Fethiye'de Ayakkabı Tamiri İlgi Görüyor

Muğla'nın Fethiye ilçesinde ayakkabı fiyatlarına gelen zamlar sonrasında vatandaşın tercihi ayakkabı tamiri oldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de ayakkabı tamiri ilgi görmeye devam ediyor. Ayakkabı fiyatlarına gelen zamların ardından vatandaşın tercihi ayakkabılarını uygun fiyata tamir ettirmek oldu. Ayakkabı tamircisi Tunahan Uysal yaptığı açıklamada vatandaşların ayakkabı, çanta, bavul gibi ürünlerin yenisini almak yerine uygun fiyata tamir ettirdiğini söyledi.

“ATMA, GERİ DÖNÜŞTÜR“
Uzun yıllardır ayakkabı, çanta ve bavul tamirciliği yaptığı belirten Uysal: “Merhabalar ben Tunahan Uysal. Yaklaşık 27-30 yıldır baba mesleğini icra ediyorum. Ayakkabı, çanta ve bavul tamirciliği yapıyorum. Benim icra ettiğim iş bu. Zamlardan dolayı geçmiş dönemde ki rahatlık maalesef yok günümüzde. Vatandaş elinde var olan eski eşyalarını çöpe atmaktansa tamir ettirmek için getiriyorlar. Eskisi olmayanın yenisi olmaz biliyorsunuz. Yeni bir ayakkabı alayım deseniz en düşük 1000 TL maalesef… Tabi markasına göre değişiyor. Buraya da çoğunlukla ayakkabı tabanlarını yaptırmak için geliyorlar. Şu an bile elimde görmüş olduğunuz derisi çok güzel bir ayakkabı vatandaş çöpe atmaktansa tabanını yaptırıp 1-2 yıl daha giyecek.

Ortalama en düşük tamirat 10 liradan başlıyor en pahalı ise 150-200 gibi civarlarda. Eklemek istediğim birkaç şey daha var, yarınların ne getireceği belli değil elimizdekinin kıymetini bilmeliyiz. Ayaklarımız yorganın dışına çıktı üşümeye başladı maalesef. Bunların yaşanması ekonomimizden dolayı ama mecbur kaldık tabi elden bir şey gelmiyor. Son olarak atma geri dönüştür demek istiyorum.“ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN