Iftar Programı Haberleri

Iftar Programı Haberleri

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde iftar programı düzenlendi

Üç aylar içerisinde bulunan ve İslam âleminde ayrı bir yeri olan on bir ayın sultanı Ramazan ayı devam ederken Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde iftar programı düzenlendi.

Başkan Akdenizli, meclis üyeleri ile bir araya geldi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, mazbatasını aldıktan sonra 2024-2029 yılları arasından görev yapacağı yeni meclis üyeleriyle iftar programında bir araya geldi.

Akdenizli: “seydikemer’in değişimine, gelişimine hep birlikte şahit olacağız”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Personeli ve aileleri ile iftar programından bir araya geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akdenizli iftar programında yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki 5 yıl sürecinde de sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan inanın mutlu olacağım” dedi.

Kökten, Fethiye'de 5 Bin Kişilik İftar Yemeği Verdi

Cumhur İttifakı tarafından düzenelenen İftar proğramına katılım yoğun oldu. Programda katılımcılara hoşgeldiniz konuşması yapan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, "Bizler önümüzdeki beş yılda Fethiye'ye hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız"dedi.

Başkan Akdenizli; “Şehit Aileleri ve Gazilerimiz Başımızın Tacıdır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin açılışını büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Akdenizli; “Şehitlerimizin geride bıraktığı yakınları milletimize emanettir. Bu nedenle ilçemizde bulunan 19 şehit yakını, 42 Gazimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.

Kökten, ‘Hep beraber hep birlikte kazanacağız’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın da katılımıyla Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’in seçim ofisinde iftar programı düzenlendi.

Akdenizli, Cumhur İttifakıyla İftar Sofrasında Buluştu

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Ramazan ayının ilk iftarını AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’ün katılımıyla Cumhur İttifakı Teşkilatı ile birlikte yaptı.

Kadir Gecesi’ne özel iftar programı düzenledi

Seydikemer Belediyesi mübarek Kadir Gecesi'nde, Belediye Hizmet Binası ve Hükümet Konağı önünde 5 bin kişilik iftar sofrası kuruldu. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinde oruçlarını dualar eşliğinde açan Seydikemerliler, Ramazan Ayı’nın manevi güzelliğini ve bereketini paylaştı.

Vali Orhan Tavlı, şehit aileleri ve gaziler ile iftarda bir araya geldi

İftar Programına Muğla Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı 'nın yanı sıra Ula Kaymakamı Baha Başçelik, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı Yarbay Süleyman Ercan, kurum müdürleri, şehit aileleri gaziler ve gazi aileleri katıldı.

Adaylar iftar programında tanıtıldı

14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi İyi Parti Muğla İl Başkanlığı, Milletvekili adaylarını düzenlediği etkinlikte tanıttı. 

Karaman, “Beraberliğimiz daim olduğu sürece, bu zor günleri aşacağız”

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, “Dünya Yetimler Günü” nedeniyle Fethiye Kaymakamlığı katkılarıyla Otel Mara’da düzenlenen iftar programına katıldı.

BAŞKAN AKDENİZLİ, MUHTARLARLA İFTAR YAPTI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, mahalle muhtarları ve aileleriyle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Birlik, beraberlik mesajlarının verildiği iftar programında dayanışma vurgusu yapıldı.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ DEPREMZEDELER İÇİN İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, deprem bölgesinden Seydikemer’e gelen depremzede aileler için iftar programı düzenledi.

MAHALLE İFTARLARI BAŞLADI

Bodrum Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl organize edilen iftar programının ilki Cevat Şakir Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

CHP’den Beşkaza Meydanı’nda İftar

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından hayırseverlerin desteği ile Beşkaza Meydanı’nda iftar programı düzenlendi.

SEYDİKEMER’DE CUMHUR İTTİFAKI DİMDİK AYAKTA!

Seydikemer'de Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları, düzenlenen iftar programında buluştu. İftar programında konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ve MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, Cumhur İttifakı'nın tüm ittifaklara karşı dimdik ayakta durduğu ve 2023 seçimlerine sağlam adımlarla hareket edecekleri mesajı verdiler.

İYİ PARTİ’DEN İFTAR

İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar programına İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün’de katıldı.

BALCI, YETİM VE KİMSESİZ ÇOCUKLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Fethiye Kaymakam Vekili Alper Balcı, İş İnsanı Nurkaya Gündoğru’nun katkılarıyla Fethiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nın organize ettiği iftar programında yetim ve kimsesiz çocuklar ile aileleri bir araya geldi.

FETHİYE ÜLKÜ OCAKLARI İFTAR PROGRAMI DÜZENLİYOR

Eğitimden kültür sanata birçok alanda sürdürdüğü faaliyetlerini Ramazan ayında da "Paylaşmak Vefadır" temasıyla dağıttığı yardım paketleri ile dolu dolu sürdüren Fethiye Ülkü Ocakları, her yıl geleneksel hale getireceği bu yılın iftar programını düzenliyor.