Lansman Haberleri

Lansman Haberleri

Başkan Karaca’nın Büyük Sunumu Perşembe Günü FBKM’de

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP’nin Belediye Başkan adayı Alim Karaca 2019-2024 döneminde yaptığı hizmetlerin detaylarını ve 31 Mart yerel seçimlerini tekrar kazanması halinde 2024–2029 döneminde gerçekleştirmeyi planladığı projelerini 7 Mart 2024 Perşembe günü saat: 13.00’da, Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapacağı sunumda kamuoyu ile paylaşacak.

Karaca, “Lansmanımızı ayın 8’inde yapacağız”

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP'nin Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, 2 Mart Cumartesi günü yapılacak olan ‘Hizmet Tanıtım Töreni’ ile ilgili açıklamada bulundu.

Ticaret Sicili Uygulamaları Sempozyumu Ve Sicil Akademi Lansmanı Ankara’da Yapıldı

Ankara’da gerçekleştirilen 2. Ticaret Sicili Uygulamaları Sempozyumu ve Sicil Akademi Lansmanı’na Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Ticaret Sicil Müdürlüğü personeli de katıldı. Sempozyumun kapanış oturumunda katılımcılara hitap eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ticaret sicil ilanı yayın süresini yarım saate indirdiklerini söyledi.

''ERMAŞ MUĞLASPOR'' İSİM SPONSORLUĞU LANSMANI YAPILDI

''Ermaş Muğlaspor'' isim sponsorluğu imza töreni ve lansman toplantısı, kulüp tesislerinde gerçekleşti.

Girne Koleji Fethiye Kampüsü lansman ile tanıtıldı

Girne Koleji Fethiye Kampüsü, düzenlenen lansman gecesi ile Fethiye’de eğitim öğretim hayatına başladı. Yoğun katılımın olduğu lansmanda yetkililer velilere ve davetlilere kampüs hakkında bilgiler aktarırken Girne Koleji Fethiye Kampüsü Kurucusu Ercan Başbal, Girne Koleji Fethiye Kampüsü ile Fethiye’de eğitim çıtasını Türkiye’nin en üst seviyesine çıkaracaklarını ifade etti.

Fethiye Belediyesi araç filosuna 38 adet yeni araç kattı

Fethiye Belediyesi araç filosuna 38 adet yeni araç kattı. Araç filosuna katılan 38 adet yeni aracın lansmanı Salı pazarında Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından gerçekleştirildi.

Bodrum Karnesi ve Girişimcilik Programı Lansman etkinliği gerçekleşti

Bodrum özelinde ve Muğla genelinde; Sosyal Girişimcilik, Vatandaş Karnesi, Gıda Girişimciliği, Bodrum İhtiyaç Haritası ve Bodrum Sosyal Fonu programları ile Bodrum, Muğla ve Türkiye’nin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkı sunması hedeflenen iş birliği protokolünün imza töreni, Bodrum Belediyesi Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti.

FTSO kadın girişimlere özel olan ‘Shopstarwomen” için tanıtım toplantısı düzenledi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, iş kadını Demet Sabancı Çetindoğan’ın kurucusu olduğu, kadın girişimcilerin ve kadın üreticilerin ürünlerini dijital platformda tüketicilerle buluşturan e-ticaret sitesi, “Shopstarwomen” için tanıtım toplantısı düzenledi. Videokonferans yöntemiyle gerçekleştirilen lansmanda Demet Sabancı Çetindoğan dijital platform hakkında katılımcılara bilgi verdi ve Fethiyeli girişimci ve üretici kadınları “Shopstarwomen”a davet etti.

MUTSO üyesine üretim ve ticarette devamlılık imkanı

TOBB ile Ziraat Bankası tarafından gerçekleştirilen Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi Lansmanının ardından MUTSO ile Ziraat Bankası Muğla Şubesi arasında protokol imzalandı.

Çıralı, Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi lansmanına katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın katılımıyla online olarak gerçekleştirilen, Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi Lansmanı’na katıldı. Lansmanda Hisarcıklıoğlu ve Aydın’ın imza attığı protokol ile ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânı için işbirliğine yapıldı.

Peugeot 2008 Göz Kamaştırdı

Tasarımı ve teknolojisiyle iddialı yeni Peugeot 2008 modeli, Muğla-Aydın Karayolu Salihpaşalar mevkiindeki Peugeot Turgut Showroom’da gerçekleştirilen lansmanda tanıtıldı.