Fethiyespor, İnegöl'e Bilendi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 20.haftasında evinde İnegölspor'u konuk edecek. Lacivert beyazlılar mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 20.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde İnegölspor ile karşılaşacak. İlk haftayı bay geçiren Fethiyespor, 2.devrenin ilk müsabakasına bu maç ile çıkmış olacak. Fethiyespor – İnegölspor müsabakası, 21 Aralık Pazar günü 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Ligin ilk devresinde karşı karşıya gelen iki ekip golsüz beraberlikle sahadan bir puanla ayrılmıştı. Lacivert beyazlılar, ligdeki sıralamasının hayati önem taşıdığı bu maç için hazırlıklarını Fethiye Yeşilüzümlü Sahası’nda yaptığı antrenmanlar ile sürdürüyor.

Fethiyespor, 22 puanla ligin 13.sırasında bulunurken rakibi İnegölspor 28 puanla ligin 9.sırasında bulnuyor. Fethiyespor bu maçı kazanarak küme hattından uzaklaşmak istiyor. Lacivert beyazlılarda maç öncesi herhangi bir eksik futbolcu bulunmuyor. Sakatlıklarını atlatan Sezer Özmen ile Selçuk Alibaz’da takımla beraber çalışmalarını eksiksiz sürdürüyor. Yeni transferlerin de takıma katılmasıyla Fethiyespor, teknik direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde İnegölspor maçına hazırlanıyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN