Gösterisi Haberleri

Gösterisi Haberleri

Ritim grubu gösterisi tam not aldı

ÇYDD ve Fethiye Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Türk Halk Müziği konseri, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

CHP’den Foça Mahallesinde Gövde Gösterisi

Foça mahallesi, Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Mahir Başarır’ı, Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ı meşalelerle karşıladı.

‘Kızlar’ Adlı Dans Gösterisine Yoğun İlgi

Fethiye Belediyesi’nin katkılarıyla Ceyda Tanç Dans Grubu tarafından ‘kızlar’ adlı çağdaş dans gösterisi yoğun ilgi gördü.

Fethiye’de 100 Kişi ile Zeybek Şöleni

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda ‘Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı’ etkinlikleri kapsamında 100 kişi zeybek gösterisi düzenledi.

Atapark’ta “Harmandalı” Gösterisi

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim en büyük eserim” dediği Cumhuriyet’in 100. yaş günü Milas’ın dört bir yanında gerçekleştirilecek etkinliklerle büyük bir coşku ve heyecan içerisinde kutlanacak.

Fethiye'de Halk Oyunları Festivali yapıldı

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 4. Spor festivali, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılan halk oyunları gösterisi ile renkli görüntülere sahne oldu.

Başkan Akdenizli; “Festival Havasında Geçecek”

Seydikemer’in Seki Mahallesinde bu sene 30’uncusu düzenlenen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri Mehteran gösterisi ve kortej yürüyüşüyle başladı.

Engelli bireylerin gösterisi ayakta alkışlandı

Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde kalan özel eğitimli bireylerin rol aldığı yönetmen Yeşim Balkan Ekdi yönetiminde özel bireylerin hazırladığı “Sanal Alem“ adlı iki perdelik tiyatro oyununda özel eğitimli bireyler performansı izleyenlerden büyük alkış aldı.

Başkan Uzundemir, Tiyatro Gösterisine Katılım Sağladı

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Ortaca Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisine katılım sağladı.

Fethiye Gazi İlkokulu 2 /B Sınıfından Tiyatro Gösterisi Projesi

Fethiye Gazi İlkokulu 2/B şubesi Sınıf Öğretmeni Hatice KARAKAN öncülüğünde başlatılan Aile Sahnesi Projesi kapsamında Uzak Diyarların Güzel Prensesi adlı tiyatro oyununu Sahneleyecek.

"Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği," 23 Nisan gösterisi hazırladı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi, çocuk kulübü olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kapsamında gösteri düzenledi.

UMUT OĞUZ'UN KAHKAHA 'MIKNATIS'I BÜYÜK ALKIŞ TOPLADI

Ekranların sevilen yüzü, dizi ve sinema oyuncusu Umut Oğuz, 'Mıknatıs' adlı tek kişilik gösterisiyle Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluştu.

UMUT OĞUZ’DAN ’MIKNATIS’ FETHİYE’DE SAHNELENECEK

Umut Oğuz’un hayata dair ”bu gerçek mi?” diye sorgulatan gösterisi Mıknatıs, gülerken alt dudağınızı da ısırtacak bir stand up. Başkası anlatsa gülemeyeceğiniz kahkaha tufanına 17 Aralık cumartesi günü Fethiye de sahnelenecek.

FARKINDALIK SEMİNERİ YAPILDI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, dünya genelinde engelli haklarına ve sorunlarına dikkat çekilmek için ilan edildi. Bu özel gün de Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde farkındalık semineri yapılarak skeç gösterisi sergilendi.

25 KASIM GÜNÜ’NE ÖZEL TİYATRO

Tamer Levent yönetmenliğinde “Uyandığımda Sesim Yoktu” isimli tiyatro gösterisi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Burcu Görek ve Dilara Gül’ün sergilediği oyun büyük alkış topladı.

TİYATRO GÖSTERİSİ BÜYÜK BEĞENİ ALDI

Hayat Boyu Öğrenme Haftası ‘’Düdüklüde Kıymalı Bamya’’ adlı tiyatro gösterisinin sergilenmesinin ardından sona erdi.

