Başkan Alim Karaca Muhtarlar İle Kahvaltıda Biraraya Geldi

Fethiye Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeni dönemdeki belediye başkan adayı Alim Karaca, Fethiye'de görev yapan muhtarlar ile kahvaltıda biraraya geldi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de görevli çok sayıda muhtar, Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü ile Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu’nun da katıldığı kahvaltıda Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca mahalle muhtarları ile yaptığı ikili görüşmelerde mahallelerin sorunlarını dinledi ve seçim sürecini değerlendirdi.
Toplantıda konuşan Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü; “Başkanımız Alim Karaca’nın son 5 yılda yaptığı hizmetleri burada tekrar anlatmamıza gerek yok. Buradaki muhtar arkadaşlarımızın büyük bir kısmı önümüzdeki dönemde de Alim Karaca’yı tekrar başkan görmek istiyorlar. Çünkü kendisi görev yaptığı süre zarfında hiçbir ayrım yapmadan 41 mahalleye de hizmet götürmek için çalıştı. Ben Fethiyeli bir vatandaş olarak Alim Karaca’ya Fethiye’ye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yolu açık olsun” dedi.

Görev süremiz boyunca hiçbir muhtarımızı ayrıştırmadık 

Başkan Alim Karaca ise konuşmasında; “Acısıyla tatlısıyla 5 yıllık bir süreci hep beraber tamamlamak üzereyiz. Bu süre zarfında 2 yıl boyunca tüm dünyayı etkileyen pandemi süreci, büyük ekonomik krizler ve Türkiye tarihinin en büyük depremlerini hep birlikte yaşadık. İnşallah ikinci 5 yıllık dönemimizde böyle büyük sıkıntılar tekrar yaşanmaz. 

Görev süremiz boyunca hiçbir muhtarımızı ayrıştırmamaya gayret ettik. Hiçbir muhtarıma sırtımızı dönmedik, isteklerini, taleplerini mümkün olduğunca karşılamaya gayret gösterdik.

İlk defa seçilen hiçbir belediye başkanının kolay kolay cesaret edemeyeceği şekilde altyapı yatırımlarına giriştik ve bu yönde Fethiye’ye Cumhuriyet tarihinde bir dönemde yapılan en büyük yatırımları gerçekleştirdik. Geleceğe eminn adımlarla yürüyen bir Fethiye’yi hep birlikte inşa ettik. 

Fethiye’de Belediye Başkanlığına Aday Olan Kişilerin Hepsi Değerli ve Liyakatlidir

31 Mart’ta aday olan tüm muhtar arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum. Süreç zarfında yaşanmış bazı aksaklıklar olabilir. Bunlar bazen bizim dışımızdaki bürokratik gecikmelerden, bazen finansal zorluklardan kaynaklandı. Ama hiçbir bölgemize önyargılı ve negatif biçimde asla yaklaşmadık. Bunu hiçkimse söyleyemez.

Yerel seçimlerde Fethiye halkı bize bir karne verecek. Halkımız ne yönde karar verirse versin, kimi seçerse seçsin biz buna saygı duyacağız. Belediye başkanlığı için aday olan arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerli, liyakatli insanlardır. Hepsine tekrar tekrar başarılar diliyorum. Seçim süreci boyunca hiçbiri hakkında benim ağzımdan en küçük olumsuz bir söz duyamayacaksınız. Hiçkimse halkımızı germesin. 

Biz önümüzdeki 40 gün boyunca sadece bugüne dek geçen 5 sene zarfında yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı ise neden yapamadığımızı ve halen ne aşamada olduğumuzu, önümüzdeki 5 yılda neler yapmayı planladığımızı anlatacağız. Seçim çalışmalarımızda bu çerçevenin dışın çıkmayacağız. Fethiye için kim ne yapmak istiyorsa kapılarımız açık, elele kolkola birlikte Fethiye’ye hizmet edelim.

Diğer yandan, muhtarlık seçimlerinde de hiçbir adayın tarafında ya da karşısında değilim. Bazen ismimi bu şekilde kullananlar oluyor. Ben hiçbir muhtar adayının yanında veya karşısında değilim. Tüm adaylara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN