Litre Haberleri

Litre Haberleri

Motorine indirim var!

Motorin ve benzin fiyatı araç sahipleri tarafından zam ve indirim haberleri ile yakından takip ediliyor. 24 Nisan Çarşamba bugün akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? soruru merak edilirken yeni bir gelişme yaşandı. Araç sahipleri dikkat! Litresi 43-44 lira seviyelerinde olan motorin fiyatları için bu gece yarısı indirim yapılacak. İşte güncel benzin mazot fiyatı ile haberin detayları...

Akaryakıta ÖTV zammı geldi

TÜİK'in bu sabah üretici enflasyonunu açıklamasının hemen ardından benzin, motorin ve otogaza ÖTV zammı geldi.

Akaryakıt indirim geldi

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Benzinin litre fiyatına bugünden itibaren geçerli olmak üzere 67 kuruş indirim geldi.

Oto gazın fiyatı 18 lirayı aşacak

Akaryakıta zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren oto gazın fiyatı 69 kuruş artacak. Zammın ardından oto gazın litresi 18 lirayı aşacak.

LPG’ye zam geldi!

Akaryakıta zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Bugün itibarıyla oto gazın fiyatı 1 lira 31 kuruş arttı. Zammın ardından oto gazın litresi Fethiye’de 17 lirayı aştı.

Motorin Tarihinin Zirvesini Yaşıyor

Son dönemde zam üstüne zam gelen akaryakıtta fiyatlar durmak bilmiyor. Fethiye’de bir litre motorin 38 lira 80 kuruş oldu.

Akaryakıta bu kez indirim geliyor!

Son dönemde zam üstüne zam gelen akaryakıt bu kez indirim göründü. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin fiyatı 1 lira 52 kuruş düşecek. İndirimin ardından motorinin litresi Fethiye'de 37 lira seviyelerinden satılacak.

Motorine zam pompaya yansıdı

Motorinin litre fiyatına 1.80 lira zam geldi.

Fethiye'de polis ekipleri 140 litre etil alkol ele geçirildi

 Muğla'nın Fethiye ilçesinde KOM Grup Amirliği Ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 140 litre etil alkol ele geçirildi.

Benzinin Litresi 37 Lirayı Aştı

Fethiye’de kurşunsuz benzinin litresi yapılan fiyat güncellemesi ile beraber 37 lirayı geçti.

Motorine zam kapıda

Motorine 1,45 TL'lik fiyat artışı bekleniyor. Beklenen zam pompaya yansırsa motorinin litresi Fethiye’de 35 lira 32 kuruşa çıkacak.

Başkan Taşar, “Sürekli akaryakıta zam gelmesini doğru bulmuyoruz”

Akaryakıt üzerinden alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) artış kararı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. ÖTV zammı ile benzin fiyatı ve motorin fiyatları güncellendi. ÖTV tutarları motorinde ve 95 oktan benzinde litre başına 5'er lira, LPG'de ise 4 lira artırıldı. Akaryakıt fiyatlarındaki Özel Tüketim Vergisi zammı sonrası Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Taşar FRT TV’ye konuştu.

Akaryakıtta ÖTV tutarları arttı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre akaryakıtta ÖTV tutarları arttı. Fethiye’de benzinin litresi 35 lira 06 kuruş oldu.

Benzin ve Motorine Rekor Zam

Akaryakıt üzerinden alınan özel tüketim vergi oranı yeniden belirlendi. Benzin ve motorine litrede yaklaşık 6 lira zam geldi.

Fethiye’de damacana suya zam geldi

Muğla’nın turistik ilçelerinden olan Fethiye’de 19 litrelik damacana su fiyatları, yapılan zam ile birlikte 50 TL’ye yükseldi.

Benzin ve motorine zam geldi

Benzinin litre fiyatına 2 lira 70 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 1 lira 37 kuruş zam geldi.

Benzine zam geldi

Benzinin litre fiyatına 66 kuruş zam geldi. Zam, bugün itibarıyla pompa fiyatına yansıdı.

BU SEFER İNDİRİM GELDİ! SON 2 HAFTADA 7. FİYAT DEĞİŞİKLİĞİ

Akaryakıt fiyatları son 2 haftada 7. kez değişti. Bu gece yarısından itibaren motorine 66 kuruş indirim geldi. Fiyat değişikliğinin ardından motorinin litresi Fethiye’de 23 lira 47 kuruşa indi.

MOTORİNE BÜYÜK İNDİRİM GELİYOR! TARİH BELLİ OLDU

Brent petrol fiyatlarında yaşanan gerileme sonrası motorinin litre fiyatına indirim gelmesi bekleniyor.

ARAÇ SAHİPLERİNİN KEYFİ KAÇACAK! MOTORİNE ZAM GELDİ

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor. Dün 70 kuruş zamlanan motorinin fiyatı bugün de 77 kuruş arttı. Zammın ardından motorinin litresi yeniden 26 lira seviyesine yükseldi.

MOTORİNE BİR ZAM DAHA GELİYOR

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ediyor. Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 87 kuruş zam gelecek. Motorine dün gece de 95 kuruş zam gelmişti.

‘’FİYATLARDA İNDİRİM OLDUĞUNU SANMIYORUM’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Tarım Kredi marketlerinde 30'dan fazla ürün indirime girdi. Kampanya bugün itibarıyla başlarken, fiyatların kaç liradan kaç liraya düştüğü merak konusu oldu. Etiketlere bakıldığında 5 litrelik ayçiçek yağı 165 liradan 147 liraya, 1 litrelik ayçiçek yağı 38 liradan 33 liraya, 44 liralık tavuk bagetin fiyatının ise 38 liraya düştüğü görülüyor. Fakat vatandaş aynı fikirde değil. Dün de markete geldiğini söyleyen Rıza Bey,’’ Fiyatlar dün ile aynı’’ dedi.

1 LİTRE SÜTÜN FİYATI 30 LİRAYA DAYANDI

Market raflarında yaygın markaların 1 litre süt fiyatı 30 lira seviyelerine yaklaştı. Sanayiciler çiğ süt fiyat artışına dikkat çekerken, üreticiler ise mevcut girdi maliyetleriyle zor günler geçirdiklerini belirtiyor.

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR

Akaryakıt fiyatları petrol ve dolar kurundaki hareketlilikle değişiyor. Petrol fiyatları gerilerken vatandaşlar güncel akaryakıt fiyatlarını araştırmaya başladı. Bu kapsamda benzin litre fiyatına 1,05, motorin litresine ise 75 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

LPG’YE ZAM GELDİ

Benzin ve motorine gelen indirimin ardından bu sefer oto gaza zam geldi. Litre fiyatı 30 kuruş arttı.

MOTORİN VE BENZİNE İNDİRİM

Dün motorine gelen 92 kuruşluk indirimin ardından bugün de benzine indirim geldi. Benzinin litresi 50 kuruş düştü.

MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR

Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre motorinin litre fiyatına 26 Temmuz Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 92 kuruş indirim gelecek. Benzinde ise fiyat değişimi olmayacak.

İNDİRİM SONRASI BENZİN 23.02TL

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşlerin ardından benzinin litresine 94 kuruşluk indirim geldi. Gelen son indirim ile birlikte benzinin litre fiyatı 23.02 Türk Lirası oldu.

BENZİNE 1 LİRA 55 KURUŞ İNDİRİM

Brent petrol fiyatlarının 100 dolar seviyesine kadar gerilemesinin ardından benzin grubunda 14 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere litrede1 lira 55 kuruşluk indirim bekleniyor. Şu an için motorin grubunda litre fiyatlarında bir değişiklik gözükmüyor

MOTORİNDE 2.5 TL İNDİRİM GERÇEKLEŞTİ

Dünya’da yaşanan gelişmeler sonrası brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik sonucu ülkemizde 30TL’yi aşan motorine yapılan 2.5TL’lik indirim ardından motorinin litresi 27,80TL’ye satılmaya başlandı