Işkur Haberleri

Işkur Haberleri

Menteşe'de 'Gençler İşte Projesi' eğitimlerine başladı

Muğla’da yeme içme sektöründe yaşanan kalifiye personel eksikliği ve genç işsizliği problemlerine çözüm üretmek amacıyla hayata geçirilen “Menteşe’de Gençler İşte Projesi” (Youth at Work in Menteşe) kapsamında eğitimler başladı!

TYP'de 75 personel alınacak

Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında yapılan işbirliği ile Toplum Yararına Program çerçevesinde 9 ay süre ile istihdam edilmek üzere 75 kişilik programın başvuruları 23 Ağustos 2023 tarihinde başladı.

Seydikemer’de İŞKUR Hizmet Noktası Kuruldu

Seydikemer Belediyesi ile Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında İŞKUR Hizmet Noktası kuruldu. 

Emekçi kadınlar için bisiklet turu

Muğla Gençlik Spor İl ve İlçe Müdürlükleri tarafından düzenlenen etkinlikte Dünya Kadınlar Günü kutlandı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından Emekçi Kadınlar Bisiklet turu düzenlendi.

‘Belediyeler istihdam alanı değil’

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Fethiye’de gazetecilerin sorularını cevaplandırırken, belediyelerin istihdam alanı olmadığını; personel alımlarını İŞKUR üzerinden sağladıklarını ve otopark sorununda Fethiye için gündemde bulunmadığını bu konuda ulaşım planı hazırlanması gerektiğini söyledi.

İŞKUR Fethiye Müdürü Başkan Çıralı ile bir araya geldi

İŞKUR Fethiye Şube Müdürü Şükrü Özdoğan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’yı ziyaret etti. Pandemi döneminde işsizlik ve kısa çalışma ödeneği konularının konuşulduğu ziyarette Başkan Çıralı, İŞKUR Fethiye Şube Müdürlüğü’ne yeni atanan Özdoğan’a, görevinde başarılar diledi.

Mete "Her Şey Yavrularımızın Güvenliği ve Sağlığı İçin"

FERDİ YAVUZ- İŞKUR sistemi üzerinden, okullarda toplum yararına programı kapsamında çalıştırılmak üzere 786 güvenlik ve temizlik personeli alımı başvuruları başladı.

Vali Tavlı, İşkur'un Çalışmaları İle İlgili Bilgi Aldı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde, İl Müdürü İlyas Sarıyerli’den yapılan çalışma ve faaliyetlerle ilgili bilgi aldı.

Vali Civelek İŞKUR’da İncelemelerde Bulundu

Muğla Valisi Esengül Civelek, yeni binasında hizmet vermeye başlayan Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.