Tamir Haberleri

Tamir Haberleri

Camiye Gelen Çocukların Bisikletleri Tamir Ediliyor

Fethiye’de Çamköy Mahallesi Camii'ne gelen Yaz Kur'an Kursu öğrencilerinin bisikletleri din görevlisi tarafından tamir ediliyor.

Fethiye’de Ayakkabı Tamiri İlgi Görüyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ayakkabı fiyatlarına gelen zamlar sonrasında vatandaşın tercihi ayakkabı tamiri oldu.

YENİSİNİ ALAMAYAN ESKİSİNİ TAMİR ETTİRİYOR

Akaryakıt fiyatlarına bağlı olarak birçok ürünün fiyatının artması ve enflasyonun yüzde 73’lere çıkması sonucunda ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar kurban bayramının da yaklaşması ile beraber yeni ayakkabı alamayınca eskisini tamir ettiriyorlar.

Yenisini alamayan eskiyi tamir ettiriyor

Dünya’da ülkeler arası çıkan kriz ve pandeminin de etkisi ile enflasyonun yükselmesinden sonra gücü düşen vatandaşlar kullandıkları eşyaların yenisini alamayınca eskisini tamir ettirerek kullanmaya çalışıyorlar.

Bozulan yollar onarılıyor

Dalaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sağanak yağışlar nedeniyle bozulan yolları tamir etmeye devam ediyor.

Dikkatsizliği Canından Ediyordu

Milas’ta 62 yaşındaki Ali Yorulmaz kiremit tamiratı yaptığı çatıda dengesini kaybederek bulunduğu yere düştü. Milas İtfaiye Grup Amirliği ekiplerinin çabasıyla düştüğü yerden indirilen Yorulmaz’a ilk müdahalesi 112 ekipleri tarafından yapıldı.

Bir dönemin efsanesi “Gara Jawa” ilk haline dönüyor

Motosiklet tamircisi Ergün Varçin, çürümeye terkedilmiş çalışmaz haldeki Jawa motosikletleri restore ederek meraklılarının kullanımına sunuyor. Jawa motosikletleri fabrikadan çıktığı haline getiren Ergün Usta, “Hurda halinde olan Jawaları yeniden hayata geçiriyoruz” dedi.

Bodrum Belediyesi sezon hazırlıklarına hız verdi

Bodrum Belediyesi, sezona hazırlık çalışmalarına hız verdi. Havaların ısınmasıyla ve kademeli normalleşme sürecinin başlamasıyla beraber, kent genelinde başlatılan geniş çaplı temizlik, bakım ve tamirat çalışmaları gece ve gündüz çalışma esasına göre tüm hızıyla sürdürülüyor.

Kaymakam Fırat’tan iş adamlarına teşekkür

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, hükümet konağının tamir ve tadilatı esnasında destek veren iş adamlarına teşekkür belgesi sundu. Kaymakam Fırat, geçtiğimiz günlerde tamir ve tadilatı tamamlanan hükümet binasının yapımına destek olan iş adamlarını ödüllendirdi. Kaymakamlık binasında destek veren iş adamlarına teşekkür belgesi sunan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “kaymakamlık binamızın çehresinin değişimine destek verdiğiniz için sizlere teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.

STK temsilcilerine teşekkür belgesi takdim etti  

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Hükümet Konağı’nın tamirat ve tadilat çalışmalarına yaptığı katkılardan dolayı STK temsilcilerine teşekkür belgesi takdim etti. 

Kaymakam Fırat’tan Başkan Çıralı’ya teşekkür belgesi

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Hükümet Konağı’nın tamirat ve tadilat çalışmalarına yaptığı katkılardan dolayı Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’ya teşekkür belgesi verdi. 

Leleg Yolu rotasında bulunan bilgilendirici işaretler yenileniyor

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Doğa Sporları Kulübü Derneği (BODOSK) iş birliğinde, 188 kilometrelik Leleg Yolu rotasında bulunan bilgilendirici işaretler yenileniyor. Yürüyüş parkurunda bulunan ve hasar gören tabelalar tamir edilirken, silinen yol işaretleri ise gönüllüler tarafından tekrar boyanıyor. 

Yerinde bakım ve tamirleri yapılıyor

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü birimi içerisinde bir yıl önce kurulan Konteynır Tamir Bakım Onarım Şefliği, Bodrum genelinde 5 bin 636 adet çöp konteynırın bakımlarını yaparak hem görüntü kirliliğinin önüne geçiyor hem de belediyenin ekonomisine katkı sağlıyor.

Sulama Tesislerinde Tamirat ve Temizlik

Muğla Büyükşehir Belediyesi, tarımsal üretime destek olmak için 2020 yılının ilk 6 aylık döneminde il genelinde 150 Bin 550 metre kanal temizliği, 2 Bin 705 metre ise kanal tamirat çalışması gerçekleştirdi.

Zabıtadan Fırınını Tamir Ettirmesini İstedi

Marmaris Belediyesi, evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını hızlandırdı. Alışveriş, bankaya götürülme gibi taleplerle karşılaşan zabıta ekibi bir vatandaşın da bozulan fırınını tamir edilmesi için servise götürdü.

Büyükşehir’den üreticiye tarımsal sulamada büyük destek

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde 141 mahallede 534 bin metre tarımsal sulama kanalı temizliği, 75 bin 110 metre de tarımsal sulama kanal tamiratı gerçekleştirdi.

30 Metrelik Minarenin Tepesinde Tehlikeli Çalışma

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Adliye Camisi'nin minaresini tamir eden işçiler yürekleri ağza getirdi.

18 yaşındaki genç otomobili içinde ölü bulundu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 18 yaşındaki genç, çalıştığı tamirhanede otomobilin içinde ölü bulundu.