Oy Birliği Haberleri

Oy Birliği Haberleri

Fethiye Belediyesi Temmuz Ayı Meclis toplantısı gerçekleşti

Fethiye Belediyesi Temmuz Ayı Meclis toplantısı gerçekleşti. Üç tanesi gündem dışı olmak üzere 9 madde oy birliği ile geçti.

Seydikemer’de Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Hizmet Binasında Belediye Meclis Üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Fethiye Belediyesi Haziran Ayı Belediye Meclisi, Alim Karaca başkanlığında yapıldı

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün, Osman KOCAMAZ’ın 13/05/2024 tarih ve 23961 sayılı dilekçesindeki talebine istinaden; Muğla İli, Fethiye İlçesi, Kaya Mahallesi, 199 ada 70 parsel nolu 6.159,01 m2 yüzölçümlü taşınmazın, Mülkiyeti Belediyemize ait 301,22 m2’lik hissesinin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun ilgili hükümlerine göre satışının yapılıp, yapılmayacağı hususuna ilişkin Meclise havaleli madde oy birliği ile kabul edildi.

Seydikemer’de Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Hizmet Binasında belediye meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı.

FTSO Meclisi, Yönetim Kurulunu İbra Etti

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Şubat Olağan toplantısında FTSO Yönetim Kurulu’nun 2023 yılı hesaplarını oy birliğiyle ibra etti.

Büyükşehir Meclisi Muğla İçin Çalışıyor

Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi 2023 yılının son meclis toplantısını 14 Aralık Perşembe günü Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirdi. Aralık ayı meclisinde 35 madde görüşüldü ve 26 adet karar oy birliği ile alındı.

Fethiye Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı

Fethiye Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca başkanlığında yapıldı. Üçü gündem dışı olmak üzere 11 maddenin görüşüldüğü toplantıda maddeler oy birliği ile geçti.

Milli Sporcu Eda Erdem’in ismi Göcek’teki evinin sokağına verildi

Fethiye Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısında beş tanesi gündem dışı olmak üzere toplam onsekiz madde görüşüldü. A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı, Milli Gururumuz Eda Erdem Dündar’ın Göcek’te evinin bulunduğu sokağa, Fethiye Belediyesi Meclis üyelerinin oy birliği ile ‘Eda Erdem Dündar’ ismi verildi.

O Madde ertelendi

Fethiye Belediye Meclisi Eylül Ayı toplantısı gerçekleştirildi. Meclis’te merakla beklenen Hisarönü Lunapark alanının kat karşılığı ihaleye çıkarılması maddesi oy birliği ile diğer meclis toplantısına ertelendi.

Seydikemer Belediyesinde Kararlar Oy Birliği ile Alındı

Seydikemer Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli Başkanlığında gerçekleşti. 

Kararlar oy birliği ile alındı

Fethiye Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Oğuz Bolelli başkanlığında yapıldı. 5 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda kararlar oybirliği ile alındı.

BAŞKAN KÖKTENER GÜVEN TAZELEDİ

Muğla İnternet Gazetecileri Derneği 2. Olağan Genel Kurulu ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle 18 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’da üyelerin katılımıyla zoom üzerinden yapıldı. Mevcut başkan Seda Köktener oy birliğiyle yeniden seçildi.

MUSTAFA KOYUNCU CHP İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

CHP İlçe Yönetim Kurulu'nun oy birliği ile aldığı karar sonrası ilçe başkanlığına Mustafa Koyuncu seçildi.

BELEDİYE MECLİSİ KARARLARI OY BİRLİĞİ İLE ALDI

Fethiye Belediyesi Aralık Ayı Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Alim Karaca başkanlığında yapıldı. İki tanesi gündem dışı olmak üzere 9 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında 8 madde oy birliği ile kabul edildi, 1 madde ise İmar Komisyonu’na havale edildi.

BELEDİYE MECLİSİNDE KARARLAR OY BİRLİĞİ İLE ALINDI

Fethiye Belediyesi Kasım Ayı Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Alim Karaca Başkanlığı’nda yapıldı. Dört tanesi gündem dışı olmak üzere 12 maddenin görüşüldüğü toplantıda kararlar oy birliği ile kabul edildi.

EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fethiye Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis toplantısı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca başkanlığında iki oturumla gerçekleştirildi. Biri gündem dışı olmak üzere toplam 17 maddenin görüşüldüğü toplantıda maddeler oy birliği ile geçti.

EMEKLİLER MEYDANI’NIN İSMİ AHMET GÜNDAY OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ

Fethiye Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Mecliste üçü gündem dışı olmak üzere on iki madde görüşüldü. İki madde görüşülmesi için İmar Komisyonu’na gönderilirken, diğer tüm maddeler oy birliği ile geçti. Aynı zamanda Foça Mahallesi’ndeki Emekliler Meydanı’nın ismi Ahmet Günday olarak değiştirildi.

