Fethiye Semicenk'in Şarkıları İle Coştu

Fethiye Telmessos Antik Tiyatro'da sahne alan Semicenk, en güzel şarkılarını yaklaşık 2 saat boyunca hayranları için seslendirerek performansıyla kalpleri fethetti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de Telmessos Açık Hava Etkinlikleri kapsamında müzik camiasının sevilen ismi Semicenk sahne aldı. Fethiye’de Semicenk hayranları, Semicenk’in vereceği konseri dinlemek için Telmessos Antik Tiyatro’suna akın etti. Konseri dinlemek için konser alanına hareket eden Semicenk severler, Fethiye merkezinde yüzlerce metrelik kuyruk oluştu. Konser alanına ilerleyen vatandaşların Telmessos Antik Tiyatro’ya giriş yapması ile birlikte konser alanı tıka basa doldu. 
Sahneye çıkan Semicenk, büyük bir coşkuyla karşılandı. Tüm konsere gelen hayranlarını selamlayan Semicenk, Fethiye halkına katılımlarından dolayı teşekkür etti. En popüler parçaları; ‘Pişman Değilim’, ‘Canın Sağ Olsun’, ‘Unutmak Öyle Kolay mı Sandın?’, ‘Geri Dönemedim’ ve birçok parçayı seslendiren Semicenk, Fethiye’de konseri dinlemeye gelen vatandaşlardan tam not aldı. Yaklaşık 2 saat süren konsere 2000’e yakın Semicenk’in sevenleri katıldı.
Yaklaşık 2 saat sahne alan Semicenk, son parçasının ardından “Fethiye, bugün harikaydınız. Tekrardan görüşmek üzere. Sizleri çok seviyorum, beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum.” diyerek konseri sonlandırdı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN