Gümbet Dolgu Alanı Temizlendi

Dünya Temizlik Günü kapsamında Bodrum Belediyesi ile Mis Gibi 1 Bodrum gönüllüleri iş birliğinde Gümbet Dolgu Alanında temizlik yapıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda 16 Eylül Cumartesi günü sabah saatlerinde Gümbet Dolgu Alanı’nda bulunan dere ile çevresi, gönüllülerle birlikte temizlendi. Temizlik etkinliğine Bakanlığa bağlı Aile ve Toplum Hizmetleri çalışanları da destek verdi. Çevreye bilinçsizce atılan çöplerin büyük kısmının plastik olması ise dikkat çekti.

Dere bölgesi ile ilgili açıklamalarda bulunan çevreciler, burada ilerleyen zamanlarda önüne geçilemez bir durum yaşanmaması adına vatandaşları bilinçlendirmek için çalışma gerçekleştiğini belirtti. Gönüllüler, bu durumun derenin hemen yanında bulunan Gümbet Belediye Kafe ve sahildeki yerli yabancı turistler için risk oluşturabileceğinin ve bu konuda vatandaşların duyarlı olması gerektiğinin de altını çizdi.

Temizlik çalışması sonunda 12 çöp torbası atık toplandı. Çalışmalar bundan sonra da Bodrum’un farklı bölgelerinde devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN