Hedef, Haberleri

Hedef, Haberleri

Büklü, ‘En kalbi duygularımla teşekkür ederim’

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, 31 Mart yerel seçim sonuçlarının ardından “Teşekkürler Seydikemer” diyerek açıklamada bulundu.

Medya federasyonları Mardin’de bir araya geldi

Türkiye’nin farklı bölgelerinde görev yapan medya federasyonları Kültür ve Turizm Bakanlığının destelediği “ Anadolu Basın Buluşmaları” projesi kapsamında, Mardin’de bir araya geldi.

Denizin Kızları’nda Bu Sezon Hedef, “Şampiyonluk”

Bodrum’a yaşattığı gurur ve heyecan dolu karşılaşmalarla Bodrum Bayrağını Hentbol’da gururla dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, 2023 – 2024 sezonu için hazırlıklarını tamamladı.

Devletimiz arıcımızın yanında

Arıcılığın Başkenti Muğla’da Muğla Valiliği himayesinde başlatılan Muğla Apiterapik Arıcılık Ürünleri Ar-Ge İnovasyon ve İşleme Merkezi projesi kapsamında verilen nitelikli Arı ürünlerinin üretilmesi ve lider arıcılık eğitimlerinde başarılı olanlara sertifikaları Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından verildi.

ÇYDD’de hedef, Fethiye’ye ‘kız öğrenci yurdu’ yapmak

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi’nin her yıl geleneksel hale gelen çiğ börek ve aşure etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşti. Her yıl öğrencilere destek olmak, daha fazla öğrenciye burs vermek amacıyla düzenlenen etkinlikte yeni hedef Fethiye’ye “Kız Öğrenci Yurdu” yapmak.