Huzur Haberleri

Huzur Haberleri

Başkan Akdenizli Zabıta Haftasını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Zabıta Teşkilatı'nın 198'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Akdenizli “Ülkemizin dört bir tarafında ve kentimizde vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu ve güven ortamında yaşaması için mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini başarıyla sürdüren Zabıta Teşkilatımızın üstün gayret ve fedakârlıklarını takdirle karşılıyoruz" dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Karaca: Zabıta Teşkilatı Yerel Yönetimlerin Omurgasıdır

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, sahadaki denetimleri ve uygulamalarıyla halkın sağlığı, huzur ve esenliği için sıcak, soğuk ya da gece, gündüz demeden, özverili bir biçimde çalışan zabıta teşkilatının kuruluşunun 198. yıl dönümünü kutladı.

Büyükşehir Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni Yeniliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe ilçesinde bulunan Abide H. Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni yeniliyor. Yapılacak olan yenileme çalışmaları ile huzurevi, 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verecek.

Fethiye’de Güvenlik Operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesi’nde 31 Temmuz 2024 tarihinde geniş kapsamlı bir Huzur ve Güven Uygulaması gerçekleştirdi. Uygulama, umuma açık istirahat ve eğlence yerlerini hedef alarak bölgedeki güvenlik ve düzeni artırmayı amaçladı.

Muğla’nın Huzuru Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık basın mensuplarıyla bir araya gelerek, il genelinde yürütülen asayiş ve güvenlik konularında yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiye Protokolünden Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezine Bayram Ziyareti

Kurban Bayramı dolayısıyla, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve bazı ilçe protokolü üyeleri, Fethiye Huzurevi ile Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ettiler.

Başkan Karaca’dan Engelliler Haftası Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Akdenizli, Personeliyle Bayramlaştı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Bayramı öncesi birimleri ziyaret ederek çalışanlarla bayramlaştı. Başkan Akdenizli, belediye çalışanlarına sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diledi.

Başkan Köksal’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak; Ramazan Bayramının sağlık, huzur, mutluluk ve barış içerisinde geçmesini diledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı'na Hazır

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi il genelinde vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için çalışmalarını ve denetimlerini sürdürüyor.

Seydikemer'de Sahur Geleneğinin 26’ncısı Yapıldı

Seydikemer’in Kumluova Mahallesi’nde Seydikemer Belediyesi’nin de destekleriyle düzenlenen sahur programının 26’ncısı düzenlendi. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, sahur programına katılıp, Ramazan Ayının huzur ve sevincini hemşerileriyle paylaştı.

Muğla Valisi İdris Akbıyık Oyunu Kullandı

Muğla Valisi İdris Akbıyık ile eşi Sevim Akbıyık, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için Menteşe Kocamustafendi İlkokulu'nda oyunu kullandı.

İdris Akbıyık, Asayiş ve Güvenlik Konularını Değerlendirdi

Muğla Valisi İdris Akbıyık Muğla’nın huzuru güvenlik bilgilendirme toplantısında basın mensupları ile bir araya gelerek son iki aylık dönemde yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ünlü sunucu Gürpınar, Saklıkent Kanyonu' nu ziyaret etti

Sevilen televizyon sunucusu ve yazar İkbal Gürpınar, söyleşi programı için geldiği Seydikemer’de Saklıkent Kanyonunu ziyaret etti. Saklıkent’in güzelliği karşısında hayran kalan Gürpınar, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdeniz’e teşekkür ederek; “Saklıkent Kanyonu adeta cennet gibi. İnsana huzur veren bir ortamı var. Belediye Başkanımıza bu güzel ilçeye beni davet ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti'nin Seçim Beyannamesi Resmen Açıklandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde yapılan programda seçim beyannamesini açıkladı. Ana teması "Gerçek belediyecilik" olan beyannamede, "AK Parti Yerel Yönetim Vizyonu, Katılımcılık, Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik, Dirençli Şehirler, Türkiye Yüzyılı'nda Şehir ve Çevre, Toplumsal Refah Öncelikli Şehir Ekonomileri, Huzurlu ve toplumsal yapı için Duyarlı Sosyal Belediyecilik, Kültür Üreten Şehirler, Hizmet ve Eser Belediyeciliği" şeklinde 8 başlık var.

