Sabancı Haberleri

Sabancı Haberleri

Mitoloji ve Felsefe Zirvesi yoğun ilgi ile izlendi

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bodrum Mitoloji ve Felsefe Zirvesi’nin ikincisi, Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Mitoloji ve Felsefe Zirvesi Bodrum'da

Bodrum Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenen 2. Mitoloji ve Felsefe Zirvesi, Turgutreis Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Vali Akbıyık ve eşi, Sabancı anısına düzenlenen etkinliğe katıldı

Muğla Valisi İdris Akbıyık, eşi Sevim Akbıyık anlamlı bir programa katıldı.

ADAY ADAYI DEMİRTAŞ’TAN BİR DİZİ ZİYARET

DEVA Partisi Muğla Milletvekili Aday Adayı Süleyman Demirtaş, Milaslılarla buluşmayı sürdürüyor. Aday tanıtım programının ardından genel merkeze mülakat için çağrılan Demirtaş, yeniden ilçeye dönmesinin ardından çalışmalara kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Demirtaş, Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı ve Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban ve ilçedeki gazilerle bir araya geldi.

SABANCI’DAN DESTEK

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı'nın başkanlık görevini üstlendiği FETAV (Fethiye Turizm, Tanıtım, Eğitim, Kültür ve Çevre Vakfı)'ın “Turizme Erişiyoruz” başlıklı projesi SABANCI VAKFI Hibe Programı kapsamında destek almaya hak kazandı.

FETAV, SABANCI VAKFI HİBE PROGRAMI’NDAN FAYDALANACAK

Sabancı Vakfı’nın 16 yıldır sivil toplumun güçlenmesi ve toplumsal gelişmeye katkıda bulunma hedefiyle sürdürdüğü Hibe Programı’ndan 2022-2023 döneminde faydalanacak projeler belli oldu. Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı bu yıl erişilebilirlik için yaptığı çalışmalarla hibe almaya hak kazandı.

“Kadınlar şiddetsiz ve eşitlikçi kentini yaratıyor”

Sabancı Vakfı Hibe Programı kapsamında desteklenen ve Bodrum Belediyesi ile Bodrum Kadın Dayanışma Derneği’nin birlikte yürüttüğü “Bodrum’dan Türkiye’ye: Kadınlar Eşitlikçi ve Şiddetsiz Kentini Yaratıyor” projesinin çalıştayı Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

FTSO kadın girişimlere özel olan ‘Shopstarwomen” için tanıtım toplantısı düzenledi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, iş kadını Demet Sabancı Çetindoğan’ın kurucusu olduğu, kadın girişimcilerin ve kadın üreticilerin ürünlerini dijital platformda tüketicilerle buluşturan e-ticaret sitesi, “Shopstarwomen” için tanıtım toplantısı düzenledi. Videokonferans yöntemiyle gerçekleştirilen lansmanda Demet Sabancı Çetindoğan dijital platform hakkında katılımcılara bilgi verdi ve Fethiyeli girişimci ve üretici kadınları “Shopstarwomen”a davet etti.

‘Kendini Keşfet’ Projesi Bodrum’da

Sabancı Üniversitesi öncülüğünde diğer üniversitelerden de öğrencilerin katılımıyla ilk ve ortaokul öğrencileri için düzenlenen “Kendini Keşfet” projesi, bu sömestr Bodrum’da!