Performans Haberleri

Performans Haberleri

Menteşe’de (İrap) Projesi Kapsamında Yapı Stoğu Çalışmaları Başladı

Menteşe Belediyesi’nin destekleri ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve TUBİTAK tarafından 2019-2020 yıllarında yapılan çalışmalar sayesinde betonarme ve yığma binalar için performans puanlarını hesaplayan ve deprem riskini önceliklendiren çalışma Menteşe ve Muğla için ilk pilot uygulama olarak geliştirildi.

Fethiyeli Delbekçiler Katıldığı Programda Büyük Beğeni Topladı

Fethiye Günlükbaşı’lı Delbekçiler Türkan Abacı ve Dilek Topaç, TRT 1 ekranlarında yayınlanan ‘Alişan ile Hayata Gülümse’ programında şarkıcı Alişan’ın konuğu oldular. Delbekçiler, performansıyla izleyicinin beğenisini topladı.

Bodrum FK’da o sakatlık düşündürüyor

Bodrum FK'da Celal Dumanlı'nın sakatlanması, Trendyol 1. Lig'de Play-Off hedefleyen takım için büyük bir kayıp. İsmet Taşdemir, forvet hattı için alternatif transfer arayışına girdi. Dumanlı'nın MR sonuçları bekleniyor.

'Limonata' Seyircisiyle Buluştu

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, prömiyerini yaptığı “Limonata” adlı romantik komedi türündeki oyunu ile seyircilere keyifli dakikalar yaşattı. Gerek oyuncuların performansları gerekse konusu ile katılımcılar bol kahkaha ve alkışlarla dolu iki saat geçirdiler. 

Derya Uluğ Unutulmaz Gece Yaşattı

8. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliğinin birinci gününde Derya Uluğ sahne aldı. Uluğ, performansıyla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Kültür, Sanat ve Turizm Festivali sona erdi

Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleşen Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali'nin son günü; Köy Meydanı’ndaki Ayşe Babacan Kreasyonu Defilesi’nin ardından Tuz Binası’nda Aslıhan And Flüt Beşlisi konseri ile başlarken, Köy Meydanı’nda  gerçekleşen konuk sanatçıların muhteşem performansı ve Bora Gencer konseri ile sona erdi.

Fethiye Semicenk’in Şarkıları İle Coştu

Fethiye Telmessos Antik Tiyatro’da sahne alan Semicenk, en güzel şarkılarını yaklaşık 2 saat boyunca hayranları için seslendirerek performansıyla kalpleri fethetti.

Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivalinde 20. yıl heyecanı başlıyor

Bodrum’da müziğin adresi yine Gümüşlük olacak. Bu yıl 20. yaşını kutlamaya hazırlanan Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali’ne yine klasik, caz, etnik ve özgün müzik dallarında performans sergileyen dünyaca ünlü müzisyen ve yorumcular katılacak.

TSM Korusu seyirciden tam not aldı

Özer Olgun Kültür Merkezi’nde TSM Korosu’nun sergilediği performans, müzikseverlerden tam not almayı başardı.

Engelli bireylerin gösterisi ayakta alkışlandı

Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde kalan özel eğitimli bireylerin rol aldığı yönetmen Yeşim Balkan Ekdi yönetiminde özel bireylerin hazırladığı “Sanal Alem“ adlı iki perdelik tiyatro oyununda özel eğitimli bireyler performansı izleyenlerden büyük alkış aldı.

Muğla Turizmi Türkiye Yüzyılına Hazır

Ülkemizin en yoğun turizm hareketliliği yaşanan destinasyonlarının başında gelen Doğal, tarihi ve kültürel varlıklar açısından zengin bir potansiyele sahip olan Muğla’da turizmin 2022 yılı performansının değerlendirildiği, “Türkiye Yüzyılında Muğla Turizmi” projelerinin görüşüldüğü toplantı Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında yapıldı.

FETHİYE TÜRKİYE YÜZYILINDA TURİZMİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK

Fethiye Turizminin 2022 yılı performansının değerlendirildiği, Türkiye Yüzyılında yapılacak çalışmaların istişare edildiği toplantı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.

ALTIN, “ÇOK ZOR BİR MAÇ KAZANDIK”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16’ncı maçında evinde Pazarspor’u konuk etti. Fethiyespor evinde oynadığı bu zorlu mücadele de attığı 1 golle 3 puanı aldı. Fethiyespor’da ilk maçına çıkan Teknik Direktör Erhan Altın, “Öncelikle çocuklarıma saha içerisinde gösterdikleri istek, arzu ve performans için çok teşekkür ediyorum. Ufak tefek eksiklerimiz var. Onlar için de notlarımızı aldık. Çalışarak onları da gidereceğiz” dedi. 

SPORCULAR MADALYA İLE DÖNDÜLER

02 Ekim 2022 Pazar günü Aydın’da yapılan Boks sparring antrenman maçında Fethiye Gençlik ve Spor Kulubü Arslan Fight Arena sporcuları Ecrin Nisa Arıç 40 kg Alt minik, Nuray Şengür 50 kg Üst minik ve Sertan Karagözler 60kg Gençler katagorisinde başarılı bir performans sergileyerek madalya ile döndüler.

ADM VE GDZ ELEKTRİK, ÇEVRESEL-SOSYAL-YÖNETİŞİM SKORUYLA TÜRKİYE BİRİNCİSİ, “GELİŞMEKTE OLAN PAZARLAR”DA DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ

Adm ve Gdz Elektrik, uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody’s tarafından yapılan Çevresel, Sosyal ve Yönetişim (ESG) performans sıralamasında elde ettiği 62 puanla en yüksek derece olan “A1 İleri Düzey” derecesini aldı. Şirketler, bu puanla Türkiye elektrik sektöründe birinci sırada yer alırken; “Gelişmekte Olan Pazarlar” dünya sıralamasında da elektrik sektöründe üçüncülüğü elde etti.

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI’NDAN AÇIKLAMA

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Muğla İl Başkanlığı tarafından basın açıklaması yapıldı. Yeni göreve gelen DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay tarafından yapılan açıklamada “Muğla’da Kurucu İl Başkanı olarak görevlendirilen arkadaşımız ve yanındakiler, yönetimdeki performans yetersizliğinden dolayı görev değişikliği yapıldı” dedi.

“Papaz Kaçtı” Üniversiteli Gençleri Güldürdü

Menteşe Belediye Tiyatrosu oyuncuları ilk kez sahneye çıktığı üniversitede, öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. MSKÜ AKM Salonunda sahnelenen “Papaz Kaçtı” komedi oyununda öğrenciler kahkahaya boğuldu. Öğrenciler 1.200 kişilik salonu tıklım tıklım doldururken, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş oyunu öğrencilerle birlikte seyretti. Oyun sonunda Menteşe Belediye Tiyatrosu oyuncularının performansı ayakta alkışlandı.

“Papaz Kaçtı” izleyicisini kahkahaya boğdu

Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından sahneye konulan “Papaz Kaçtı” komedi oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi Yıldız Kenter Sahnesinde oyuncularının etkileyici performansıyla izleyiciyle buluşan oyun, Menteşeli tiyatro severler tarafından ayakta alkışlandı.

Fethiye’nin çocukları basketbolda Muğla birincisi

Fethiye yıldızları U-14 Basketbol Takımı Fethiye ilçe birinciliğinin ardından oynanan final maçında Türdü Basketbol Takımını mağlup ederek Muğla İl şampiyonu oldu. Zorlu geçen final maçının ardından Muğla’yı bölge şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı. Takım kaptanı Efe Dündar’ın ve daha birçok oyuncunun bireysel performansının ön plana çıktığı  maçı aileleri tribünden izleyerek destek verdi.

Menteşe Yeni Yılı Kötekli’de karşıladı

Menteşe Belediyesi Kötekli Yoğurtçu Parkı’nda düzenlediği yılbaşı partisi ile üniversiteli gençleri ve Menteşelileri buluşturdu. DJ Hürkan Demirkaya’nın canlı performansı ile gece boyunca gönüllerince eğlenen gençler yılbaşı partisine yoğun ilgi gösterdi. Yılbaşı partisine katılan gençlere Menteşe Belediyesi tarafından kestane ve pamuk şeker ikram edildi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün gecenin ilerleyen saatlerinde katıldığı yılbaşı partisinde gençlerle biraya gelerek yeni yıllarını kutladı.

Bodrum, Dünyaca Ünlü Dj İle Coştu

Bodrum Belediyesi'nin bu yıl ilk kez, ‘’HappyLoveYearParty’’ adıyla başlattığı yılbaşı kutlama etkinlikleri devam ediyor. 18 Aralık günü başlayan konserler ve DJ performansları ile dolu dolu süren program kapsamında, dünyaca ünlü DJ Mahmut Orhan hayranlarıyla buluştu.

Bodrum Belediyesi’nden Her Güne Bir Konser

Bodrum Belediyesi Bodrum’da çarşı esnafına destek olmak ve kış turizmini canlandırmak amacıyla düzenlenen ‘’Happy LoveYear Party’’ etkinliklerinde, müzikseverler her gün DJ performansları ve konserler ile buluşturuluyor. Ayrıca ışıklar ile süslenen cadde ve sokaklarda çeşitli ürünlerin satıldığı stantlar kuruluyor.

AYDEM Yenilenebilir Enerji, Çevresel-Sosyal-Yönetişim skoruyla yine Türkiye Lideri

Aydem Yenilenebilir Enerji, bağımsız derecelendirme kuruluşu Moody’s/ Vigeo Eiris tarafından yapılan Çevresel, Sosyal ve Yönetişim (ESG) performans sıralamasında, bu yıl da elektrik sektöründe Türkiye lideri oldu ve “Gelişmekte Olan Pazarlar” dünya sıralamasında da birinciliği elde etti.

Galatasaraylı Oğulcan Tatil İçin Fethiye’yi Seçti

Süper lig’te sezonu şampiyon Beşiktaşın ardından 2. Sırada bitiren Galatasaray da futbolcular tatile çıkarken Galatasaraylı genç futbolcu Oğulcan Çağlayan da arkadaşlarıyla beraber tatil için Fethiye’yi seçti. Kız arkadaşıyla birlikte Fethiye’den tekne turuna çıkan Oğulcan Çağlayan Fethiye’de sezonun yorgunluğunu attığını söyledi. Önümüzde ki yıl için geçen sezonun üstünde bir performans sağlayacağını söyleyen genç futbolcu “İnşallah geçen sezonki performansın üstüne çıkarak takımımıza katkı sağlamak istiyorum” diye konuştu.

Fethiyespor'un tatlı rüyası sona erdi

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesini son haftaya taşıyan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ligin son maçında deplasmanda HDI Sigorta Afyon Belediyespor’u 83 – 93 yenmesine rağmen, Aliağa Petkim'in de deplasmanda Bahçeşehir’i son çeyrekteki müthiş performansıyla yenmesi üzerine Türkiye Basketbol Ligi’ne düşen ikinci takım oldu. ING Basketbol Süper Ligi'nden haftalar önce düşen ilk takım, arkasında Tarım ve Orman Bakanlığı’nın desteği bulunan Ankara ekibi Ormanspor olmuştu.

“Biz hala buradayız”

27 Mart/25 Nisan 2021 tarihlerinde İstanbul Maltepe Belediyesi ve Sarıyer Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Uluslararası Online Kısa Performanslar Tiyatro Festivali”nden Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu'na katılımlarından ötürü teşekkür geldi.

Milas Belediyespor’un Play Off’da oynayacağı maçların fikstürü açıklandı

TVF 1. Lig A grubunda başarılı bir performans göstererek, ligi şampiyon olarak tamamlayan ve Efeler Ligi’ne yükselme adına play off oynamaya hak kazanan Milas Belediyespor Voleybol Takımının play off’da oynayacağı maçların fikstürü açıklandı.

Erıck Neal tedavi için Amerika’ya gidiyor

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un özellikle geçen sezon çok başarılı bir performans göstererek ING Basketbol Süper Ligi’ne yükselmesinde önemli pay sahibi olan ABD’li oyuncusu Erick Neal sakatlığının geçmemesi üzerine ABD’ye döndü.

Fethiyespor’da 2 puan üzüntüsü

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, evinde Büyükçekmece Tepecikspor’a takıldı. Fethiyespor Yakup’un golüyle öne geçtiği maçta rakibin Ömer ile bulduğu gole engel olamayınca evinde 2 puan kaybetti. Fethiyespor Teknik direktörü Mesut Toros, “Oyuncularımızın aşırı motivasyondan dolayı maçta performans gösteremediklerini düşünüyorum. Maç berabere bittiği için üzüntülüyüz” dedi. 

Fethiyespor’da liderlik sevinci

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 21. hafta karşılaşmasında Tekirdağspor’u 3-1 mağlup etti ve liderliği geri aldı. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “Liderliği geri aldığımız için çok mutluyuz. Sergiledikleri performanstan dolayı oyuncularımızı kutlarım” dedi.