Kapalı Pazar Haberleri

Kapalı Pazar Haberleri

Saydam, ‘Anlamlı Bir İş İçin Kermes Düzenledik’

Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs vermek için keşkek, börek ve çorba kermesi düzenledi.

Otomobil Yayaya Çarptı! 40 Yaşındaki Kadın Hayata Tutunamadı

Çamköy Mahallesi kapalı pazaryeri girişinde bir otomobil yayaya çarptı. Kaza sonrasında ağır yaralanan Ş.B. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Seydikemer Modern Kapalı Pazar Yerine Kavuşuyor

Seydikemer Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılacak kapalı Pazar yeri ile vatandaşlar yaz ve kış aylarında alışverişlerini konforlu bir ortamda yapma imkanına kavuşacak.

Aday Adayı Kökten, Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir arada

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Çamköy Kapalı Pazaryeri’ni ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Kökten, halkın ve esnafın talep ve arzularını dinledi.

Başkan Akdenizli, 'Çok Yönlü Kapalı Pazar Yeri İhalesi Yapılacak'

Seydikemer Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda ilçenin en büyük ihtiyacı olan Kapalı Pazar Yeriyle ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı. Başkan Akdenizli Kapalı Pazar Yerinin ihale aşamasında olduğunu belirterek; “Çok yönlü bir proje planladık. 3400 metrekarelik kapalı bir alan. Aynı zamanda düğün salonu olarak da kullanabileceğiz” dedi.

Tarım Fuarı açıldı

11. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı Çamköy Kapalı Pazar yerinde Kapılarını açtı.

Demir: “Çiftçiye ÖTV’siz Traktör Verilecek”

Milletvekili Adayı Mehmet Demir 11. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı Çamköy Kapalı Pazar yerinde Cumhurbaşkanlığı seçimi kazanılması halinde çiftçiye ÖTV’siz traktör verileceğini açıkladı.

Milletvekili Adayı Demir, Saylak’a tepki gösterdi

11. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı Çamköy Kapalı Pazar yerinde Kapılarını Açılışına siyasi gerginlikler damga vurdu.

Açılışta Siyasi Gerginlik Yaşandı

11. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı Çamköy Kapalı Pazar yerinde Kapılarını Açılışına siyasi gerginlikler damga vurdu. 

Fethiye Tarım Fuarı Agritech Kapılarını Açıyor

Bu yıl 12’cisi düzenlenen Fethiye Tarım Fuarı Agritech, Çamköy Kapalı Pazar Yeri’nde kapılarını açıyor.

Çıralı, “Fuarlar Ekonomimiz Adına çok Önemli”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Çamköy Kapalı Pazar Yeri’nde bu yıl 12’cisi düzenlenen Fethiye Tarım Fuarı Agritech etkinliğinde yerini aldı. 

Tarım Fuarında Başkan Otgöz'e doğum günü sürprizi

Fethiye’de bu yıl 10’uncusu düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı’nı ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e doğum günü sürprizi yapıldı.

ÇİFTÇİLER TARIM FUARI’NDA BULUŞTU

FRT TV’den de canlı olarak yayınlanan 11. Fethiye Tarım ve Seracılık Fuarı açılış töreni yapıldı. Çamköy Kapalı pazaryeri’nde kurulan fuar 26 Mart’a kadar devam edecek.

“Hiç bir esnafımız mağdur olmayacak”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Cumartesi Pazarı olarak bilinen Patlangıç Semt Pazarı’nda Pazar esnafı ile bir araya gelerek esnafın dilek ve şikayetlerini dinledi. GES projeli birçok ihtiyaca hizmet edecek olan kapalı pazaryeri ile ilgili esnafın kaygıları ve merak ettikleri konulara açıklık getiren Başkan Karaca, “Hiçbir esnafımız mağdur olmayacak” dedi.

GASTROANTEP kapılarını açtı

Kültürlerin Kardeşliği GASTROANTEP Yemek Şenliği kapsamında başta Gaziantep ili olmak üzere birçok ilin damak lezzetleri Fethiyelilerle buluşuyor. Çalıca Kapalı Pazaryerinde açılan yemek şenliği 29 Ekim tarihinde sona erecek. Şenlik kapsamında ücretsiz olarak Sıra Gecesi etkinliği düzenlenecek.

Şehit Yasin Ağır’ın ölüm yıl dönümünde Mevlid-i Şerif yemeği verildi

Hakkâri merkez kırsalında İl Jandarma Komutanlığınca 3 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda Şehit düşen Uzman Çavuş Süleyman Yasin Ağır’ın ölüm yıl dönümü münasebetiyle Karaçulha Kapalı Pazar yerinde Mevlid-i Şerif yemeği verildi. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Şehidimiz Süleyman Yasin Ağır adına düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Başkan Karaca projeleri yakından takip ediyor

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyesi’nin Büyükşehir belediyesi ve diğer kurumlarla işbirliği yaparak çalışma başlattığı projeleri yakından takip ediyor. Hemen her gün arazide çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Alim Karaca, kısıtlama süresince şantiyelerden ayrılmıyor. Başkan Karaca, “Projelerin tamamlanması için verdiğimiz süre içerisinde sonuç alacağız. Hemen her gün çalışmaları yerinde takip ediyorum. Sezona kadar tüm projelerde hedeflenen çalışmalar yerine getirilecek” dedi. 

“Çağdaş bir projeye imza atıyoruz”

Fethiye Belediyesi, Pazaryeri Mahallesi’nde bulunan Cumartesi Pazaryeri olarak bilinen, Güneş enerjisi santrali (GES) projeli kapalı pazaryerine temel atma töreni gerçekleştirdi.

GES Projesi temel atma töreni Cuma günü yapılacak

Yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanarak projeler üretmek için kolları sıvayan Fethiye Belediyesi, Pazaryeri Mahallesi’nde bulunan, halk tarafından “Cumartesi Pazar Yeri” olarak bilinen bölgeye, üstü kapalı pazar yeri yapıyor. Pazara aynı zamanda güneş enerjisi santrali (GES) kuruluyor. Santrale kurulacak güneş panelleri sayesinde pazaryerinde elektrik enerjisi üretilebilinecek.