Sahne Haberleri

Sahne Haberleri

Fethiye’de 'Vay Başımıza Gelenler' rüzgârı esti

Fethiye'de yaşayan oyuncular Vay Başımıza Gelenler adlı tiyatro oyununu Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde sahneledi. Bir kez daha kapalı gişe oynayan oyuna Fethiyeli sanatsever vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Fethiye’de Boks Gecesi Kubilay Alcu Sahnede!

Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, 27 Nisan Cumartesi akşamı 19.30'da Beşkaza Meydanı’nda rakibi Hemrayev ile karşılaşacak.

Fethiye’de Dastar ve Kuzugöbeği Festivali Başlıyor

Bu yıl 13.'sü gerçekleştirilecek Yeşil Üzümlü yöresi, dastar ve kuzugöbeği mantar festivali, yine renkli gösterilere sahne olacak. Yeşil Üzümlü ve yöresi dastar ve mantar festivali 19-20-21 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Bora Gölbaşı Rüzgârı Esti

Bora Gölbaşı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Fethiye’nin en nezih mekanlarından biri olan Barbunn Cafe Bistro’da sahne aldı.

Anadolu Aşçıları Avrupa Üzerinden Dünya Sahnesinde Boy Gösterdi

Anadolu Aşçılar Federasyonu (ANFED) Avrupa üzerinden dünya mutfağında kendilerini göstererek büyük ilgi topladı.

Zorlu Karşılaşmanın Kazananı Fethiyespor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor 25. hafta mücadelesinde Menemen FK ile karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip 33. dakikada golü buldu. İlk yarıya geride giren Fethiyespor, ikinci yarıda ataklarını arttırdı ve 52. dakikada Murat Yılmaz ile fileleri havalandırdı. 1-1 eşitliğin sağlandığı karşılaşmada 90+5’de tekrar sahneye çıkan Murat Yılmaz, takımına 3 puanı kazandırdı.

Mutluluk Denince Akla Tiyatro Oyunu Muğla’da Çocuklarla Buluştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Eti Çocuk Tiyatrosu ile birlikte “Mutluluk Denince Akla” tiyatro oyununu yarıyıl tatiline giren çocuklar için sahneledi.

Benimle Delirir Misin?’ Oyunu Kahkahaya Boğdu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sahnelenen "Benimle Delirir misin?" tiyatro oyunu, Fethiyeli vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Oyunu izleyen izleyiciler kahkahaya boğuldu.

Barbunn Yeni Yıla Bomba Gibi Girdi

Fethiye Sahil Bandı’nın en gözde mekanlarından BarBunn Bistro, 2024 yılına adeta bomba gibi girdi. Canlı müzikte sahne alan Bora Gölbaşı, misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

'Sihirli Gemi' tiyatro severlerle buluşturulacak

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından çocuk oyunu “Sihirli Gemi” cumartesi günleri Nurol Kültür Merkezi’nde sahnelenecek

“Korku ve Sefalet” sahneye çıkacak

Milas Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin katkılarıyla sahne alacak olan ‘Korku ve Sefalet’ adlı oyun 25 Kasım Cumartesi günü Belediye Toplantı ve Düğün Salonu’nda sanatseverlerle buluşacak.

Zeytin Hasadı Şenliği’ne Geri Sayım Başladı

Türkiye'de ilk kez Avrupa Birliği coğrafi işaretini alan Milas zeytinini ve zeytinyağını tanıtmak için bu yıl 9’uncusu gerçekleşecek olan Milas Zeytin Hasadı Şenliği, 11-12 Kasım'da başlıyor. 18’i aşkın kurum ve STK’nın işbirliğiyle düzenlenecek hasat şenliğinde; konserler, söyleşiler, zeytin toplama, sıkım ve kırma etkinlikleri, ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler, zeytin güzeli yarışması, çeşitli workshoplar, defileler, yemek yarışmaları, kültürel geziler ile renkli anlara sahne olacak. Ünlü isimlerin de katılacağı şenlik, dolu dolu gerçekleşecek.

Motive MSKÜ’de sevenleriyle buluştu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), bu yıl ilk defa düzenlediği 'Sığla Fest' etkinlikleri kapsamında sevilen rap sanatçısı Motive sahne aldı.

Koşarak Kürek Yarışması'nda büyük çekişme

Fethiye Sporfest kapsamında gerçekleşen Fethiye Rowing (Koşarak Kürek Yarışması) Sprint 2023 etkinliği büyük çekişmeye sahne oluyor.

Sevgi Yurdu çocuklarına mangal etkinliği

Fethiye Kartalları, sevgi yurdunda kalan çocuklarla mangal etkinliğinde bir araya geldiler. Aksazlar Beach’de gerçekleştirilen mangal etkinliğinde neşeler yerindeyken, mangal renkli görüntülere sahne oldu.

Bu atlayış çok beğenildi

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (Tour of Türkiye 2023) Fethiye-Babadağ Etabı renkli görüntülere sahne oluyor.

Buray Menteşe Halkını Çoşturdu

8. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında şenliğin son günü Türk halkının sevilen sanatçısı Buray sahne aldı.

Ünlü DJ Mahmut Orhan, Savaşa Yakalandı

Fethiye’de son yaz sezonlarında sürekli sahne alan, Türkiye ve dünya çapında da bilinen ve sevilen DJ Mahmut Orhan, konser vermek amacıyla gittiği İsrail’de savaşa yakalandı. DJ Orhan, son durumu sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Perdenin Ardındakiler’den Harika Konser

8. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliğinin ikinci gününde sevilen müzik grubu Perdenin Ardındakiler sahne aldı. 

Derya Uluğ Unutulmaz Gece Yaşattı

8. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliğinin birinci gününde Derya Uluğ sahne aldı. Uluğ, performansıyla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Derya Uluğ Sahne Alacak

8.Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında, 6 Ekim Cuma günü konserde sevilen sanatçı Derya Uluğ sahne alacak.

Fethiye'de Halk Oyunları Festivali yapıldı

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 4. Spor festivali, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılan halk oyunları gösterisi ile renkli görüntülere sahne oldu.

‘Muhteşem Çocuklar’ sahne alacak

Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, kardeş şehir Bodrum’da düzenlenecek konserde izleyici karşısına çıkacak.

Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Sponsorluğunda Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali 2'nci günün de renkli görüntülere sahne oldu.

Türkü Dostları Sahil Bandı’nı Coşturdu

Fethiye Sahil Bandı’nda önderliğini Ahmet Dalban, Orhan Karataş ve Fethiye Halk Eğitim öğretmenlerinin yaptığı ‘Türkü Dostları’ grubunun kendi arasında yaptığı türkü şöleni Fethiye Sahil Bandı’nda renkli görüntülere sahne oldu.

Şaban Gürsoy Yörük Oyunları Şenliğine Damga Vurdu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye Belediyesi ile Nif Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği iş birliğinde organize edilen Fethiye Nif Köyü 10. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Yoğun katılımın olduğu şölene Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Şaban Gürsoy damga vurdu. 

“Yılbaşı” Oyunu Yeniden Sahne Alacak

Milas Belediyesi bünyesinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı başında başlayan Yaratıcı Drama Atölyesi yetişkin grubu tarafından geçtiğimiz haziran ayında sahnelenen “Yılbaşı” oyunu yoğun istek üzerine tekrar sahne alacak.

MİŞTİ Çocuk'tan Gümbür Gümbür Komedi 'Lokanta'

Milas Belediyesi Şehir Tiyatrosu (MİŞTİ)’nun çocuk grubu tarafından hazırlanan Lokanta oyunu, 24 Eylül Pazar günü Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda sahne alacak.

Fethiye’de Elif Buse Doğan sahne alacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Zurnazen Festivali kapsamında bu akşam Fethiye Beşkaza Meydanı’nda müzisyen Elif Buse Doğan sahne alacak.

Başkan Akdenizli'den Selamlama Turu

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri büyük heyecana sahne oluyor.