Namaz Haberleri

Namaz Haberleri

Ünal Şöhret Dirlik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 86 yaşında hayatını kaybeden Fethiye’nin değerli isimlerinden biri olan ve halk kültürü araştırmalarıyla tanınan Ünal Şöhret Dirlik, Fethiye Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Bayram tatili ne zaman başlıyor?

Bayram tatili tarihleri, Nisan ayının gelmesiyle birlikte gündeme geldi. Peki, Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Muğla ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi saatte kılınacak? Bu soruların cevaplarını haberimizde derledik.

Karapınar Camii'nde Ramazan Heyecanı!

Karapınar Camii'nde bu Ramazan ayında çocuklar için özel bir etkinlik düzenleniyor. Ramazan boyunca en çok namaza gelen çocuğa bayramda ödül verilecek.

Merhume Bölükbaşı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Necati Bölükbaşı, Cansu Bölükbaşı ve Deniz Mahir Bölükbaşı'nn babaanneleri Saliha Bölükbaşı, sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Hisarönü mezarlığına defnedildi.

Sabah Namazı Buluşmasında Dua Programı

Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay tarafından düzenlenen programda Aziz Şehitlerimiz ve Gazze Şehitleri için dua edildi.

Dr. Muhittin Özkan Ebediyete Uğurlandı

Fethiye’nin eski doktorlarından ve kariyerinde ilçe sağlık müdürlüğü görevinde de bulunan başarılı Doktor Muhittin Özkan, 65 yaşında hayatını kaybetti. Dr. Muhittin Özkan, Fethiye Yeni Camii’de düzenlenen cenaze namazı ile son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Gönül Erkin Son Yolculuğuna Dualar ile Uğurlandı

Fethiye esnaflarından Musa Cem Erkin'in annesi Fethiye'nin ilk eczacılarından Gönül Erkin, Fethiye Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazında son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Erdoğan Taşkın dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Fethiye Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erdi Filiz’in dedesi Erdoğan Taşkın, 85 yaşında hayata gözlerini yumdu. Taşkın, bugün öğle namazına müteakip Fethiye Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı ile beraber son yolculuğuna dualar eşliğinde uğurlandı.

Mevlid-i Nebi Buluşması Gerçekleştirildi

Fethiye'nin Esenköy Mahallesi'nde bulunan Gökalan Camii'nde, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle bir buluşma gerçekleştirildi.

Kore Gazisi Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı 

Fethiyeli son Kore gazilerinden Zeki Doğan Koreli, 95 yaşında vefat etti. Merhum Koreli’nin cenaze namazı öğle namazına müteakip Fethiye Merkez Yeni Camii’nde kılınırken, Taşyaka Şehir Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. 

Gazeteci Dereli'nin Babası son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiye'nin sevilen basın mensubu Fatih Dereli'nin babası Abdil Dereli, Özyer Camii’nde kılınan namaz sonrasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kızılkaya Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiye’nin sevilen simalarından birisi olan, Fethiye Kaymakamlığı’ndan emekli Mahmut Kızılkaya hayatını kaybetti. Kızılkaya, Merkez Yeni Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı.

Cumaların Vazgeçilmezi: Lokma 

Fethiye’de Cuma Namazı vakitlerinde çeşitli camilerde lokma hayrı yapılmaya devam ediliyor. Hayırseverler, vatandaşın lokmaya gösterdiği ilgiden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Cami Mahallesi Eski Muhtarı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiye'nin Cami Mahallesi'nde geçmiş dönemlerde mahalle muhtarlığı görevinde bulunmuş olan Gürsel Selim Balcı dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Başkan Akdenizli, Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Bayram Namazı Kıldı

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Kurban Bayramı dolayısıyla Marmaris’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bayram namazı kılıp, bayramlaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram namazını Muğla'da kıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı namazını Marmaris ilçesi Okluk Konukevi'nde partililerle kılarken, bayram namazı çıkışı partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Fethiye’de Bayramlaşma Camilerde Başladı

Fethiyede Kurban bayramı coşkusu camilerde başladı. Kurban Bayramı namazının kılınıp dualarda bulunulmasının ardından Bayramlaşma camilerde başladı.

Bayram namazı için camilere akın ettiler

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Kurban Bayramı namazında camiler doldu taştı. Bazı camilerde yoğunluk nedeniyle vatandaşlar cami dışında namaz kılmak zorunda kaldı.

Fethiye'de bayram namazı saat kaçta?

Fethiye'de bayram namazı, Ramazan Bayramı'nın birinci günü olan 28 Haz. çarşamba günü saat 06.20'de kılınacak.

Ramazan ayı coşkusu Merkez Yeni Hamidiye Camiinde yaşandı

Fethiye Müftülüğü koordinesinde uygulanan Enderun usulü teravih namazı ve cumhur müezzinliği ile Ramazan ayı coşkusu Merkez Yeni Hamidiye Camiinde yaşandı.

KAYMAKAMLIKTAN LOKMA HAYRI

Fethiye Merkez Camii’de Cuma namazı sonrası 18 Mart Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ın katılımlarıyla lokma dağıtıldı. 

AÇIKGÖZLÜ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Ramazan ve Fatma Açıkgözlü kardeşlerin babaları, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi Müslüm Açıkgözlü dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Yeni Camii'de kılınan cenaze namazına CHP İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, CHP Muğla Milletvekili A.A. Mehmet Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ALİYE KURT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Hayatını kaybeden Aliye Kurt, öğle namazına müteakip Yeni Camii’de dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.  

KAYMAKAM KARAMAN SABAH NAMAZI BULUŞMASINA KATILDI

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Müftülüğü tarafından düzenlenen sabah namazı buluşması etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

KAYMAKAM KARAMAN, SABAH NAMAZI BULUŞMASI ETKİNLİĞİNDE

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, “Sabah Namazı Buluşması” etkinliğine katıldı.

SALİH TAŞÇI, DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Turizmci Salih Taşçı’nın cenazesi bugün Kocatepe Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Hallaç Mezarlığında dualarla toprağa verildi. 

BAŞKAN OTGÖZ, MUHSİN ERYILMAZ’I ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

İçişleri Bakanlığı Müşaviri, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Daire Başkanı Muhsin Eryılmaz'ın annesi Teslime Eryılmaz Seydiler Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de katıldı.

DEDEOĞLU, DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Muğla 20.Dönem milletvekili eğitimci Mustafa Dedeoğlu yakalandığı rahatsızlık sonucu Antalya'da kaldırıldığı hastanede 71 yaşında vefat etmişti. Mustafa Dedeoğlu bugün yeni camide kılınan cenaze namazının ardından Fethiye şehir mezarlığında dualarla toprağa verildi.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ MALİ HİZMETLER MÜDÜRÜ FAHRİ CAN’IN ACI GÜNÜ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Fahri Can’ın vefat eden annesi Dudu Can’ın cenaze namazına katıldı.

BAŞKAN OTGÖZ, TURAN ÇİĞNAKLI’YA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak, Seydikemer Orman İşletme Müdürü Turan Çiğnaklı’nın vefat eden annesi Zeliha Çiğnaklı’nın cenaze namazına katıldı.