'El Sanatları Sergisi' açıldı

Fethiye Kaymakamlığı öncülüğünde Fethiye Belediyesi Huzurevi ve Fethiye Halk Eğitim Merkezi katkılarıyla gerçekleştirilen 'El Sanatları Sergisi' törenle açıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Belediye Huzurevi sakinleri tarafından hazırlanan “El Sanatları Sergisi” Erasta AVM’de törenle açıldı. Birbirinden özel ürünlerin halkın beğenisine sunulduğu serginin alışına Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Cazağ, Nursel Özdemir Kurumları Kurucusu Salih Dündar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta kurdele kesen Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, stantları tek tek gezerek yapılan ürünler hakkında bilgi aldı. Program Kaymakam Karaman’ın anı defterini imzalaması ile son buldu.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, “Kıymetli huzur evi sakinleri büyüklerimiz. Değerli basın mensupları bugün değerli bir program için bir aradayız. Özellikle ekim ayından beri Fethiye belediyesi huzur evinde açılan halk eğitim ve el sanatları kursu el emeği göz nuru çalışmaların açılış sergisine hepiniz hoş geldiniz. 
Herkesin heyecanlı olduğunu program için açılış törenine hızlıca geçmek istiyorum fakat öncelikle şunu ifade etmek istiyorum, Fethiye de gerçekten adı gibi huzur sağlayan hatta Fethiye de değil belki Türkiye de bu müessese kıymetli büyüklerimize ev sahipliği yapmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Şu anda da o büyüklerimiz aramızdalar hepsi varlıklarıyla bizlere onur veren, gurur verenler onların ellerinden öpüyoruz. Onlara ne yapsak, sunsak azdır ama şunu söyleyebilirim ki burada ki müdüründen görevlisine birlikte yaşayan büyüklerimiz bizi hem memnun ediyor hem de Muğla için güzel bir örnek teşkil ediyor. Her daim böyle olsun bu şekilde devam etsin. Halk eğitim merkezimiz tarafından açılmış olan kursumuz da güzel çalışmalar ortaya çıkarmış. Büyüklerimize eşlik edenlere ayrı teşekkürler. Bunlar emek istiyor o yüzden Konuşmayı da çok uzatmak istemiyorum sergiye ayıracağımız zaman sizler için azalacak. Önümüzde ki zamanlarda da inşallah artarak böyle etkinlikler yaparız. Her yaş için güzel çalışmaların çıkacağına eminim. Emeği geçen herkes için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

'El Sanatları Sergisi' açıldı'El Sanatları Sergisi' açıldı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN