'Biz esnaflar olarak halka yardımcı olmaya çalışıyoruz'

Fethiye Salı Pazarı'nda peynir satışı yapan İbrahim Bey, peynire aslında zam geldiğini fakat vatandaşların yanında olduklarını belirtip zamları müşterilerine yansıtmadıklarını mikrofonlarımıza belirtti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Salı Pazarı’nda peynir satışı yapan İbrahim Bey, peynire aslında zam geldiğini fakat vatandaşların yanında olduklarını belirtip zamları müşterilerine yansıtmadıklarını mikrofonlarımıza belirtti.

Fethiye Salı Pazarı, her Salı olduğu gibi bu Salı da vatandaşların uğrak noktası oldu. Fethiye Salı Pazarı esnafı İbrahim Bey, peynir fiyatlarına aslında zam geldiğini fakat bunu vatandaşlar için fiyatlara yansıtmadığını belirtti.

İbrahim Bey yaptığı açıklamada “Biz esnaflar olarak halka yardımcı olmaya çalışıyoruz. Halkımız şuanda ekonomik olarak zor durumda. Armut bile 60 lira iken çökelek peynirini 50 liradan verip halkımıza yardımcı oluyoruz. Şuanda zarar etmiyoruz ama yılbaşından sonra fiyatları değiştireceğiz. Biz zamlarımızı müşterilerimize yansıtmadık. Yılbaşından sonra güncel fiyat tarifesine geçeceğiz” ifadelerini kullandı.

'Biz esnaflar olarak halka yardımcı olmaya çalışıyoruz'

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN