Hayır Haberleri

Hayır Haberleri

Yeni Eğitim-Öğretim Yılını, Başkan Akdeniz' li Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Seydikemer Belediyesi olarak eğitimin her zaman en büyük destekçisi olduklarını ifade eden Başkan Akdenizli, yeni eğitim döneminin tüm eğitim camiası için hayırlı olmasını diledi.

Başkan Alim Karaca'dan Muhtarlara ve Kent Konseyine Hayırlı Olsun Ziyareti 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yeni seçilen Muhtarlar Derneği Başkanı Cafer Söğüt ve Fethiye Kent Konseyi Başkanı Naci Dinçer'e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. 

Seydikemer Belediyesinden Toplu Sünnet Şöleni

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni kapsamında 118 çocuk sünnet ettirildi. Sünneti gerçekleştirilen çocukları ile ailelerini hastanede ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, hayırlı olsun dileklerini iletti.

CHP Kadın Kolları Başkanı Öztürk, ‘Katliama hayır!’

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın Kolları İlçe Başkanı Ayşe Devrim Öztürk, sahipsiz hayvanlara ilişkin yasa teklifinin geri çekilmesini talep ederek Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı’nda basın açıklaması yaptı.

Fethiye’de 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlid-İ Şerif ve Lokma Hayrı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitlerimiz için Fethiye Merkez Camii’nde Mevlid-i Şerif ve hatim duası okundu. Ardından camiinin önünde lokma hayrı yapıldı.

Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ile Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İndirim Protokolü İmzalandı

Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ile Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, İlçe Milli Eğitim personelinin ve ailelerinin hastane sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanmasına yönelik bir indirim protokolü imzalandı. Protokol, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur ve Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekimi Dr. Öztürk Günal'ın karşılıklı imzalarıyla yürürlüğe girdi. Müdür İlkay Şumur, protokolün Milli Eğitim Müdürlüğü ailesine hayırlı olmasını diledi.

Fethiye'de Otizm Parkı Çalışmaları Hızla Sürüyor

Fethiye Belediyesi ve hayırsever iş insanı Niyazi Mete tarafından yaptırılmakta olan, "Muğla'nın ilk otizm merkezi" ünvanını taşıyacak "Niyazi Mete Otizm Parkı" inşaatı Akarca mahallesinde hızla devam ediyor. Öte yandan, ilgili Belediye personeli, Fethiye Otizm Derneği yöneticileri ve konunun uzmanlarından oluşan bir heyet; Aydın / Efeler Belediyesi bünyesindeki Otizm Yaşam Merkezi'nde temas ve incelemelerde bulundu.

Milletvekili Yakup Otgöz bayram mesajı yayınladı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz yayımladığı bayram mesajında 'Kurban Bayramının Ülkemiz ile birlikte İslam âlemine hayırlar getirmesini, rahmet ve bereketinin sıkıntılardan kurtuluşa vesile olmasını temenni ediyorum.' ifadelerine yer vererek, şunları kaydetti.

Sünnet şöleninde hedef bin çocuk

Fethiye Muhtarlar Derneği öncülüğünde gönüllü doktorlar, hemşireler ve sağlık memurları ile hayırsever işadamlarının destekleriyle sünnet şöleni düzenlenecek. Organizasyon kapsamında bin çocuğa ulaşılması hedefleniyor. 

Çalış Children’s Charity grubu bilardo ve dart etkinliği düzenledi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Çalış Children’s Charity hayır grubu, 2023 yılının sonundan bu yana Fethiye’deki ihtiyaç sahibi çocuklar için 63.150 TL destek topladı.

2. Mustafa Kiremitli Yağlı güreşleri güreş severlerin ilgi odağı oldu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Karaçulha Mahallesi'nde düzenlenen 2. Mustafa Kiremitli Yağlı güreşleri güreş severlerin ilgi odağı oldu.

Çalış’tan Karaca’ya ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Fethiye Alevi Kültür Derneği, Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği, Çalış Boat, Çalış Taksi, Günlükbaşıspor, Çalış Su Ürünleri, Foça Güzelleştirme Derneği ve Foça Mahalle Muhtarı Ali İsmail Tok, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Büyüker'den, Başkan Akdenizli’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanlığına yeniden seçilen B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Akdenizli’ye Doğum Tutanağını Hediye Ettiler

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz Durmaz ve kurum çalışanlarının hediyesi Başkan Akdenizli’yi duygulandırdı.

Karaca, “Semt Pazarlarını Modern Hale Getireceğiz”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Salı Pazarı’nı ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Karaca, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

Karaca'dan askere 'hayırlı teskereler' dileği

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Foça Mahallesi’nde asker yemeğine katılım sağladı. 

Kulaç, 'Fethiye'miz İçin İnşallah Hayırlısı Olsun'

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. 

İlçe Teşkilatından lokma hayrı

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı şehitlerimizin hayrına, lokma ikramında bulundu. İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları etkinliğe katılanlara teşekkür etti. 

Çömlekçi Atatürk İlkokulu’nun açılış töreni

Hayırseverler Tarafından Bodrum’a Kazandırılan 44’üncü Okulun Açılışı Yapıldı Muğla Valisi İdris Akbıyık, Bodrum ilçesi Çömlekçi Mahallesinde Hayırsever Gaye Çarmıklı tarafından yaptırılan 1’i anasınıfı olan 6 derslikli Çömlekçi Atatürk İlkokulu’nun açılış törenine katıldı.

Başkan Akdenizli'den Devlet Hastanesi’nde Dünyaya Gelen İlk Bebeğe Ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Devlet Hastanesi’nde doğan ilk bebeği ve ailesini ziyaret etti. Hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Akdenizli aileye “Hoş Geldin Bebek” çantası hediye etti.

Aday adayı Kökten, “Fethiye için hayırlısı olsun”

Muğla’da yapılan temayül yoklamasına katılan AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Muhammet Kökten, “Fethiye için hayırlısı olsun” diyerek program hakkında açıklamalarda bulundu.

Aday adayı Gümüş, ‘Seydikemer için hayırlısı olsun’

Muğla’da yapılan temayül yoklamasına katılan AK Parti Seydikemer Belediye Başkan aday adayı Salih Gümüş, “Teşkilatlarda bir heyecan var” diyerek program hakkında açıklamalarda bulundu.

Demir, 'Halk yüzünü yeniliğe, değişime döndü'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir, CHP 38. Olağan Kurultayı seçim sonuçlarına ilişkin açıklamada bulundu. Demir: "Halk yüzünü yeniliğe, değişime döndü. Alınan yeni karar hepimiz için hayırlı olsun" dedi.

Kaymakam Ertaş’ın Katılımıyla Kur’an Kursu Açıldı

Fethiye'de hayırsever vatandaşın bağışı ile eğitim - öğretime başlayan Mıstan / Oğlu Niyazi Kacar Kur'an Kursu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Basın Emekçileri Platformu’ndan Müdür Uzun’a Ziyaret

Muğla Basın Emekçileri Platformu üyeleri, göreve yeni atanan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Ahmet Uzun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, platform çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Başkan Karaca’dan CHP İl Başkanı Balcı’ya Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanlığı görevine seçilen Zekican Balcı’ya, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Ertaş’a anlamlı ziyaret

Telmessos Yüzey Araştırma Ekibi Başkanı Prof. Dr. Sayın İsa Kızgut ve Ekip Üyesi Sayın Gülşen Yeğen Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.

Vali Akbıyık'a projeler hakkında bilgi verdi

Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) Müdürü ve Pamukkale Bilim Merkezi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yakup Kaska, Muğla Valisi İdris Akbıyık'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Altı Nokta Körler Derneği’nden Kaymakam Ertaş’a  Ziyaret

Altı Nokta Körler Derneği’nden Fethiye Kaymakamı İsmail Ertaş’a hayırlısı olsun ziyaretinde bulundular.

Atatürkçü Düşünce Derneği’nden Kaymakam Ertaş’a ziyaret

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şube Başkanı Filiz Topçu, dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.