Geri Döndü Haberleri

Geri Döndü Haberleri

Yiğit Görevine Geri Döndü

Yerel seçimler için aday adaylığı döneminde Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevinden istifa eden Harun Reşit Yiğit, AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıklamıştı. Belediye başkan adayın belirlenmesinin ardından Yiğit görevine geri döndü.

Fethiye’de Yağmurlar Geri Döndü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde parçalı bulutlu havalar bugün itibariyle yerini sağanak yağışa bıraktı. Fethiye’de havaların Cumartesi gününe kadar sağanak yağışlı olması bekleniliyor.

Liselerde “Sınıfta Kalma” Geri Döndü

Liselerde sınıf geçme ve sınıf tekrarına ilişkin detayların yer aldığı yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı. Liselerde alt sınıf dâhil 6'dan fazla dersi başarısız olan öğrenci sınıf tekrarı yapacak.

NURETTİN ÇAKIR SAHALARA GERİ DÖNDÜ

Van Spor karşılaşmasında ayağına aldığı müdahale sonrası sakatlanan Kaptan Nurettin Çakır, bireysel çalışmalara başlayarak yeşil sahalara geri döndü.

AKUT FETHİYE EKİBİ 21 VATANDAŞI ENKAZ ALTINDAN KURTARDI

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin ardından Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde arama kurtarma çalışmalarında yer alan AKUT Fethiye ekibi, görevini tamamladı ve Fethiye’ye geri döndü.

Behçet Saatcı, İYİ Parti rozetini taktı

Fethiye Belediyesi eski başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, İyi Parti'ye geri döndü. Saatcı'ya rozeti, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

Başkan Taşar, Normal sefer dönemine geri döndük

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar, pandemi sürecinde toplu taşıma sektörü olarak olumsuz etkilendiklerini belirtti. Oda Başkanı Taşar, normalleşme süreci ile birlikte sektöre yansımaların olumlu olacağını söyledi.

Kaymakam Fırat görevine döndü

Geçtiğimiz haftalarda PCR testi yaptıran Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ın, Kovid-19 testi pozitif çıkmıştı. Tedavi ve karantina sürecini atlatan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, görevine geri döndü.

Muğla'da Büfe ve Marketler Eski Saatlerine Geri Döndü

Bakkal, ruhsatındaki tanımlanmasına bakılmaksızın bakkal niteliğinde/büyüklüğünde marketler (zincir market ve birden fazla şubesi olan marketler hariç) ve büfelerin açılış ve kapanış saatlerinin pandemi süreci öncesindeki haliyle devam edecek.

Muğlaspor'da Konaklama Krizi !

FERDİ YAVUZ-Muğlasporlu futbolcular kendilerine tahsis edilen yurdu terketti. Koronavirüs testinden geçirildikten sonra Güzel Sanatlar Lisesi öğrenci yurduna yerleştirilen Muğlasporlu futbolcular dün akşam saatlerinde yurttaki hijyen şartlarının yetersiz olduğunu gerekçe göstererek kendi imkanlarıyla Muğlaspor Bülent Akça tesislerine geri döndüler. Yaşanan gelişmenin ardından Muğlaspor Kulüp Basın Sözcüsü Gülen Bütüner açıklamalarda bulundu.

Cezaevinden Tahliye Oldu, Mutluluk Yerine Adeta Dram Yaşıyor

Muğla’da, aftan yararlanarak tahliye olan 55 yaşındaki Cengiz Karademir, mutluluk yerine, adeta dram yaşıyor. Tek maddi geliri hurdacılık olan ve sığınacak evi ya da kimsesi olmayan Karademir, cezaevinden çıkınca daha önce yaşadığı yer olan sokağa geri döndü. 

'Issız Adada Köpek Var' İhbarı Ekipleri Seferber Etti

Muğla’nın Bodrum ilçesi Çelebi adasında 1 köpek ve 4 yavru var ihbarı ekipleri harekete geçirdi. 3 saat boyunca tüm adayı arayan Bodrum Belediyesi veteriner hekimi ve ekibi köpekle ilgili bir bulguya rastlamayınca geri döndü.