Memnuniyet Haberleri

Memnuniyet Haberleri

Salı pazarında fiyatlar düştü

Geçtiğimiz haftalardan havaların ısınmasından dolayı fiyatların düşeceğini belirten pazar esnafı Halil Ayat, açıklamada bulundu. “Geçtiğimiz haftaya göre fiyatların yüzde 25 düştü” diyen Ayat, biberin ortalama 20-30 liraya satıldığını belirtti.

FTSO Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri'nden Saatcı'ya ziyaret

Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’yı seçim ofisinde ziyaret etti.

Alim karaca “3 Memnuniyet Anketinde de Birinci Çıktım”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yeniden aday olduğu sürecin tüm ayrıntılarını anlattı. Karaca asılsız iddialarla genel merkeze binlerce mail atıldığını belirtirken, genel merkezin 3 kez memnuniyet anketi yaptığını, hepsinden birinci çıktığını söyledi. Ayrıca kendisi hakkındaki bazı iddialara da cevap veren Karaca “kimseye kırgın değilim. Ben projelere odaklı bir seçim çalışması yapacağım. Bugüne kadar siyasi görüşünden dolayı kimseyi işinden etmedik” ifadelerini kullandı. 

Genç Girişimciler Rektörlüğünü ziyaret etti

TOBB Genç Girişimciler Kurulu protokol ziyaretleri kapsamında bu kez MSKÜ Rektörlüğünü ziyaret etti.

Çalış Halk Plajı'na 'Vatandaştan tam not'

Fethiye Belediyesi Çalış Halk Plajı, gerek ürün fiyatlarıyla gerekse de müşteri memnuniyetiyle vatandaştan tam not almaya devam ediyor.

BÜKLÜ VE AKDENİZLİ’DEN, YAKUP OTGÖZ’E DESTEK KONUŞMASI

AK Parti Muğla İl Teşkilatı’nda “aday adaylığı” başvurusunu yapan Yakup Otgöz, milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, Yakup Otgöz’ün Seydikemer’e yaptığı hizmetlerin altını çizerek, milletvekili aday adayı olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi

FTSO, KALİTELİ HİZMETLERİNİ BELGELEDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), kaliteli hizmet sunmak ve üyelerinin memnuniyetlerini en üst düzeye çıkarmak amacıyla yürüttüğü uygulamalar tescillendi. Türk Loydu tarafından denetlenen FTSO, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi yenilerken, ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi tetkikinden tam not aldı.

FTSO, Iso 9001 Ve Iso 10002 Dış Denetimlerinden Başarıyla Geçti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO), üyelerine ve bölgeye kaliteli hizmet sunduğu bir kez daha tescillendi. FTSO, Türk Loydu Baş Denetçisi Şehnaz Nalbant tarafından çevrimiçi olarak gerçekleştirilen Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001:2015 periyodik denetimi ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ISO 10002:2018 belge yenileme denetimlerinden başarıyla geçti.

Fethiye Kaymakamlığı Whatsapp mesaj hattı hizmetinizde

Vatandaşlarımızın Kaymakamlığa daha hızlı ulaşmalarını sağlamak, başvuruları daha hızlı sonuçlandırmak, vatandaş memnuniyetini arttırmak amacıyla Fethiye Kaymakamlığı Whatsapp Mesaj Hattı kuruldu.

Ciğerci Mahire Bayramda Yoğun Talep

Her geçen gün kendini geliştiren Ciğerci Mahir, Kurban Bayramında müşterilere yetişemiyor. Deneyimli kadrosu, alanında uzman ustaları ile lezzet, temizlik ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Ciğerci Mahir, Kurban Bayramı tatili nedeniyle çevre illerden Fethiye’ye ziyarete gelen müşterilerinle dolup taşıyor.

AK Parti Muğla Milletvekili Demir’in Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında Muğla halkının bayramını tebrik etti. Demir, “Her çalışmamız, siz kıymetli hemşerilerimiz için önemli kazanımlar sağlıyor. Bundan büyük bir memnuniyet duyuyorum.” dedi.

Ciğerci Mahir yine bir ilke imza attı

Ciğerci Mahir yine bir ilke imza attı. Adana’nın meşhur lezzeti Şırdan artık Ciğerci Mahir Ustada. Her geçen gün kendini geliştiren Ciğerci Mahir, bünyesindeki lezzetlere bir yenisini daha ekledi. Deneyimli kadrosu, alanında uzman ustaları ile lezzet, temizlik ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Ciğerci Mahir Usta, lezzetli ciğer şişlerinin yanına Adana’nın göz bebeği Şırdan’ı da ekledi.

Tokat, Fethiye’ye kaliteyi getirdik

Uzun yıllar kasap ve şarküteri sektöründe faaliyet gösteren Sürmeli Kasap ve Şarküteri, Fethiye’de hizmet vermeye başladı. Tecrübeli kadrosu ile son teknolojili sistemleri, kaliteli ve taze ürünleri ile hizmet veren işletme, müşteri memnuniyeti ile adından söz ettiriyor.   

Yüzde 50 koltuk sınırlaması kaldırıldı

Pandemi nedeniyle şehirler arası otobüslerde başlayan yüzde 50 koltuk sınırlaması Türkiye genelinde kaldırıldı. Alınan karara göre Fethiye’de de kalkan kısıtlama sayesinde otobüsler tam kapasite çalışabilecek. Ayrıca çok yüksek risk grubunda bulunan iller hariç terminal ve gar binalarındaki lokanta, restoran ve kafeterya gibi yeme-içme işletmeleri de 7 gün 24 saat açık kalabilecek. Seyahat firması çalışanları ve otobüs sahipleri bir yandan kapasite sınırlamasının kaldırılmasından memnuniyet duyarken, öte yandan yolcu azlığından yakındılar. 

FTSO, denetimlerden başarıyla geçti 

Üyelerine kaliteli hizmeti standart hale getiren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001:2015 ve Müşteri Memnuniyeti Sistemi ISO 10002:2018 belge yenileme denetimlerinden başarıyla geçti. 

FGSİAD Başkanı Önder’den Başkan Cengiz’e ziyaret

FGSİAD Başkanı Önder’den Başkan Cengiz’e ziyaret Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Önder Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’i; İstanbul Türk Telekom Arena Kompleksi’nde bulunan başkanlık makamında ziyaret etti. Samimi bir havada geçen ziyarette FGSİAD Başkanı Yunus Önder, öncellikle Başkan Cengiz’e sağlık sorunları ve görmüş olduğu tedavi sürecinden dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti. Böylesine zor bir dönemde her şeye rağmen kulübün başında dimdik duruşundan dolayı duyduğu gururu ve mutluluğu Başkan Cengiz ile paylaştı; görevinde başarılar diledi. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz de FGSİAD Başkanı Yunus Önder’in ziyaretinden son derece memnuniyet duyduğunu ifade ederek; “Yunus bizim başkanımız olması yanı sıra vefalı bir kardeşimizdir. Yaşadığım sağlık sorunlarım süresince her daim telefonla arayıp, yanımda olduğunu hissettirmiştir. Bunun yanında Galatasaray adına bölgesinde yaptıkları da hepimizin takdirle izlediği gelişmelerdir. Kendisine şahsım ve Galatasaray Spor Kulübü adına teşekkür ediyorum çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. İstanbul Türk Telekom Arena Kompleksi Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Fethiye Galatasaraylı İş Adamları Derneği Başkanı Yunus Önder, ziyaret, Fethiye, Muğla, İstanbul,

Denizcilik sektörünün önde gelen isimlerinden Kaptan Murat Öner, 10 bin adet maske dağıttı

Kaptan Murat Öner pandemi döneminin vazgeçilmez koruyucusu olan maskeden 10 bin adet dağıttı. Resmi kurumlar ve derneklere maske dağıtımı gerçekleştiren Öner, bu örnek davranışı memnuniyet ile karşılandı.

‘Halikarnas Balıkçısı Seyir Terası’ açıldı

Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum için hayallerinden birini daha gerçekleştirdi. Başkan Aras, ilçe halkı ve gelen misafirler için yapılması konusunda öncülük ettiği bir projenin daha hayata geçmesinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

MSKÜ, Öğrencilerinin En Mutlu Olduğu İlk 10 Üniversite Arasında

FERDİ YAVUZ- Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), Türkiye’deki devlet üniversiteleri arasında “genel memnuniyet” sıralamasını 12 sıra birden yükselterek 10. sırada yer aldı.

Öğrenciler Fikirlerini Üniversite Yönetimine Aktardılar

Öğrencinin Sesi” grup toplantılarına “Kampüs Yaşamının Doyuruculuğu” ve “Fiziki Koşullardan Memnuniyet” konulu oturumlarla devam edildi.