Inegölspor Haberleri

Inegölspor Haberleri

Fethiyespor, İnegölspor İle Yenişemedi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 20.Hafta müsabakasında Fethiyespor ile İnegölspor karşı karşıya geldi. Mücadele gol sesi çıkmayınca maç 0-0 sonuçlandı ve her iki takım da 1 puana razı oldu.

Fethiyespor Teknik Direktörü Dinçel, “İyi Hazırlandık”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da teknik direktör Selahaddin Dinçel, 8 günlük Antalya’daki kamp sürecini, takıma yapılan takviyeleri ve bu hafta oynayacakları İnegölspor müsabakası öncesi açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor, İnegöl’e Bilendi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 20.haftasında evinde İnegölspor’u konuk edecek. Lacivert beyazlılar mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Altın, “Bu sene çok kaliteli bir takım kurduk”

Fethiyespor teknik direktörü Erhan Altın, geçtiğimiz hafta İnegölspor deplasmanından alınan 1 puanı değerlendirerek yarın oynanacak olan GMG Kastamonuspor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor İnegöl Maçına Hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Pazar günü karşılaşacağı İnegölspor maçına yaptığı antrenmanlar ile hazırlanıyor.

Fethiyespor Açılışı İnegöl’de Yapacak

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 3 Eylül Pazar günü lige İnegölspor deplasmanında merhaba diyecek.

FETHİYESPOR'DAN ORTA SAHAYA TAKVİYE

TFF 3.Lig 3. Grupta play offlarda şampiyon olarak TFF 2.Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlattıktan sonra kadrosunu güçlendirmek adına yeni transferler yapmaya başladı. Lacivert beyazlar son olarak İnegolspor da forma giyen Aykut Ulaç ile anlaşma sağladı.