulan ve yerli ve yabancı vatandaşların alışveriş için urak noktası haline gelen salı pazarında sabah hareketliliği gözden kaçmadı.

SALI PAZARINA İLGİ YOĞUN

Fethiye’de havanın 30 dereceye kadar ulaşmasıyla hem Fethiye’de yaşayan hem de turistlerin ilgisi Salı Pazarı oldu.

Beşiktaşlı taraftarlardan şampiyonluk konvoyu

Fethiye’de Beşiktaşlı taraftarlar çifte şampiyonluğu araç konvoyu ile kutladı. Sosyal medyadan yapılan çağrı ile Fethiye Salı Pazarı meydanında buluşan Beşiktaşlı taraftarlar Fethiye caddelerinde şampiyonluk kutlaması gerçekleştirdi.

19 Mayıs Coşkusu Yaşandı

Fethiye’de 19 Mayıs Ataürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile düzenlenen araç konvoyuna yüzlerce araç katıldı. Fethiye Salı Pazarı Meydanında akşam saatlerinde başlayan konvoyda halka Türk bayrakları dağıtılıp, cadde ve sokaklarda 19 Mayıs şarkıları çalındı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, bir kamyonun kasasından halkı selamlayıp, Türk bayrağı salladı.

HES Kodu denetimi

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından koronavirüs ile mücadele kapsamında, Fethiye Salı Pazarı’nda tezgah açan pazarcı esnafına ve vatandaşlara yönelik ‘Hayat Eve Sığar’ uygulaması üzerinden alınması zorunlu olan HES Kodu denetimi gerçekleştirildi.

Karaciğer dostu tezgahlarda tüketiciyi bekliyor

Yılın ilk enginarları pazarlardaki tezgahlarda yerini aldı. Fethiye Salı pazarındaki tezgahlarda da tüketiciye sunulan enginarların tanesi 4 ila 5 TL arasında satılıyor.

Esnafların ateşi ölçülüp maske uyarısı yapılıyor

Fethiye Salı Pazarı’nda korona virüsü salgını tedbirleri kapsamında denetlemeler aralıksız devam ediyor. Fethiye Belediyesi Zabıta ekipleri esnafların ateşlerini ölçüp, maske ve sosyal mesafe uyarısında bulunuyorlar.