Mevlit Programı Haberleri

Mevlit Programı Haberleri

Başkan Adayı Kökten’den Ziyaretler

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Çamköy Mahallesi’nde düzenlenen mevlit programına katıldı. Daha sonra Karaçulha Mahallesi’nde taziye ziyaretinde bulundu.

YUSUF YİĞİT İÇİN YEMEKLİ MEVLİT PROGRAMI DÜZENLENDİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, geçtiğimiz yıllarda vefat eden Seydikemer Belediye Meclis Üyesi ve Eşen eski Belediye Başkanı Yusuf Yiğit için düzenlenen yemekli mevlit programına katıldı.

Kadir gecesi idrak ediliyor

Kadir gecesi idrak ediliyor. Bin aydan daha hayırlı olarak bilinen Kadir Gecesi tüm islam aleminde idrak ediliyor. Kadir Gecesi nedeniyle Fethiye’de Merkez yeni caminde yürüme mesafesinde gelecek vatandaşlar için kısa bir mevlit programı düzenlenecek. Fethiye Müftüsü Kamil Oktay, “Cumartesiyi Pazar gününe bağlayan bu gecenin, ibadetle geçirilmesini tavsiye etti. 

Kadir gecesi idrak edilecek

Kadir gecesi nedeni ile Fethiye’de Merkez yeni caminde yürüme mesafesinde gelecek vatandaşlar için kısa bir mevlit programı düzenlenecek. Cumartesiyi Pazar gününe bağlayan gecede, bin aydan daha hayırlı olarak bilinen Kadir gecesi idrak edilecek. Fethiye Müftüsü Kamil Oktay, “Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Allah’ımız niye bir yıl değil de bin yıl… Burada 82-83 yıllık bir ömürden bahsediliyor” ifadelerini kullandı.