Hırvatistan Haberleri

Hırvatistan Haberleri

'Entrecomp ın Actıon Etwınnıng' Proje Duyuruldu

Romanya, Sırbistan ve Hırvatistan'daki meslek liseleri ile ortak yürütülen "EntreComp In Action" eTwinning projesine başlandı.

FETHİYELİ MİLLİ SPORCUDAN, HİRVATİSTAN’DAN TÜRKİYE’YE BİRİNCİLİK

Milli Sporcu Serkan Özdemir, Hırvatistan’da 13 etabın 12’sini lider tamamlayarak şampiyon oldu.

HIRVATİSTAN VE BOSNA-HERSEK’TE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

Türkiye Ralli Şampiyonu Fethiyeli Serkan Özdemir 21-28 Ağustos tarihlerinde Hırvatistan ve Bosna-Hersek’te düzenlenecek Avrupa Ralli Şampiyonasının ayağı olan Dinaric Rally de ülkemizi temsil etmek için hazırlıklarını tamamladı.

Tersane sorunu büyüyor

Fethiye’de tersane sıkıntısı gündemde ki yerini korumaya devam ediyor. Fethiye Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan Fethiye’nin tersane sıkıntısı olduğunu ifade ederek “Gelen yatın yazın pisliğini alıyoruz. Ancak gelen yabancı misafirlerin yatlarının bakımını burada yapamıyoruz. Bu arkadaşlar ise Hırvatistan veya Yunanistan’a gidiyorlar. Bakım ve onarımlarını orada yaptırıyorlar” dedi.

Balkan Üçüncüsü Fethiye'den

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcusu Hatice Sena Kayacan Hırvatistan’ın Rijeka şehrinde gerçekleştirilen 21. Ümit Genç U21 Balkan Karate Şampiyonası’nda Balkan üçüncüsü oldu.

Hırvatistan’ın İstanbul Başkonsolosu’ndan Vali Orhan Tavlı’ya Ziyaret

Hırvatistan’ın İstanbul Başkonsolosu Dr. Ivane Zerec ve beraberindeki Bodrum Tanıtım Vakfı Genel Sekreteri Serkan Ceylan, Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti.

Mali Lošinj İle Kardeş Şehir Olma Yolunda İlk Adım Atıldı

Bodrum Belediyesi ile Hırvatistan’ın Mali Lošinj Belediyesi arasında; sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda ortak fayda sağlamak ve kardeş şehir ilişkisi zeminini tesis etmek üzere bir iyi niyet mektubu imzalandı.