Futbol Okulu Haberleri

Futbol Okulu Haberleri

Selimiye Ve Bafa’da Yaz Tatili Çok Hareketli Geçti…

Çocuklarımızın keyifli bir tatil dönemi geçirmelerini sağlamak ve yeteneklerini ortaya çıkarmak için Milas Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde açılan Yaz Futbol Okulu’nun antrenmanları Bafa ve Selimiye’de devam ediyor. Yaz Futbol Okulu, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte sona erecek.

MUĞLASPOR KIŞ FUTBOL OKULU EĞİTİM İÇİN HAZIR

Muğlaspor Yaz Futbol Okulu, geçtiğimiz günlerde yapılan mezuniyet töreniyle sona ermişti. Yüksek bir katılımla, yaz boyunca süren futbol okulunun tamamlanmasının ardından kış futbol okulunun planlamaları da çok geçmeden başladı.

MUĞLASPOR YAZ FUTBOL OKULU'NUN MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Ülkemizin köklü spor kulüplerinden olan Muğlaspor'un Yaz Futbol Okulu mezuniyet töreni, Kulüp Başkanı Ali Çakır ve yönetim kurulu üyelerin katılımıyla tesislerinde gerçekleşti.

Fethiyespor kursları devam ediyor

Fethiyespor Futbol Okulu kursları devam ediyor. Fethiyespor çocuklar için futbol kursları açarak, çocuklara spor bilinci kazandırıp, yeni nesil futbolcular yetiştiriyor. Fethiyespor kurs antrenörü Fatih Genç, “Sporcularımızı temel teknik, uyum bilgisi, oyun ahlakı, iyi bir sporcu ve Türk gençliğine yaraşır şekilde bir futbolcu yetiştirmeye uğraşıyoruz” dedi.

Fethiyespor Futbol Okulu çalışmalarına devam ediyor

Fethiyespor Futbol Okulu kayıtları devam ediyor. Fethiyespor çocuklar için futbol kursları açarak, çocuklara spor bilinci kazandırıp, yeni nesil futbolcular yetiştiriyor.