Kilitli Haberleri

Kilitli Haberleri

Başkan Akdenizli, Kilit Parke Taşı Döşeme Çalışmalarını İnceledi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kadıköy Mahallesinde devam eden kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Seydikemer'de cadde ve sokaklar yenileniyor

Seydikemer Belediyesi tarafından ilçede başlatılan kilitli parke döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ortaca Belediyesi yol bakım çalışmalarına devam ediyor

Ortaca Belediyesi ekipleri tarafından yapılan yol bakım, asfalt kaplama ve kilitli parke çalışmaları devam ediyor.

Başkan Otgöz, Pınara Antik Kent Yolundaki Çalışmaları İnceledi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, kilitli parke taş döşenen Pınara Antik Kenti’ndeki yolda incelemelerde bulundu. Seydikemer ilçesinde bulunan antik kentlerin ilçenin tanıtımında büyük rol oynadığını dile getiren Başkan Otgöz, yapılan çalışmalarının turizmi geliştirmek için de önemli olduğunu vurguladı.

Hem Yağ Yakıyor Hem Bağışıklığı Arttırıyor

Yüzyıllar boyunca kilitli çekmecelerde saklanacak kadar değerli görülen, yalnızca krallar ve aristokrat aileler tarafından büyük servetler feda edilerek bulunabilen baharatların üretimi ve ulaşılabilirliği artmış olmasına rağmen günümüzde hala popülaritesini koruyor. Diyetisyen Nagehan Afşar, bağışıklık sistemini güçlendirirken yağ yakımını destekleyecek 4 sihirli baharatı anlattı.

Belediye personeli kurtardığı kediyi sahiplendi

Bodrum’da kapısı kilitli sarnıcın içine giren yavru kedi belediye ekiplerince kurtarıldı. Kedinin içinde bulunduğu sarnıcın kapısını açmak için gelen belediye personeli Şenol Direk, kurtarılan kediyi sahiplenerek evine götürdü.

Seydikemer’de kilitli parke çalışmaları sürüyor

Seydikemer Belediyesi tarafından cadde ve sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen kilitli parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Bir Esnafın Haklı İsyanı !

FERDİ YAVUZ- Koronavirüs tedbirleri kapsamında eğlence mekânları, barlar ve nargile kafeler 15 Mart’ta kapatılmıştı. 1 Haziran'da normalleşmeye geçilmesiyle kapalı olan birçok işyeri tekrar açıldı. Ancak nargile kafe, bar, birahane ve eğlence mekânları açılmadı. İşletme sahipleri haklı olarak isyan ediyorlar. Ruhsat farkından dolayı mağdur olan ve 5 aydır iş yerleri kilitli olan esnaflar son noktaya geldi. Peki, eğlence mekanları ne zaman açılacak?

Annenin Sorumsuzluğu Pes Dedirtti, Küçük Bebek 1 Saat Balkonda Ağladı

Muğla’nın Datça ilçesinde, annesinin bıraktığı balkonda kilitli kalan ve 1 saate yakın ağlayan bebek, çevre sakinlerinin ihbar etmesi üzerine itfaiye tarafından kurtarıldı.