Zabıta 197 yaşında

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, sahada yaptığı tüm uygulamalar ve denetimlerle vatandaşlarımızın sağlığı, huzur ve esenliği için gece gündüz demeden, özverili bir şekilde sevgi ve hoşgörüyle halkımızın yanında ve hizmetinde olan zabıta teşkilatının 197'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası’nı kutladı. Karaca, teşkilatın 197'inci kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.  Bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı başta Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ndeki zabıta personelinin ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm zabıta teşkilatının Zabıta Haftası'nı kutlayan Karaca, şunları söyledi;
“Gece gündüz mesai saati gözetmeden, yurttaşlarımızın sağlığı ve huzuru için fedakârca görevlerini yerine getiren çalışma arkadaşlarımın Zabıta Haftası’nı kutluyor, görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN