Kökten, Anma Programına Katıldı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 109. yıldönümü kapsamında düzenlenen törenlere katılım sağladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İlk olarak Uğur Mumcu Parkı Şehitler Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunumunda yer alan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, daha sonra Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma programına katıldı. Fethiye Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler duygu dolu anlara sahne olurken, izleyenlerin beğenisini kazandı. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi ülke tarihimiz adına büyük önem arz etmektedir. Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşları, bugüne kadar vatanımız birliği için canını feda eden tüm şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programda Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı gösteriyi izledik. Bizlere 18 Mart’ı yeniden yaşattılar. Oldukça duygu doluydu. Emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN