Mustafa Koyuncu Haberleri

Mustafa Koyuncu Haberleri

Çamköy Kapalı Etkinlik Alanının Temeli Bugün Atılıyor

Fethiye Belediyesi, Çamköy mahallesine hareketlilik getirecek ve pek çok ihtiyacı aynı anda karşılayacak “Çamköy Kapalı Etkinlik Alanı” için temel atma töreni gerçekleştiriyor. 15 Mart 2024 Cuma günü, saat: 16.00’da gerçekleştirilecek açılış törenine Fethiye Belediye Başkanı ve CHP’nin yeni dönem Belediye Başkan adayı Alim Karaca ile belediye yetkilileri başta olmak üzere, Belediye Meclis üyeleri, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ile bazı siyasi parti temsilcileri ve Çamköy halkının katılmaları bekleniyor.

Başkan Alim Karaca Muhtarlar İle Kahvaltıda Biraraya Geldi

Fethiye Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni dönemdeki belediye başkan adayı Alim Karaca, Fethiye’de görev yapan muhtarlar ile kahvaltıda biraraya geldi.

Çiftlik Halk Evi Törenle Açıldı

Fethiye Belediyesi tarafından Çiftlik Mahallesi’ne kazandırılan halk evi, gerçekleştirilen törenle açıldı. Programa yoğun bir katılım oldu.

Uğur Mumcu Anıldı

24 - 31 Ocak Devrim ve Demokrasi Şehitleri’ni anma haftasında Uğur Mumcu parkı önüne basın açıklaması yapıldı.

Mustafa Koyuncu, ' Yüreğimiz yandı, bağrımıza taş oturdu '

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, 12 askerimizin şehit olduğu saldırılar ile ilgili basın açıklaması yaptı. İlçe Başkanı Koyuncu, “12 vatan evladımızı bölücü terör örgütünün hain saldırılarında şehit verdik. Yüreğimiz yandı, bağrımıza taş oturdu. Acımız büyük” ifadelerini kullandı.

Başkan Koyuncu Kaymakam Ertaş’ı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve parti yönetimi Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

CHP Fethiye İlçe Teşkilatından Gaziler Derneğine Ziyaret

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Gaziler Derneği’ne ’19 Eylül Gaziler Günü’ münasebetiyle bir dizi ziyarette bulundu.

BBP’den Başkan Koyuncu’ya Anlamlı Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu’yu makamında ziyaret etti.

CHP İlçe Kongresi 10 Ağustos’ta Gerçekleşecek

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Kongresi 10 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Yörük Şenliğini Değerlendirdiler

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından bu yıl sekizincisi organize edilen Yayla Karaçulha Yörük Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Şenliğe katılan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, Fethiye Belediye Başkanı Yardımcısı Oğuz Bolelli ve Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Metin Sevinç çeşitli açıklamalarda bulundu.

Koyuncu'dan Birlik ve Gençlik Vurgusu

CHP Fethiye ilçe Başkanı ve Başkan adayı Mustafa Koyuncu yaptığı açılamayla delege seçimleri sürecini değerlendirdi.

CHP İlçe Başkanı Koyuncu oyunu kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için oyunu kullandı.

BAŞKAN KULAÇ’TAN CHP’YE ZİYARET

Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Kulaç ve Koyuncu yaklaşan seçimle ilgili karşılıklı istişarede bulundu.

KANDÖNMEZ, “KILIÇDAROĞLU’NUN 13. CUMHURBAŞKANI OLACAĞINA İNANCIMIZ TAMDIR”

DP (Demokrat Parti) Fethiye İl Başkanı Erdal Eroğlu ve DP İlçe Başkanı Osman Kandönmez önderliğindeki bir heyet, CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve parti yönetimini ziyaret etti

CHP’DEN, DADAŞOĞLU’NA ZİYARET 

CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu önderliğindeki heyet, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu 

KOYUNCU’DAN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu beraberindeki heyet ile birlikte Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı ziyaret etti.

ZEYBEKOĞLU’DAN CHP’YE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Eski İl Başkanı aynı zamanda Muğla milletvekili aday adayı Adem Zeybekoğlu tarafından CHP Fethiye İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret kapsamında Zeybekoğlu ve İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu karşılıklı istişarede bulundu.

İL BAŞKANI EROL’DAN FETHİYE CHP İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Hüseyin Erol ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye’ye gelerek Fethiye CHP ilçe teşkilatını ziyaret etti. Yoğun katılımın olduğu ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve İl Başkanı Hüseyin Erol yaklaşan seçimin önemi hakkında açıklamalarda bulundular.

CHP SEYDİKEMER İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN KOYUNCU'YA ZİYARET 

Cumhuriyet Halk Partisi Seydikemer İlçe Başkanı Cemil Daydır; görevine yeni atanan CHP Fethiye ilçe başkanı Mustafa Koyuncu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

CHP’Lİ GENÇLERDEN BAŞKAN KOYUNCU’YA NEZAKET ZİYARETİ 

CHP’li gençler, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu’yu ziyaret etti. Görüşmede, Koyuncu’nun yanı sıra, CHP Fethiye Belediye Meclis Üyesi Miraç Efe Doğan, Turhan Doğu ve çok sayıda partili yer aldı

AÇIKGÖZLÜ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Ramazan ve Fatma Açıkgözlü kardeşlerin babaları, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi Müslüm Açıkgözlü dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Yeni Camii'de kılınan cenaze namazına CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, CHP Muğla Milletvekili A.A. Mehmet Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN KOYUNCU’YU İLK ZİYARET EDEN ÖZGÜR KULLUKÇU OLDU

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Özgür Kullukçu, CHP Fethiye İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Koyuncu’yu ziyaret etti.

MUSTAFA KOYUNCU CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

CHP İlçe Yönetim Kurulu'nun oy birliği ile aldığı karar sonrası ilçe başkanlığına Mustafa Koyuncu seçildi.

VEKİL ÖZCAN FETHİYE’YE GELEREK İLÇE BİNASINI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Suat Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan Vekili Mustafa Koyuncu’yu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Özcan, Fethiye’nin sorunları hakkında bilgi alış verişinde bulunacağını belirtti.