Sözleşme Haberleri

Sözleşme Haberleri

Seydikemer’de Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Hizmet Binasında belediye meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Fethiye’de yol üstü otopark uygulaması kalktı mı? Sentpark dönemi bitti mi? Son durum nedir?

Muğla Büyükşehir yönetmeliği ile yürürlüğe giren yol üstü park ücretleri uygulamasından sonra yapılan ihaleyi iki firma katılmış ihaleyi Sentinus İlaç San. ve Tic. A.Ş. kazanmıştı.3 yıllık yapılan sözleşmenin ardından Muğla ilçelerinde uygulanmaya başlayan yol üstü otopark uygulaması sona mı erdi?

Fethiye Belediye İşçilerine Zam Oranı Belli Oldu

Fethiye Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi kapsamında belediye işçilerine ? oranında zam yapıldı.

Menteşe Belediye Personeline Yüzde 78 Zam

Menteşe Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında 2024 yılı toplu iş sözleşmesi protokolü imzalandı. Buna göre Menteşe Belediyesinde en düşük maaş 30 bin lira oldu. Ayrıca bir yıl içinde tüm işçilere toplam 48 yevmiye ikramiye verileceği açıklandı.

Seydikemer Belediye Çalışanlarına Yüzde 70 Zam Yapıldı

Seydikemer Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yapılan sözleşme ile çalışan personelin maaşlarına yüzde 70 zam yapıldı.

Başkan Akdenizli, TDİOSB'nin İhalesinin imzalandığını açıkladı

Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapılan toplantıya katılan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer TDİOSB’nin Etüt, Proje, Mühendislik İşleri Hizmet Alımı ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzalandığını söyledi. Buna göre projeye yatırım yapmak isteyen Seydikemer ve Fethiyeli yatırımcılara öncelik tanınacak.

TDİOSB etüd, proje ve mühendislik sözleşmesi gerçekleşti

Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Muğla Valisi İdris Akbıyık başkanlığında yapıldı.

Özmen Tartışmalı Penaltıyı Değerlendirdi

Fethiyespor’un başarılı defans oyuncusu Sezer Özmen, Somaspor maçında beklediği penaltı pozisyonunu FRT TV muhabirlerimize anlattı.  Somaspor maçında beklediği pozisyonu, 2025 yılına kadar uzattığı sözleşmesini, geçmişte beraber çalıştıkları Teknik Direktör Erhan Altın hakkındaki düşüncelerini FRT TV muhabirlerimize anlattı.

Ücretsiz sünnet projesi devam ediyor

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, sosyal yardım projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi vatandaşların çocuklarına ücretiz sünnet yaptırılması ile ilgili hizmet sözleşmesini geçtiğimiz günlerde imzalamıştı. İhtiyaç sahibi ailelerin, ücretsiz bir şekilde sünnet olan çocuklarına ilk ziyareti Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli gerçekleştirdi.

Memur ve emekliler eylem yaptı

Memur ve memur emeklilerinin 2024-2025 yılını kapsayan toplu sözleşme görüşmeleri sürüyor.

Ücretsiz Sünnet Projesinde İmzalar Atıldı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, sosyal yardım projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi vatandaşların çocuklarına ücretiz sünnet yaptırılması ile ilgili hizmet sözleşmesi imzaladı.

Bodrum FK’dan Transfer Olmuştu, Sözleşmesi Feshedildi

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Teksüt Bandırmaspor, Bodrum FK’dan transfer ettiği Aminu Umar ile yollarını ayırma kararı aldı.

Haqi Osman Bodrumspor'da

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bodrumspor, 21 yaşındaki Haqi Osman ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Belediye işçilerine yüzde 38 zam yapıldı

Fethiye Belediyesi’nde çalışan kadrolu ve KHK’lı işçilere yüzde 38 oranında zam yapıldı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Ender Akbay ile sözleşmeyi imzaladı.

Belediye'den İşçileri Sevindiren Sözleşme

Bodrum Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında çalışanların yaşam standartlarının yükseltilmesine yönelik çalışmalar kapsamında ek protokol düzenlendi

Fethiyespor’a Gol Kralı Forvet

Fethiyespor, 2022/2023 sezonunda Ankaragücü U19’da forma giyen Furkan Ceylan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Fethiyespor Kaptanıyla Sözleşme Tazeledi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, geçtiğimiz sezon başarısıyla adından söz ettiren Selçuk Alibaz ile sözleşme tazeledi. Kaptan Alibaz, 1 sene daha Fethiyespor forması giyecek.

Bodrumspor’a Forvet Takviyesi

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor, son olarak Adanaspor A.Ş forması giyen Burak Çoban ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Eski Fethiyespor’lu Futbolcudan Beklenmedik Transfer

2021-2022 sezonunda Fethiyespor'da forma giyen 24 yaşındaki stoper Kadir Kurt, 7 Temmuz’da Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Manisa FK ile anlaşmaya varmıştı. Kurt, bugün itibariyle Manisa FK ile sözleşmesini feshedip Aliağa FK’ya transfer oldu.

“Türkiye Yüzyılına yakışır bir toplu sözleşme olacağına inanıyorum”

Başkanı Özcan Çiçek ve yönetimi Toplu Sözleşme teklifi hakkında açıklamalarda bulundu. Memur-Sen Muğla İl Başkanı Özcan Çiçek, kamu görevlilerin 2024-2025 yıllarını kapsayacak olan mali, sosyal ve özlük hakları ile çalışma şartlarını düzenleyecek; anayasal ve demokratik haklarını müzakereye açacak 7. Dönem Toplu Sözleşme tekliflerini kamuoyu ile paylaştı.

Apti Mert Çayır Fethiyespor’da

TFF 2.Lig ekiplerinden Fethiyespor, son olarak Bodrumspor forması giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Apti Mert Çayır ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Fethiyespor’da Aykut Uluç İle Yola Devam

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, iç transferde Aykut Uluç ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Şahan Akyüz ile yola devam

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, iç transferde Şahan Akyüz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Martı Kafe, Mahkeme Kararıyla Boşaltıldı 

Fethiye’de 2012 yılından bu yana hizmetini sürdüren Martı Kafe, uzun süre kapalı kalması gerekçe gösterilerek sözleşmesi Fethiye Belediyesi Anonim Şirketi (FEBAŞ) tarafından fesih edildi.

Furkan Zengin İle Sözleşme Yenilendi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, iç transfer çalışmaları kapsamında 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Zengin ile yeniden anlaşmaya vardı.

Devlet Memurları Yemin Töreni gerçekleşti

Fethiye Belediyesi’nde görev yapan sözleşmeli 38 personel 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun ilgili maddesine göre Türk Bayrağı üzerine yemin ederek, devlet memuru olarak göreve başladı.

BELEDİYE PERSONELLERİ YEMİN EDEREK DEVLET MEMURU OLDU

Ula Belediyesi bünyesinde çalışan ve “Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” ile memuriyete başlayan 13 sözleşmeli personelin yemin töreni Nail Çakırhan toplantı salonunda gerçekleştirildi.

BAŞKAN ÇIRALI “FETHİYE’NİN HAKKINI SAVUNDUĞUMUZ İÇİN Mİ SUÇLANIYORUZ?”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, Babadağ Teleferik sözleşmesine ilişkin açıklama yaparak, Fethiye’yi Babadağ’dan gelecek milyonlarca liralık gelirlerden mahrum bırakan sorunları tek tek açıkladı. Sözleşmenin ödemeler bölümünde yer alan ve hiçbir netliği bulunmayan, “…ihale konusu işler kısmen veya tamamen işletmeye alındığı tarihten itibaren” ibaresi nedeniyle Babadağ’dan pist kullanım ücreti tahsil edilemediğini vurgulayan Başkan Çıralı, bu muğlaklık nedeniyle Fethiye’nin büyük bir gelirden mahrum kaldığını söyledi. FTSO üyelerine teleferikte yüzde 50 indirimi çok görenlerin ücretsiz biletlerle Babadağ’a çıktığını aktaran Başkan Çıralı, sözleşmede yer alan “Kiracı pist kullanım ücretlerini yıllık bazda toplam yüzde 20 artırma veya istediği oranda düşürme yetkisine sahiptir” ibaresinin nasıl sonuçlara yol açtığını bu sezon gördüklerini kaydetti. Anlaşmaya göre kiracı firmanın bilanço üzerinden Fethiye Güç Birliği (FGB) şirketine pay verdiğini hatırlatan Başkan Çıralı, “Düşünün ki bir işletmeyi yüzde 12,5 gelir ortaklığı ile kiraya vereceksiniz, ödemenin ne zaman başlayacağına dair net bir ifade koymayacaksınız. İşletmenin gelir denetimini yapamayacak, bu hususla ilgili de şartnameye ve sözleşmeye açık bir madde de koymayacaksınız. Üyelerimize yüzde 50 indirimi çok görecek ama ücretsiz bilet dağıtacak, Babadağ’a ücretsiz çıkacaksınız. Sözleşmenin eksik ve hatalı hazırlandığını ifade ettiğimizde de bizi bilgisizlikle suçlayacaksınız! Bizim suçumuz, üyelerimizin dolayısıyla Fethiye’mizin hakkını savunmak mı?” dedi.

LACİVERT BEYAZLILARA ORTA SAHA TAKVİYESİ

Fethiyespor, geçtiğimiz sezon Sakaryaspor forması giyen Selçuk Alibaz ile sözleşme imzaladı.