Katı Haberleri

Katı Haberleri

FETMOD üyesi otel ön büro ekipleri ve yöneticileri buluştu

Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) tarafından Mancero Restoran'da kahvaltı programı düzenlendi. Derneğe üye otellerin ön büro ekipleri ve yöneticilerinin katılım sağladığı programda konuşan FETMOD Başkanı Murat Mallı, 'Bizi keyifli bir sezon bekliyor’ dedi.

Seydikemer’de Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Hizmet Binasında belediye meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı.

FTSO’nun Lejyonella eğitimine 43 kişi katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Fethiye Toplum Sağlığı Merkezi ve Fethiye Çevre Sağlığı Birimi işbirliğinde düzenlenen Lejyonella eğitimine 43 kişi katıldı. 

Müteahhitler derneğine yoğun katılım

Muğla’da inşaat sektörünün gelişmesine yönelik kısa süre önce kurulan Muğla 48 Müteahhitler Derneği’ne şimdiye kadar 90 müteahhit üye oldu. 

Çalış Boat yeni sezonu yemekle karşıladı

Fethiye Çalış Boat Kooperatifi tarafından düzenlenen geleneksel sezon açılış yemeği her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun katılım ile gerçekleşti.

Doç. Dr. Saltık EUROCHAMBERS Eğitimine Katıldı

Muğla Odaları ve Borsası Akademik Danışmanı Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık, Avrupa Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) koordinatörlüğünde yürütülen "Yeşil ve Dijital Bir Geçiş için Girişimcilik Yetkinlikleri Projesi” kapsamında İspanya’da düzenlenen Eğiticilerin Eğitimine katıldı.

Fethiye’de Dünya Dans Günü etkinliği

29 Nisan Dünya Dans Günü’nde Fethiye Belediyesi tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Yunanistan, Kırgızistan başta olmak üzere çeşitli dünya dansları “Fethiye Dans Ediyor” adlı programda sergilendi.

Fethiye’de yol üstü otopark uygulaması kalktı mı? Sentpark dönemi bitti mi? Son durum nedir?

Muğla Büyükşehir yönetmeliği ile yürürlüğe giren yol üstü park ücretleri uygulamasından sonra yapılan ihaleyi iki firma katılmış ihaleyi Sentinus İlaç San. ve Tic. A.Ş. kazanmıştı.3 yıllık yapılan sözleşmenin ardından Muğla ilçelerinde uygulanmaya başlayan yol üstü otopark uygulaması sona mı erdi?

Güreş ağası Kazım Çağan, Karaca’yı ziyaret etti

Fethiye Belediyesi tarafından geçtiğimiz sene yapılan yağlı güreş organizasyonda, güreş ağalığını kazanan Kazım Çağan, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Güzellik Salonlarında Hijyen Eğitimi’ne katılan 33 kişi sertifika aldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Güzellik Salonlarında Hijyen Eğitimi’ne katılan 33 kişi sertifika aldı. 

Keşkek gününe yoğun ilgi

Fethiye Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen Geleneksel Keşkek Günü etkinliğine yoğun katılım oldu.

Büyükşehir sporcuları Avrupa Gençlik Şampiyonasına katılacak

Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası Ulusal Egemenlik Kupası yarışmalarında ok atan Muğla Belediye sporcuları büyük başarı elde etti. Büyükşehir okçularından Hazal Burun 21 yaş altı kadınlar Türkiye Şampiyonu oldu. 

Büyükşehir İtfaiyesi Bayram’da 134 Olaya Müdahale Etti

9 günlük Ramazan Bayramı sürecinde yerli ve yabancı binlerce turiste ev sahipliği yapan Muğla’da, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri vatandaşların güvenli bir tatil geçirmesi için 134 olaya müdahale etti. Ekipler ayrıca Antalya’da yaşanan teleferik kazasında kurtarma çalışmalarına katıldı.

Not Just Beach Fethiye Çalış plajında açıldı

Cloud 9 bünyesinde bulunan Not Just Beach, Fethiye Çalış Plajı’nda hizmete açıldı. Toplamda 60 şezlongun bulunduğu plajda çeşitli koltuklar ve minderler de misafirlerin rahat etmesi için özel olarak tasarlandı. Fetiye Çalış Plajı’nda hizmet veren Cloud 9 adlı mekânın bünyesinde bulunan Not Just Beach hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılış programına Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da katıldı. 

Karaca, ‘Fethiye’ye hizmet etmek için buradayız’

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Buraya seçim süreci ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulunan Karaca, “Çok çalıştık ve seçimi büyük bir farkla aldık” dedi.