‘EŞOFMANLI VİRÜSLER’ ALKIŞ TOPLADI

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde tiyatro gösterisi düzenlendi.

FETAV ÇOCUK DRAMA GRUBU’NDAN TİYATRO GÖSTERİSİ

5-12 Haziran tarihleri arasında kutlanan Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Fethiye Belediyesi katkılarıyla FETAV Yaratıcı Drama Grubu tiyatro oyunu düzenledi.

“HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI’NDA FOLKLOR ETKİNLİĞİ

1-8 Haziran tarihleri arasında kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Halk Oyunları Gösterisi düzenlendi.

KAYMAKAM BALCI’DAN ZEYBEK GÖSTERİSİ

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ‘Türk Mutfağı Haftası’ kapsamında Ölüdeniz Güzelleştirme Derneği önünde düzenlenen programa katıldı. Kaymakam Balcı katıldığı etkinlikte zeybek oynadı.

İNSANLAR VE İNSANCIKLARI ANLATTILAR

Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi uygulamalı tiyatro kursu kursiyerleri tarafından hazırlanan “İnsanlar, İnsancıklar” adlı tiyatro gösterisi izleyicisi ile buluştu.

TİYATRO GÖSTERİSİ VE KONSERLER BÜYÜK ALKIŞ ALDI

12.si düzenlenen ve geleneksel hale gelen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali’nin ilk gününde Fethiye Belediyesi Tiyatro Grubu’nun Aşık Gülhan-Kanto gösterisi ve Türk Halk Müziği Konseri izleyicilerden büyük alkış aldı.

FETHİYE BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN EĞLENCESİ

Fethiye Belediyesi Orkestrası Tasavvuf Grubu tarafından Aşık Külhan-Kanto tiyatro gösterisi sergilendi. Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe birçok vatandaş katıldı.

ÖĞRETMENLERDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenleri’nin oynadıkları Benim Güzel Pabuçlarım adlı tiyatro oyunu 28 Mart tarihinde Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sergilendi.

ÖĞRETMENLERDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerinin oynadıkları Benim Güzel Pabuçlarım adlı tiyatro oyunu 27 Mart’ta izleyicileri ile buluşacak. Oyun 28 Mart tarihinde de 2. Kez sahnelenecek.

Beşkaza Meydanı’nda Çelenk Koyma Töreni

Fethiye Belediyesi ve Türk Kadınlar birliği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Beşkaza Meydanı’na çelenk koyma töreni düzenlendi. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören konuşmalar ile devam etti. Ardından belediye bando ekibinin gösterisi ile sona erdi.

Genç Tiyatrocuların ”Karmakarışık“ Oyunu Büyük İlgi Gördü

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Uluslararası Gençlik Merkezi Tiyatro Atölyesi tarafından hazırlanan "Karmakarışık" tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü.

Fotoğraf Severler Hipokampüs’te Buluştu

Fethiye Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (FEFSAD) Başkanı Fehmi Hanoğlu’nun sunumu eşliğinde birçok fotoğraf sever Hipokampüs’te buluştu. Etkinlikte Fehmi Hanoğlu fotoğraf gösterisi sundu.

Girne Koleji Cumhuriyet balosunda bir araya geldi

Girne Koleji 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98’inci yılını coşku ile kutlamak için bir aradaydı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan balo günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından Girne Koleji öğrencilerinden Sude Naz Yıldız’ın konuşması, Cumhuriyet Belgeselinin izlenmesi, piyano dinletisi, okul korosu, drama ve zeybek gösterisinin yapılması ile son buldu.

Mine Kırıkkanat ve Mustafa Hoş Fethiye’de söyleşide buluştu

Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği Likya Kültür Sanat Etkinlikleri Mine Kırıkkanat ve Mustafa Hoş’un katılımıyla ‘100 Yıllık Cumhuriyet’ başlıklı söyleşiyle devam etti. Sermet Erkin’in çocuklarla buluştuğu illüzyon gösterisine ilgi yoğun oldu.