HAZİRAN MECLİSİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fethiye Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca başkanlığında yapıldı. Birisi gündem dışı olmak üzere 12 maddenin görüşüldüğü toplantıda maddeler oy birliği ile geçti.

Fethiyeli Fenerbahçeliler Ünal ve ekibiyle devam dedi

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği'nde yapılan Seçimli Olağan Genel Kurul' da Cihan Ünal ve yönetim ekibi güven tazeledi. Dernek Merkezi’nde gerçekleştirilen 14. Olağan Genel Kurul'da üyeler, seçime tek liste olarak giren Cihan Ünal ve yönetim ekibini oy birliği ile seçerek göreve devam etmelerine karar verdi.

Seydikemer’de Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı

Seydikemer Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda 5 gündem maddesi oy birliği ile kabul edilirken, gündem dışı bir madde oy çokluğu ile kabul edildi.

Seydikemer yeni bir aile sağlığı merkezine daha kavuşacak

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanlığında Ocak ayı meclis toplantısı belediye hizmet binasında yapıldı. Meclis toplantısında 10 gündem maddesi ve 1 ek gündem maddesi görüşülüp oy birliği ile kabul edildi. Meclisin en önemli gündem maddelerinden biri de Kumluova Mahallesine Aile Sağlığı Merkezi kurulabilmesini kapsayan maddeydi.

Seydikemer'e Milli Parklar şefliği açılıyor

Seydikemer Belediye Meclisi Ekim ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Belediyemiz tüzel kişiliğine ait Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında bulunan belediye iş hanındaki; 2 adet dükkânın Milli Parklar Şefliğine tahsisi oy birliği ile kabul edildi.

Seydikemer Meclisi Başkan Otgöz’e imza yetkisi verdi

Seydikemer Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereği Temmuz ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Seydikemer’e Gençlik Merkezinin Kurulması amacıyla Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e imza yetkisi verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Özdemir ve İçöz’ün İsimleri Tiyatro Salonlarında Yaşatılacak

Menteşe Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı toplantısında oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda Zihni Derin Alışveriş Merkezindeki Menteşe Belediye Tiyatrosunun gri salonuna Turan Özdemir, kırmızı Salonuna ise Ayhan İçöz isimleri verildi.

Miniklerin proje sunumuna Kaymakam Fırat’ta katıldı

Fethiye’de Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu öğrencilerinin proje sunumları ve güneş enerjisi açılışına Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ta katıldı. Günlükbaşı İbrahim Gül Anaokulu Öğretmen ve öğrencilerinin proje sunumları ve güneş enerjisi açılış etkinliğinde konuşan Kaymakam Eyüp Fırat, “ 21. Yüzyıl tüm stratejilerin ve analistlerin oy birliği ile eğitim yüzyılıdır. Genç neslini eğitebilen millete dünya da sahnesinde ön plana çıkacak” dedi.

Kararlar oy birliği ile kabul edildi

Milas Ticaret ve Sanayi Odasının mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından açılan oturumda odanın Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu tarından nisan ayı kati mizanı okundu. Kati mizanın borç ve alacak kısmının 1 milyon 145 bin 497 TL, borç ve alacak bakiyesinin ise 252 bin 073 TL olduğu görüldü. Mizan üzerine söz almak isteyen üye olmayınca Meclis Başkanı Mustafa Yüksel tarafından yapılan oylamada nisan ayı kati mizanı, oturumda hazır bulunan meclis üyelerinin oybirliği ile kabul edildi.

Meclis’de kararlar oy birliği

Fethiye Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Bir tanesi gündem dışı olmak üzere altı maddenin görüşüldüğü meclis toplantısındaki tüm gündem maddeleri oy birliği ile geçti.

Menteşe Belediye Meclisi’nden İsrail'e Kınama

Menteşe Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında İsrail’in Filistin halkına yönelik insanlık dışı şiddeti oy birliği ile kabul eden bir bildiri yayınladı.

Karaca, devam eden yol çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu

Fethiye Belediyesi Mayıs Ayı Meclis toplantısı Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Bir tanesi gündem dışı olmak üzere 11 madde mecliste görüşüldü. 5 gündem maddesi oy çokluğu, 5 madde oy birliği ile geçti. Bir madde ise İmar Komisyonu’na gönderildi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca devam eden yol çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Seydikemer’de kararlar oy birliği ile alındı

Seydikemer Belediye Meclisi, nisan ayı olağan meclis toplantısında Seydikemer’e yapılacak ‘Millet Bahçesinin’ görüşmelerini yürütmesi için Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e yetki verildi