Başkan Karaca’dan Anlamlı Ziyaretler

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ramazan bayramının ilk gününde ilçede bir dizi bayramlaşma programına katıldı.

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179.Kuruluş Yıldönümü kutlandı

Fethiye’de Türk Polis Teşkilatının 179'uncu kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu “Bizim polis olarak görevimiz gönüllere girmektir. Olayları önlemek asıl amacımızdır. Bizim tek silahımız güler yüzümüz ve şefkatimiz” dedi. 

Karaca, ‘Güzel işler yapacağız’

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen ilk meclis toplantısına katıldı. Toplantıyla ilgili açıklama yapan Karaca, “Büyükşehir için Fethiye’den görevlendirme yapıldı” dedi.

Seydikemer'de Sahur Geleneğinin 26’ncısı Yapıldı

Seydikemer’in Kumluova Mahallesi’nde Seydikemer Belediyesi’nin de destekleriyle düzenlenen sahur programının 26’ncısı düzenlendi. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, sahur programına katılıp, Ramazan Ayının huzur ve sevincini hemşerileriyle paylaştı.

FETMOD üyeleri turizm istişaresinde bulundular

Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) tarafından LLULL Tersane’de kahvaltı programı düzenlendi. Yönetim kurulu üyelerinin katılım sağladığı programda konuşan FETMOD Başkanı Murat Mallı, “Fethiye’ye daha fazla turist gelmesi için yoğun şekilde çalışıyoruz” dedi.

FTSO Akademi’nin ‘Depo Ve Stok Yönetimi Eğitimi’ne 31 Kişi Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Akademi tarafından düzenlenen ‘Depo ve Stok Yönetimi Eğitimi’nde işletmelerin yoğun rekabet koşulları içerisinde, depo ve stok faaliyetlerini yönetebilmesi için yapması gerekenler anlatıldı.

Saatcı, Faralya'da İftara Katıldı

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Faralya Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğine katıldı.

Saatcı: MMA Pro Lig 4 Dövüşlerinde Dereceye Giren Sporculara Madalyalarını Verdi

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Fethiye'de gerçekleştirilen MMA Pro Lig 4 Profesyonel Dövüş Gecesi'ne katıldı.

Kökten, Fethiye'de 5 Bin Kişilik İftar Yemeği Verdi

Cumhur İttifakı tarafından düzenelenen İftar proğramına katılım yoğun oldu. Programda katılımcılara hoşgeldiniz konuşması yapan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, "Bizler önümüzdeki beş yılda Fethiye'ye hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız"dedi.

Kökten, Farkındalık Etkinliğine Katıldı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliğine katıldı. Kökten, “Sadece bir gün değil her zaman özel bireylerin yanında olacağız” dedi.

Muhammet Kökten: 'İktidarın gücü önemli'

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten  Eldirek halkı ile bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu gecede konuşan Kökten rakiperinin algı yapmaya çalıştığını söyledi.

Başkan Akdenizli; “Şehit Aileleri ve Gazilerimiz Başımızın Tacıdır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin açılışını büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Akdenizli; “Şehitlerimizin geride bıraktığı yakınları milletimize emanettir. Bu nedenle ilçemizde bulunan 19 şehit yakını, 42 Gazimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.

Kökten, Anma Programına Katıldı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 109. yıldönümü kapsamında düzenlenen törenlere katılım sağladı.

Saatcı: Sizin Yaptığınız Parklar Bizim Fethibey Parkının Zekatı Olur

Yeni dönemde yapmayı açıkladığı projelerine yönelik rakiplerinin eleştirilerine cevap veren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "Bizim yaptığımız Şehit Fethibey Parkı'nın zekatı sizin yapığınız parklara eş değer. Biz hayal satmıyoruz, yapamayacağımız sözü vermeyiz." dedi.

Kökten "Esenköy'ün Sorunarı Hala Çözülmedi"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'in Esenköy halk buluşmasına yoğun bir katılım oldu. Katılımcılar salona sığmadığı gecede beş yıldan buyana hizmet alamadıklarından yakındılar. 2019 yılında Esenköy'de seçim çalışmasına katıldığını ve o zaman var olan sorunların devam ettiğini belirten Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten “2024 yılında Fethiye'de ve Esenköy'de böyle sorunlar yaşadığımız için üzülüyor ve utanıyorum. 1 Nisan tarihinde göreve geldiğimde sizlerin hizmetkarı olacağım” diye konuştu.