Gürültü Haberleri

Gürültü Haberleri

Fethiye Yağışa Teslim Oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösteriyor.

Gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösteriyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, dün uyarısı yapıldığı üzere kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösteriyor.

Fethiye Yağmura Teslim Oldu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kış mevsiminin yaklaşmasıyla beraber ilçe genelinde yağışlı hava etkisini göstermeye başladı.

Fethiye’de yağış bekleniyor

Aylardır sıcak havanın etkisini sürdürdüğü Fethiye’de, Pazartesi ve Salı günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeydoğu kesimleri ile İç Ege'nin parçalı, yer yer çok bulutlu, İzmir, Manisa ve Aydın illerinin doğu kesimleri, Balıkesir'in güneydoğusu, Doğu Karadeniz kıyıları, Van, Hakkari ve Ağrı illerinin doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara’da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

FETHİYE İÇİN SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi Fethiye için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısında bulundu. 

Birbirlerini dövüyorlardı, gazeteciyi fark edince ona saldırdılar

Marmaris’te dün gece sokak ortasında kavga eden İngiliz kadınlar ve bir Türk erkek görüntülendiklerini anlayınca kendi kavgalarını bırakıp, gazeteciye saldırdılar.

YAĞMUR SONRASI GÜNEŞ AÇTI

Fethiye’de 22 Mayıs Pazar günü etkili olan sağanak ve gök gürültülü yağış, yerini pazartesi günü güneşli ve mevsim normalleri üstüne sıcaklığa bıraktı.

Muğla Çevrelerinde Fırtına Ve Kuvvetli Yağışlara Dikkat

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Perşembe gününe kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Muğla ve ilçelerinde beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Meteorolojik Uyarı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklama ile Muğla’da beklenen gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarılarda bulunuldu.

Meteoroloji uyardı, yağış geliyor! Rüzgar ve fırtınaya dikkat!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Salı günü sabah saatlerinden itibaren Çarşamba öğle saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Muğla ve ilçelerinde beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Kökten’in Ölüdeniz’e Tünel Hayali

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten yazın Ölüdeniz’de yaşanan trafik sorunun ve eğlence sektöründe yaşanan gürültü sorununun çözümü için Ölüdeniz Kıdrak Plajının dönüş yolunun karşısından Kumburnu gişelerine kadar bir tünel yapılması için girişimlerde bulunacağını söyledi.

Sel ev su baskını uyarısı!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Pazar(bugün) ve Pazartesi günü görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Ak Parti İl Başkanı Mete, yangın sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, il genelinde meydana gelen ve iki hafta sonunda söndürülen yangınlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yangın süresince yapılan eleştirilere de yanıt veren Mete, “Birkaç işgüzar, gökyüzünü videoya çekip “Nerede, hani helikopter?” şeklinde halkı galeyana getirme yolunda açıklamalar yaparken hemen yakınlarından geçen söndürme uçaklarının ve helikopterlerin gürültüsü videoyu izleyenlerce duyuldu” dedi.

Fethiye’de TYT sınavında sıcaklık ve gürültü problemi yaşandı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) sona erdi. Saat 10.15'te başlayan TYT sınavı 12.30’da sona erdi. Adaylara, soruları yanıtlamaları için 135 dakika süre verildi. Sınava giren Mehmet Durman, “Klimaların bozuk olması nedeniyle baya zorlandım. Sınavda peçete yetmedi. Gürültüyle ilgili de sıkıntı oldu. Çevre yolunun kenarında olduğumuz için. Araç trafiği çok fazlaydı” dedi.

Kuvvetli yağışlara dikkat!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklama da, bu akşam saatlerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklama ile Muğla il genelinde beklenen kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. 

Muğla’da beklenen çok kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamayla vatandaşlar bu gece saatlerinden itibaren etkili olacak çok kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara karşı uyarıldı.

Hafta Sonu Yağış Var

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamayla hafta sonu sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların beklendiği bildirildi. 

Yaşlılar ve Engelliler İçin Hobi Bahçesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yaşlılar ve engellilerin şehir gürültüsünden ve hareketliliğinden uzak, toprakla ve doğa ile iç içe vakit geçirebilecekleri hobi bahçesi oluşturuyor.

Bir Anda Bastıran Sağanak Yağmurda Turistler Kaçacak Yer Aradı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde aniden bastıran sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Deniz kenarından restoranlarda oturan yerli ve yabancı turistler bir anda gök gürültüsüyle gelen yağmurdan kaçacak yer aradı.

Müjde Ar’a Dava Şoku

Sanatçı Müjde Ar'ın, gürültü kirliliği nedeniyle suçladığı Bodrum’daki yazlığının yakınlarındaki otel dava açtı.

Müjde Ar, Bodrum'daki Yüksek Sese İsyan Etti

Usta oyuncu Müjde Ar, Bodrum’daki gürültü kirliliğine isyan etti. Gündoğan Mahallesi'ndeki evinde yıllardır sesiz sedasız yaşadığını belirten ünlü oyuncu, konsept değiştiren otelden gündüz plaj, gece de sahneden gelen müzik seslerinin çok yüksek olmasına tepki göstererek dava açmaya hazırlandığını açıkladı.

Meteoroloji Uyardı !

Muğla bölgesinde, kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Muğla bölgesi için kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. 

Bodrum'da Gürültü Kirliliğinin Önüne Geçilecek

Turizm sezonunda şikayete söz konusu olan unsurların başında gelen gürültü kirliliği için alınan kararlarda uygulamaya geçilmesi için eğlence mekanları sahipleri ile toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Başkan Aras, "Bodrum'un eski günlerine dönebilmesi için her konuda bir vizyon ortaya koyuyoruz" dedi.