Indirim, Haberleri

Indirim, Haberleri

Akaryakıta çifte indirim

Akaryakıt fiyatları zam ve indirim haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Benzin ve motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere indirim gelecek.

Europe Smile Center’da, FTSO Üyelerine Özel İndirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Europe Smile Center Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği arasında imzalanan protokolle FTSO üyelerine özel indirim uygulanacak.

DCI Dental Center’da, FTSO Üyelerine Özel İndirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile DCI Dental Center arasında imzalanan protokole kapsamında FTSO üyeleri indirimli hizmet alacak.

Akaryakıt indirim geldi

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Benzinin litre fiyatına bugünden itibaren geçerli olmak üzere 67 kuruş indirim geldi.

Pazarda Cumhuriyet’in 100. yılına özel indirim

Fethiye’de kurulan salı pazarında meyvecilik ile uğraşan esnaf Orhan Kaçar, Cumhuriyet’in 100. yılına özel tezgâhta bulunan ürünlere indirim yaptı.

Benzine indirim geliyor

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine 1 lira 15 kuruş indirim bekleniyor.

Zam öncesi akaryakıt istasyonu yoğunluğu

Akaryakıta yapılacak olan zammın öncesinde petrol ofislerinde yaşanan yoğunluk dikkat çekti.

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR!

Akaryakıt fiyatları üzerinde etkili olan brent petrol haftanın ilk gününde de düşüşünü sürdürdü.

MOTORİNE BÜYÜK İNDİRİM GELİYOR! TARİH BELLİ OLDU

Brent petrol fiyatlarında yaşanan gerileme sonrası motorinin litre fiyatına indirim gelmesi bekleniyor.

MOTORİNE BÜYÜK İNDİRİM BEKLENİYOR!

Brent petrol ve uluslararası piyasalarda ürün fiyatının düşmesi akaryakıt fiyatlarında indirim beklentilerini de beraberinde getirdi. Akaryakıt sektörü kaynakları; bugün petrol, dolar ve ürün fiyatlarında yukarı yönlü ciddi bir hareket olmaması durumunda motorine 1,5 TL ile 2 TL arasında bir indirim gelebileceğini öngörüyor.

2 GÜN ÜST ÜSTE ZAMLANAN MOTORİNE BU SEFER İNDİRİM GELDİ!

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor.

AKARYAKITTA ÇİFTE İNDİRİM

3 Eylül Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere; benzin grubunda 1,51 TL, motorin grubunda ise 2,41 TL fiyat indirimi bekleniyor.

Benzine indirim motorine zam!

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Brent petrol fiyatlarında gözlemlenen dalgalanma beraberinde akaryakıt zammı ve indirimi haberlerini getiriyor. Bazı sürücüleri üzecek, bazılarını ise sevindirecek haber geldi. Benzin fiyatlarına indirim, motorin fiyatlarına ise zam yapıldı.

BAŞKAN ÖZTÜRK, “İNDİRİMLER TÜM MARKETLERE ÖRNEK OLSUN”

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünleri için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kooperatifler kar amaçlı değildir. Fiyatları düşürün" talimatı ile TKK harekete geçmişti. Bu kapsamda ise indirim süreci resmen başladı.

MOTORİNE İNDİRİM GELDİ

Petrolün varil fiyatlarının son 6 ayın en düşük seviyesini görmesi sonrası bugünden itibaren geçerli olmak üzere; motorine indirim yapıldı. Benzin ve motorin fiyatlarında geçtiğimiz günlerde de büyük indirim olmuştu.

KUZU ETİNE YÜZDE 25 İNDİRİM

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Et ve Süt Kurumu olarak kuzu eti fiyatıyla ilgili yüzde 25'lik bir indirim yapacağız." ifadelerini kullandı. Yarından itibaren geçerli olacak indirim sonrası kuzu pirzola 181,50 liradan 137 liraya, kuzu gerdan 114,50 liradan 86 liraya düşecek.

MOTORİN VE BENZİNE İNDİRİM

Dün motorine gelen 92 kuruşluk indirimin ardından bugün de benzine indirim geldi. Benzinin litresi 50 kuruş düştü.

BENZİNE İNDİRİM, LPG’YE ZAM GELDİ

14.07.2022’den itibaren geçerli olmak üzere LPG’ye 29 kuruşluk zam, benzine ise 1.54 liralık indirim geldi.

Akaryakıta indirim geldi

Brent Petrolün ve Amerikan tipi ham petrolün varil fiyatının 100 dolar altına inmesi akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi oluşturmuştu. 8 Temmuz itibarı ile yapılan indirim pompa fiyatlarına yansıdı.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ PERSONELİNE İNDİRİM KOLAYLIĞI

Seydikemer Belediyesi, Fizyolympos Sağlıklı Yaşam Merkezi ile protokol imzaladı. Protokol kapsamında belediye personeli, pilatesten yüzde 10, fizik tedaviden yüzde 15 indirimli faydalanabilecek.

AYÇİÇEK YAĞINDA İNDİRİM BEKLENTİSİ

Covid-19 salgının ardından Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte yaşanan enflasyon krizlerinin yaraları sarılmaya başlandı. Uluslararası ticarette Türkiye’nin de ithalatçısı olduğu ham Ayçiçek yağı fiyatı düştü.

MOTORİNDE 2.5 TL İNDİRİM GERÇEKLEŞTİ

Dünya’da yaşanan gelişmeler sonrası brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik sonucu ülkemizde 30TL’yi aşan motorine yapılan 2.5TL’lik indirim ardından motorinin litresi 27,80TL’ye satılmaya başlandı

MOTORİNDE 1.5 TL İNDİRİM BEKLENİYOR

Dünya’da yaşanan gelişmeler sonrası brent petrol fiyatlarına ki hareketlilik sonucu ülkemizde 30TL’yi aşan motorin fiyatına indirim haberi geldi. Edinilen bilgiye göre motorinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren 1.5TL tutarında indirim yapılacak. Benzin ve LPG fiyatlarında ise değişiklik yaşanması beklenmiyor.

BENZİN VE MAZOT 20 TL’NİN ALTINDA

Akaryakıta peş peşe gelen zamlardan sonra motorin 23 lirayı benzin ise 20 lira seviyelerine kadar çıkmıştı. Akaryakıtın Dünya piyasasında ki değerinin düşmeye başlaması ile son günler içinde gelen indirimlerin ardından benzin ve mazot 20 TL’nin altını gördü.

MAZOTA 2 LİRA İNDİRİM

Motorinin litre fiyatına 2.38 TL’lik indirim yapıldı. Yapılan indirimin ardından Fethiye’de motorinin litre fiyatı 20,84 TL’ye geriledi.

Kadınlar gününde sezona merhaba

Gelinlik ve damatlık gibi ürünlerde Fethiye’nin önde gelen giyim mağazalarından birisi olan Event Sposa , Kadınlar Günü’nde sezona merhaba etkinliği düzenliyor. Üç gün sürecek bu özel etkinlikte indirim uygulanacak.

Elektrik faturalarına %3,2 indirim

Son kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan elektrik faturalarına yansıtılan %2 oranında TRT payının ve 0,7 oranında enerji fonu kesintisinin kaldırılacağına yönelik açıklama yaptı. Vatandaşın ödediği elektrik faturalarına %2.7 indirim anlamına geliyor.Bu orana KDV’de ilave edilince vatandaş elektrik faturalarını %3.2 daha az ödeyecek.