Başkan Akdenizli, 'Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz'

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, 2024 yılının tüm insanlığa ve ülkemize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti.

Zabıta 197 yaşında

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, sahada yaptığı tüm uygulamalar ve denetimlerle vatandaşlarımızın sağlığı, huzur ve esenliği için gece gündüz demeden, özverili bir şekilde sevgi ve hoşgörüyle halkımızın yanında ve hizmetinde olan zabıta teşkilatının 197'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Fethiye’de Şube Belirleme Kuraları Çekildi

Fethiye’de okul öncesi eğitim ve ilkokul birinci sınıfa başlayacak olan öğrenciler için Şube Belirleme Kuraları, ilçe genelinde tüm okullarda eş zamanlı olarak, velilerin huzurunda gerçekleştirildi. 

Huzur Fethiye Uygulaması Yapıldı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Narkotik Tem toplam 89 personelin katılımı ile ‘Huzur Fethiye’ uygulaması yapıldı.

"Huzur ve Güven" uygulamasında yakalanan 11 kişi tutuklandı

Fethiye’de gerçekleştirilen 'Huzur ve güven' uygulamasında gözaltına alınan 34 şüpheliden 11'i tutuklandı.

Fethiye trafik polisinden huzurlu sokaklar projesi

Fethiye Trafik Büro Amirliği ekipleri tarafından "Huzurlu Sokaklar" adı altında uygulama ve denetimler başlatıldı.

Büyük Samanlık Koyunda “Huzur Plajı” Hizmete Giriyor 

Fethiye’nin Büyük Samanlık Koyu huzur destinasyon bölümüyle sakinlik ve huzur isteyenlerin uğrak mekanı olacak. Okul Müdürü Alpaslan Selçuk, “Plajımızda kalabalıktan uzak, misafirlerimizin oturup kitabını okuyacağı, sessizlik içerisinde, doğada ağustos böceklerinin sesini dinleyeceği bir alan yaratmak istedik” dedi. 

“El Sanatları Sergisi” açıldı

Fethiye Kaymakamlığı öncülüğünde Fethiye Belediyesi Huzurevi ve Fethiye Halk Eğitim Merkezi katkılarıyla gerçekleştirilen “El Sanatları Sergisi” törenle açıldı.

Muğla Valisi Sayın Orhan Tavlı’nın “Babalar Günü” Mesajı

Yüreğiyle, fedakarlığıyla ömrünü ailesinin huzuruna, mutluluğuna, refahına adayan, hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyorum.

FTSO yönetimi, Polis Haftası’nı kutladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetimi, Türk Polis Teşkilatı’nın 178'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu'nu makamında ziyaret etti. FTSO Yönetim Kurulu Başkan Osman Çıralı, “Emniyet Müdürümüz nezdinde, ülkemizde huzur ve güven ortamını tesis eden, hak ve özgürlüklerimizi koruyan polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyor, vatanı ve milleti için şehadete yürüyen şehit polislerimizi ise rahmet ve saygıyla anıyorum.” dedi.

Huzurevi sakinleriyle anlamlı iftar yemeği

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Huzurevi sakinleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

Fethiye SHÇEK Huzurevi Müdürü Sevim Seringen, huzurevi sakinleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ı ziyaret etti.

BİR DİZİ ANLAMLI ZİYARET

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Tuğba Baki, Hayırsever Esnaflardan Bekir Kaya, Fethiye Huzurevi, Sevgi Evleri, Fethiye Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve 2 ayrı evi ziyaret etti.

KOM’DAN YILBAŞI ÖNCESİ DENETİM 

2023 yılının yaklaşmasıyla birlikte Emniyette denetimler arttı. Vatandaşın huzuru ve güvenliği için yapılan çalışmalar sonucunda sahte alkol ele geçirilmiş olup V. C. G. İsimli şahıs hakkında da adli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi. 

ZABITA EKİPLERİ DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

Halkın huzur ve sağlığını korumak amacıyla Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri denetimlerini aralıksız devam ettiriyor.