Mutlu Et Haberleri

Mutlu Et Haberleri

Fethiyespor Kazanarak Taraftarını Mutlu Etti

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 25.Hafta müsabakasında Fethiyespor, sahasında konuk ettiği Menemen Futbol Kulübü’nü 52 ve 90+4.dakikada Murat Yılmaz’ın attığı goller ile 2-1 mağlup ederek 11 Aralık’taki Arnavutköy Belediyespor maçından sonra ilk galibiyetini yine iç sahada almış oldu.

Akyüz, “Bu haftaki hedefimiz taraftarımızı mutlu etmek”

Fethiyespor'un defans oyuncusu Şahan Akyüz, geçen hafta alınan Iğdır FK beraberliği ile yarın oynayacakları Somaspor maçı ile ilgili FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

TOROS, “OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM’”

Seyircisi önünde net bir galibiyet alan Fethiyespor, taraftarını mutlu etmeyi bildi. Galibiyetin ardından camiada yüzler gülerken Teknik Direktör Mesut Toros FRT TV mikrofonlarına konuştu.

Lösev “Mutlu Et” Fethiye’de devam ediyor

LÖSEV Mutlu Et Projesi kapsamında 12 ay boyunca kanser ile mücadele eden aileleri taze kırmızı et ve et ürünleri ile destekliyor. Proje kapsamında Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kanser tedavisi gören hastalara et yardımı yapıldı.

LÖSEV ‘den kanser hastalarına et yardımı

LÖSEV kanser ile mücadele eden ailelerini 12 ay boyunca taze kırmızı et ve et ürünleri ile destekliyor. Mutlu Et Projesi kapsamında Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kanser tedavisi gören hastalara et yardımı yapıldı.

Akaryakıtta İndirim Mutlu Etti

Akaryakıt fiyatlarındaki yükselişin ardından Dünya piyasalarında petrolün varil fiyatının düşmesi ile birlikte Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), motorin ve benzine indirim geldiğini duyurdu.

Atasay'ın Altın ve Pırlanta Çadır Günleri'ne ziyaretçi akını

Türkiye genelinde olduğu gibi Fethiye’de 21 Ekim’de kapılarını açan Atasay Altın ve Pırlanta Çadırı, ziyaretçi akınına uğruyor. Evlilik hazırlığı yapanlar, kendini şımartmak ya da eşini mutlu etmek isteyenler çadırın önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.

İngiltere’nin kararı turizmcileri umutlandırdı

İngiltere’nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında uyguladığı seyahat listesinde yaptığı güncellemede, Türkiye’yi 22 Eylül itibarıyla “seyahat sonrası zorunlu otel karantinası gerektiren kırmızı listeden” çıkarması, İngiliz turistlerin çokça tercih ettiği Fethiye’deki turizmcileri mutlu etti.