İlçe Teşkilatından lokma hayrı

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı şehitlerimizin hayrına, lokma ikramında bulundu. İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları etkinliğe katılanlara teşekkür etti. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Merkez Yeni Camii’nde gerçekleşen programa İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, Fethiye Belediye eski Başkanı Behçet Saatcı, İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel, yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ile belediye başkan adayları katılım sağladı. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde birlik ve beraberlik mesajlarının da verildiği lokma ikramına vatandaşların yoğun ilgisi oldu. 

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Palet Demirel yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde meydana gelen terör saldırılarında şehit olan askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz hayrına lokma ikramında bulunduk. Katılım sağlayan ilçe başkanları ve belediye başkanı adaylarımıza da çok teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz durumda birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Siyasi parti ayrımı olmadan dayanışma içerisinde olmamız gerekiyor. 2024 yılının Türk milleti için refah düzeyi yüksek bir sene olmasını temenni ediyorum” dedi. 

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları açıklamasında, “Tüm şehitlerimizin hayrına lokma ikramı gerçekleştirdik Şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet olsun. Diğer partilerden ilçe başkanları ve belediye başkan adayları davetimiz üzerine katılım sağladılar. Birlik beraberlik içerisinde bu süreci atlatacağımıza inanıyorum. Yeni yılın 2023’ü aratmamasını diliyorum. Şimdiden herkesin yeni yılı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.  

Fethiye Belediye eski Başkanı Behçet Saatcı, “1071’den beri vatan olmuş bu topraklar, o günden itibaren de hep kanla sahiplenmişiz. Bu coğrafyada yaşadığımız sürece de böyle devam edecek. Şehitlerimizin sadece lokma dökmekle haklarını ödeyemeyiz. Bundan birkaç gün önce 12 şehidimiz oldu. Yüreğimiz yandı, kavruldu…  Allah onları yolunda gidenlerden eylesin. İlçe teşkilatımıza da yapmış olduğu faaliyet için de teşekkür ediyorum.

Başka partilerden gelen kardeşlerimiz de var. Onlara da ayrı ayrı teşekkürleri sunuyorum. Bu milletin birlik beraberlik içerisinde hareket etme mecburiyeti var. Siyasi partiler putlarımız değildir. Önemli olan Atatürk’ümüzün bize çizmiş olduğu istikamette hür ve bağımsız olarak yaşama içgüdümüzü hayata geçirmektir. Bunu sağlayabilmek için böyle kan vermek zorunda kalıyoruz. Hepinizin yeni yılını canı gönülden kutluyorum. İnşallah bir önceki yılı aratmayan; Türkiye’nin birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe birbiriyle kucaklaştığı, ekonominin yükseldiği bir yıl diliyorum saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN