Başkan Adayı Kökten'den Ziyaretler

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Çamköy Mahallesi'nde düzenlenen mevlit programına katıldı. Daha sonra Karaçulha Mahallesi'nde taziye ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak Çamköy Mahallesi’nde, MHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Üyük ve ailesi tarafından; ağabeyi merhum Halil Üyük hayrına düzenlenen mevlit yemeğine katılan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten; hemen ardından Karaçulha Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Sadık Dikik’in yakınlarına başsağlığı ziyareti gerçekleştirdi. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Çamköy’de tanınmış esnaflarımızdan Mehmet Üyük ağabeyimizin, rahmetli ağabeyi hayrına düzenledikleri mevlit yemeğine katıldı. İkramlarını Allah kabul etsin, merhum Halil ağabeyimizin de mekanı cennet olsun. Daha sonra Karaçulha Mahallesi’nden merhum Sadık Dikik amcamızın ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Yakınlarına başsağlığı dileklerimi iletiyorum, mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN