Sma Hastası Haberleri

Sma Hastası Haberleri

Başkan Adayı Kökten, Yardım Etkinliğine Katıldı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, SMA hastası Metin Öndil için düzenlenen yardım etkinliğine katıldı.

Zafer Partisi’nden SMA hastası Hüseyin Efe için destek

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından her Salı günü kurulan Salı pazarında SMA tip-2 hastası Hüseyin Efe için yardım standı açıldı.

FAİK ÖZTÜRK, “BİR HAYIR İŞİ İÇİN ÇIKTIK GELDİK”

Marmaris’te yaşayan Ümran-Abdullah Dağ çiftinin 1 yaşındaki SMA hastası Zehra Dağ için Fethiye’de gerçekleştirilen konserde sahne alan ünlü sanatçı Faik Öztürk FRTTV mikrofonlarına konuştu. 

SMA HASTASI ZEHRA BEBEK İÇİN FETHİYE’DE BAĞIŞ KONSERİ DÜZENLENİYOR

SMA Hastası Fatma Zehra bebek için 26 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’da Özer Olgun Kültür Merkezi’nde “1. Çocuk Şenliği” bağış konseri düzenlenecek.

SMA HASTASI ZEHRA BEBEK İÇİN FETHİYE’DE BAĞIŞ KONSERİ DÜZENLENİYOR

SMA Hastası Fatma Zehra bebek için Engelim Olmayın Derneği ve Fethiye Gönüllülerinin iş birliği ile 20 Eylül Salı günü saat 19.00’da Leb-i Derya’da bağış konseri düzenleniyor.

Elif Bebek İçin Yardım Kampanyası

Fethiye otomobil spor kulüpleri derneği tarafından SMA hastası elif bebek için yardım kampanyası düzenlenecek.

SMA hastası Rüzgar Bebeğe Datça'dan yardım eli 

İzmir'de 18 aylık SMA Tip 2 hastası olan Rüzgar Bebek için Muğla'nın Datça İlçesi'nde yardım gönüllüleri tarafından destek kampanyası başlatıldı. 

Fethiyeli basketbolseverlerin isyanı!

Son zamanlarda SMA hastası bebekler için semt pazarlarında tezgâh açıp yardım toplamaya çalışan, engelli vatandaşlar için tekerlekli ve akülü sandalye yardımı yapan Fethiyeli basketbolseverlerin kurduğu SONPERİYOT48 isimli taraftar grubu Frutti Extra Bursaspor - Lokman Hekim Fethiye Belediyespor maçının ardından sitem dolu bir açıklama yayınladı. 

Muğlalı tiyatro oyuncusu SMA hastası Ayaz bebek için iki gecede 150 bin lira topladı

Muğla’da, bir tiyatro topluluğunun genel sanat yönetmeni ve oyuncusu olan Mehmet Topbaş, SMA Tip 2 hastası 18 aylık Ayaz bebeğin tedavisi için sosyal medyadan düzenlediği bağış gecesinde 150 bin lira topladı.

Fethiyeli gençlerden, Ada’ya destek

İzmir’de bir zincir markette yönetici olarak çalışan Koray Dalarslan ve anaokulu öğretmeni Burçin Dalarslan çiftinin SMA hastası 15 aylık kızı Ada için Fethiye’de de kermes düzenlendi. Fethiye’de Üretici Pazarında Ada’nın resminin bulunduğu dev afiş önünde bir grup genç, ikinci el ve kullanılmamış çeşitli ürünler satarak destek olmaya çalıştı. Gönüllü gruptan Adile Aydın, “Sosyal medyada takip ettiğimiz Ada için Fethiye’de de böyle bir etkinlik düzenledik. Elde ettiğimiz geliri Ada’nın ailesine göndereceğiz” dedi.