Gümbet Haberleri

Gümbet Haberleri

Büyükşehir, Gümbet - Gümüşlük Arıtma Tesislerini Tamamladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’da başlatılan Gümbet ve Gümüşlük arıtma tesislerinin kapasite arttırım projesi tamamlandı. 226 Milyon TL yatırımla hayata geçirilen proje kapsamında Gümbet 3, Gümüşlük atıksu arıtma tesisinin kapasitesi ise yaklaşık 4 kat arttı.

Gümbet Mahallesinde Kapsamlı Temizlik Faaliyeti

Bodrum Belediyesi, mahalle mahalle uyguladığı geniş kapsamlı temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Gümbet Dolgu Alanı Temizlendi

Dünya Temizlik Günü kapsamında Bodrum Belediyesi ile Mis Gibi 1 Bodrum gönüllüleri iş birliğinde Gümbet Dolgu Alanında temizlik yapıldı.

Bodrum’u göz göre göre öldürüyorlar

Bodrum’da çevre katliamı devam ediyor. Bodrum’un Turgutreis, Gümbet, Yalıkavak, Gümüşlük ve Mumcular mahallelerinden sonra bir çevre katliamı da gözde turizm merkezi Ortakent’te ortaya çıktı. Biryandan arıtılmadan doğaya ve denize bırakılan lağım suları yüzünden çevre yok ediliyorken bir yandan da korona virüs salgınının yanı sıra pis koku, kirlilik ve sineklerden dolayı vatandaşların sağlığı büyük tehlike altında.

Sevimli flamingonun doğal yaşam alanına geri dönmesi sağlanacak

Sabah saatlerinde Bodrum Belediyesi sosyal medya hesaplarına duyarlı vatandaşlar tarafından gönderilen bir mesajla, Gümbet Mahallesi’nde bir dere yatağında yavru bir flamingo dolaştığı bilgisini alan Bodrum Belediyesi Sosyal Medya Ekibi durumu ilgili birimlere bildirdi.

Bodrum’u göz göre göre öldürüyorlar

Önce Mumcular şimdi de Gümbet. Bodrum’da atık su arıtma tesisi rezaleti bitmiyor. Bodrum’un Gümbet Mahallesi İnceburun Mevkii’nde 2 milyon 810 bin 500 liraya yapılan arıtma tesisinde toplanan atık suların, arıtılmadan denizin için basıldığı iddia edildi. 

Karahan, Gümbet muhtarını ziyaret etti

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, Gümbet Muhtarı Ali Haydar Mansuroğlu'nu ziyaret etti.

Sahil Güvenlik Öldürülen Köpek Balığıyla İlgili Harekete Geçti

Bodrum’un Gümbet koyuna girip kıyıya yaklaşan ve yakından gören görgü tanıklarının camgöz olduğunu söylediği hayvanın bazı kişilerce adeta işkence edilerek öldürülmesi ile ilgili Sahil Güvenlik harekete geçti.

Bodrum’a sessizlik çökünce Gümbet sahilinde görüldü

Muğla'da sokağa çıkma yasağının gelmesiyle Bodrum ilçesinde sessizliği fırsat bilen büyük ak balıkçıl (Ardea alba), Gümbet sahilinde görüntülendi.

Deniz Dibi Temizliği Gümbet’te Devam Etti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, “Denize En Çok Mavi Yakışır” sloganıyla düzenlenen ve bu yıl Yalıçiftlik koyundan başlatılan Bodrum Belediyesi Deniz Dibi Temizliği etkinliği Gümbet koyunda devam etti.