Altın, 'Bu sene çok kaliteli bir takım kurduk'

Fethiyespor teknik direktörü Erhan Altın, geçtiğimiz hafta İnegölspor deplasmanından alınan 1 puanı değerlendirerek yarın oynanacak olan GMG Kastamonuspor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sezonun ilk iç saha maçında GMG Kastamonuspor’u ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta İnegölspor deplasmanından 1 puan ile ayrılan lacivert beyazlılar, iç hasada 3 puan için maça çıkacak.
İnegölspor’dan 1 puan alan ve GMG Kastamonuspor ile oynanacak olan maç öncesi FRT TV’ye konuşan Fethiyespor teknik direktörü Erhan Altın, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Oraya 3 puan için gitmiştik”
“Ligler bizden bir hafta önce başladı. İlk haftayı bay geçmiştik. Bizim için bir avantaj oldu. Rakiplerimizi izledik, analiz yaptık. Nasıl oynadıklarını, olumlu/olumsuz yönlerini hocalarımız ile birlikte masaya yatırdık. Bunları hem görsel, hem teorik hem de pratik olarak hayata geçirmeye çalıştık. Başlangıç çok önemli. Oraya 3 puan için gitmiştik. Önemli olan mağlup olmamak, gol yememek. İlk maçlar her zaman bildiğiniz gibi stresli olur. Bu tür maçlarda futbolcuların üstüne stres ve yük biner. Maç kazanma stresi var, gol yememe stresi var. Futbolcularımız çok iyi hazırlandılar. Bizim amacımız gol yememekti. İlerleyen dakikalarda rakibin bize vermiş olduğu fırsatları değerlendirmek istedik ama rakipte bize karşı çok iyi hazırlanmıştı. İyi pas yapan, iyi organize olan bir rakip ile oynadık. Onların ben 24 Erzincanspor maçını da izledim. Mağlup oldular ama bence mağlubiyeti hak etmediler, çok iyi top oynadılar. Genel olarak baktığımız zaman futbolcularımızdan geri dönüşü istediğimiz gibi aldık. Yeni transferlerimiz de forma giydi. Hollanda’dan transferimiz Özcan’da forma giydi. Ömer’i, Abdullah’ı da oynattık. Takımın içerisine 4 arkadaşımızı monte ettik. Bunun üzerinde baktığımız zaman Nurettin bir çapraz bağ ameliyatı geçirmişti. Kendisi çok hızlı sahalara döndü ben bile beklemiyordum. Nurettin’in azmi, çok istemesi bizi mutlu etti. Eksikleri var ama bunları da çalışarak gidereceğiz. En azından İnegöl’de kaybetmedik. Rakibe pozisyon vermedik. Cılız da olsa pozisyonlarımız var. Futbolcularımın işe konsantre olması hoşuma gitti. Tempomuz çok iyiydi. Çünkü hazırlık dönemini çok iyi geçirdik. Çok iyi hazırlandık. Futbolcularımıza verdiklerimizin geri dönüşü bizi mutlu etti. 

“Amacımız Kastamonu’yu yenmek”
Kastamonuspor’u da izliyoruz. Bu sene çok kaliteli bir takım kurdular. Hem savunmasında olsun hem orta saha olsun zaten bizim tanıdığımız oyuncular var. Yalçın, Yiğit Ali benim futbolcumdu. İlyas Kubilay’da tanıdığımız bir futbolcu. Kendisi sol ayağını iyi kullanan futbol zekası üst düzey olan takımı oynatan bir kişidir kendisi. Biz de bunun çalışmalarını yapıyoruz. Pazartesi gününden beri takımı yatırmaya başladık. Bizim bütün amacımız Kastamonu’yu yenmek. Artık sahaya girip bu işi yapacak kişiler futbolculardır. Oynamayan arkadaşlarımız var, Murat cezalıydı o da geri döndü. Murat, ön tarafta topu tutan takımın çıkmasına olumlu katkısı olan bir futbolcumuz. Buradan amacımız taraftarımızın önünde galibiyet almak. Taraftarımızı bekliyoruz. Onlar bizim itici gücümüz. Herkes 12 dese de taraftar benim için 1 numaradır. Taraftarımız ve yönetimimizin isteği ile yukarılarda olmak istiyoruz. 2 maç üst üste kazanmış moral motivasyonu yüksek bir takımla oynayacağız. Biz hazırlıklarımızı yaptık. Artık yarın 3 puanı hem iyi futbol o futbolu da neticeye yansıtmak istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN