Serbest Güreş Haberleri

Serbest Güreş Haberleri

Karaman’da büyük başarı gösterdiler

Karaman’da 7-8-9 Şubat tarihlerinde gerçekleşen ‘Okul Sporları Serbest Güreş Türkiye Grup Şampiyonası’nda’ 2 altın, 1 gümüş, 3 bronz madalya ve 4 sporcu da 5. olarak müsabakaları tamamladı.

Fethiyeli Sporcular Türkiye Şampiyonu Oldu

Fethiyeli güreşçiler, 20-24 Ağustos tarihleri arasında Yozgat ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Minikler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonu oldu.

Muğla Serbest Güreş Tarihinde Bir İlk

14-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında Ankara’da yapılan U13 Minik Erkler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında 2 altın, 2 bronz madalya ile müsabakaları tamamlandı. Yaklaşık 1.250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda Muğla Fethiye Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü olarak takım halinde “Türkiye Şampiyonu” gururu yaşandı.

Fethiye’ye 2 altın 2 bronz madalya ile döndüler 

Yaklaşık 1250 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakaların sonucunda Muğla Fethiye Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü, takım halinde “Türkiye Şampiyonu” oldu.

GÜREŞ TURNUVASI BÜYÜK İLGİ TOPLADI

Fethiye, Serbest Güreş 1. Akdeniz Kupası’na ev sahipliği yaptı. Fethiye Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünün organizesinde gerçekleşen Serbest Güreş turnuvasında minik sporcular mücadele etti.

Minik güreşçiler madalya ile döndü

Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Güreş Takımı U13 Minik Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasından 2 Madalya İle Döndü.

Fethiyeli Güreşçilerden 8 Altın Madalya

Fethiye Gençlik Ve Spor Güreş Kursu Muğla Serbest Güreş Okullar Arası İl Birinciliğinden 8 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya ile döndü.