Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros Haberleri

Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros Haberleri

TOROS, “OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM’”

Seyircisi önünde net bir galibiyet alan Fethiyespor, taraftarını mutlu etmeyi bildi. Galibiyetin ardından camiada yüzler gülerken Teknik Direktör Mesut Toros FRT TV mikrofonlarına konuştu.

FETHİYESPOR TRANSFERDE HIZ KESMİYOR

TFF 3.Lig 3. Grupta play offlarda şampiyon olarak TFF 2.Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaştıktan sonra kadrosunu güçlendirmek adına yeni transferler yapmaya başladı. Lacivert beyazlar Murat Demir ve Oğuz Özden ile anlaşmaya vardı.

FETHİYESPOR ESKİ FUTBOLCUSUNU TRANSFER ETTİ

TFF 3.Lig 3. Grupta play offlarda şampiyon olarak TFF 2.Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaştıktan sonra kadrosunu güçlendirmek adına yeni transferler yapmaya başladı. Lacivert beyazlar son olarak Fethiyespor altyapısında da forma giyen Rıdvan Türker ile anlaşma sağladı.

FETHİYESPOR'DAN ORTA SAHAYA TAKVİYE

TFF 3.Lig 3. Grupta play offlarda şampiyon olarak TFF 2.Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlattıktan sonra kadrosunu güçlendirmek adına yeni transferler yapmaya başladı. Lacivert beyazlar son olarak İnegolspor da forma giyen Aykut Ulaç ile anlaşma sağladı.

FETHİYESPOR DEFANSINI GÜÇLENDİRDİ

TFF 3. Lig 3. Grup’ta sezonu 2. Olarak tamamlayarak playoff oynamaya hak kazanan ve playoff maçları sonucunda şampiyon olarak TFF 2. Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşma sağladıktan sonra takımı güçlendirmek adına transfer çalışmalarına başladı. Lacivert beyazlılar son olarak Nazilli Belediyespor forması giyen sol bek Selçuk Hakalmaz’ı transfer etti.

SELİM KAYACI FETHİYESPOR’DA

TFF 3. Lig 3. Grup’ta sezonu 2. Olarak tamamlayarak playoff oynamaya hak kazanan ve playoff maçları sonucunda şampiyon olarak TFF 2. Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşma sağladıktan sonra takımı güçlendirmek adına transfer çalışmalarına başladı. Lacivert beyazlılar son olarak Sarıyer forması giyen Selim Kayacı ile anlaştı. Selim 2 yıl Fethiyespor forması ile ter dökecek.